Just-Angel, jei nori kažkuo rūpintis nusipirk šuniuką/kačiuką/žiurkėną/akvariumą...Juk vien dėl tokio noro, negyvensi su žmogum, kuris tave niekina. Meilė ateis ir ji bus tikra, ir niekas tavęs neišduos, mylės ir nešios ant rankų. Suprantu, kad tau dabar sunku, kad širdis plyšta, bet....Žmogui niekad neduota daugiau nei jis gali pakelti. Pagalvok, dėl ko taip nutiko, pagalvok, ką tau gyvenimas rengia duodamas šitokį išbandymą. Pamąstyk ir suprasi, kad viskas ne taip jau ir blogai

O kad liūdna ir skauda, tai normalu. Kai man buvo krizė, man atrodo heide man sakė, kad būtų nenormalu, jog neskaudėtų. Tu stipri ir gali viską ištverti. Be to, toks žmogus nevertas tokio tavo liūdesio. Suprask tai pagaliau. Žinau, kad sunku ir tas supratimas ateina su laiku, bet jis ateina. Ateis ir tau. O dabar žengte marš į gyvūnų parduotuvę pirkti augintinio
Gėle, tu per mažai lankaisi čia, todėl ir nesveiksti. Matai? Jis tave ignoruoja, o atiduodama save kitam, tu prarandi tą, kuris šalia. Taip, ir aš blaškiausi, taip, ir aš save dalinau. Ir supratimas, kad elgiuosi ne taip atėjo su laiku. Laikas viską gali, patikėk. Skirk dėmesį kitiems dalykams: vyrui, kuris šalia, galų gale darbui, savęs tobulinimui. Juk tiek gražių dalykų gyvenime, o mes švaistom gyvenimą kažkokiom nesąmonėm
Taip taip...viską aš žinau, jūs manim netikit. Bet patikėkit, labai palengvėja, kai susitari su savim. Tada pamatai, kad pasaulyje ne tik juoda ir balta, bet yra ir kitokių spalvų. Tereikia jas pamatyti