Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

schmoll.gif Negydo laikas... Sunku. Mano Ilgesys mane lanko sapnuose. Kaip tyčia, kai nori jį užmiršti, nutraukti visus ryšius, jis įlenda į mano sapnus. Sapne su juo gerą, jis švelniai apsikabina, gera jį ten matyti. Parašiau jam, kad jis apsigyveno mano mintyse ir nesitraukia iš jų, kad ir kaip aš to norėčiau. Jokios reakcijos...Noriu jį pamatyti realiai, noriu viską sužinoti, kad ir kokia tiesa bebūtų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlė @ 2007 02 27, 01:38)
schmoll.gif  Negydo laikas... Sunku. Mano Ilgesys mane lanko sapnuose. Kaip tyčia, kai nori jį užmiršti, nutraukti visus ryšius, jis įlenda į mano sapnus. Sapne su juo gerą, jis švelniai apsikabina, gera jį ten matyti. Parašiau jam, kad jis apsigyveno mano mintyse ir nesitraukia iš jų, kad ir kaip aš to norėčiau. Jokios reakcijos...Noriu jį pamatyti realiai, noriu viską sužinoti, kad ir kokia tiesa bebūtų  verysad.gif

Gal taves laikas negydo, nes tu pati to nenori?Nenori jo paleisti?Zinai as ka tik pries 10 minuciu kaip reikalas praskydau, pradejau zliumbti, pagalvojus apie ateity...Kokia ji bus be jo, ir kad as nenoriu, kad ten nebutu jo..Ir kad be jo nematau tos ateities, ir vis dar kazko pasamonej matyt tikiuosi.. Bet tai silpnumo akimirka, nusivaliau asaras ir gyvenu toliau.. Todel, kad NENORIU viska gyvenima praverkti ir pragalvoti apie jy, o NORIU gyventi, ne egzistuoti..
Svarbiausia suvokti siuos dalykus, nes kitaip net simtas metu neisgydys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 02 26, 18:15)
...juk renkamės ne tą, su kuriuo lengva, o tą, kuris kažkuom ypationgas, kartais net pačioos nežinom, kuo smile.gif

kazkada perskaiciau man labai patikusia minti:
MYLINCIAM ZMOGUI NEREIKIA KAD TU BUTUM IPATINGAS, JAM REIKIA, KAD JI PRIVERSTUM JAUSTIS IPATINGU...

arba G.G.Markezo mintis:
AS MYLIU TAVE NE UZ TAI KOKS TU, O UZ TAI KOKS AS KAI BUNU SU TAVIM...

smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Just-Angel, jei nori kažkuo rūpintis nusipirk šuniuką/kačiuką/žiurkėną/akvariumą...Juk vien dėl tokio noro, negyvensi su žmogum, kuris tave niekina. Meilė ateis ir ji bus tikra, ir niekas tavęs neišduos, mylės ir nešios ant rankų. Suprantu, kad tau dabar sunku, kad širdis plyšta, bet....Žmogui niekad neduota daugiau nei jis gali pakelti. Pagalvok, dėl ko taip nutiko, pagalvok, ką tau gyvenimas rengia duodamas šitokį išbandymą. Pamąstyk ir suprasi, kad viskas ne taip jau ir blogai mirksiukas.gif O kad liūdna ir skauda, tai normalu. Kai man buvo krizė, man atrodo heide man sakė, kad būtų nenormalu, jog neskaudėtų. Tu stipri ir gali viską ištverti. Be to, toks žmogus nevertas tokio tavo liūdesio. Suprask tai pagaliau. Žinau, kad sunku ir tas supratimas ateina su laiku, bet jis ateina. Ateis ir tau. O dabar žengte marš į gyvūnų parduotuvę pirkti augintinio bigsmile.gif
Gėle, tu per mažai lankaisi čia, todėl ir nesveiksti. Matai? Jis tave ignoruoja, o atiduodama save kitam, tu prarandi tą, kuris šalia. Taip, ir aš blaškiausi, taip, ir aš save dalinau. Ir supratimas, kad elgiuosi ne taip atėjo su laiku. Laikas viską gali, patikėk. Skirk dėmesį kitiems dalykams: vyrui, kuris šalia, galų gale darbui, savęs tobulinimui. Juk tiek gražių dalykų gyvenime, o mes švaistom gyvenimą kažkokiom nesąmonėm doh.gif
Taip taip...viską aš žinau, jūs manim netikit. Bet patikėkit, labai palengvėja, kai susitari su savim. Tada pamatai, kad pasaulyje ne tik juoda ir balta, bet yra ir kitokių spalvų. Tereikia jas pamatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Just-Angel @ 2007 02 26, 20:27)
..gyvenu laukime ir nezinioj..kokiu dvieju savaiciu laikotarpy viska sturetu isssiprest-arba viskas, arba nieko..nzn kaip reikes gyventi ir paleisti ji, kai isgirsiu ne, kaip reikes atsisveikint su tuo artimiausiu zmogumi...

Kaip visada labai pritariu Vaiciukei!!! thumbup.gif
Paprastai ir apibendrintai ji cia pries tai parase.

Just-Angel, lauki jo sprendimo, kaip kokios dieviskosios malones, issigelbejimo...
Nieks nesikeis per tas kelias savaites-jei tu nieko nekeisi...
Kazkaip manau, kad visa tai uzsites...ojojoj...ilgokai... Deje, sakau, is savo sumautos patirties... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 02 26, 20:23)
Tai gal pats laikas keisti darboviete, ir daug problemu issisprestu  g.gif

Bijau, kad nebutu nuo vilko prie meskos..

QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 26, 23:21)
Geriau jokio vyro, negu bet koks..
Be to mano sesyte siandien pagimde vaikuty wub.gif

Kaip faina, Egliukasz, sveikinam sesute.. Man pries sita stebukla visos bedos atrodo tokios menkos.. wub.gif

QUOTE(Gėlė @ 2007 02 27, 01:38)
(...) jis įlenda į mano sapnus. Sapne su juo gerą, jis švelniai apsikabina, gera jį ten matyti (...)

Tu tikrai dar jo nepaleidus unsure.gif
As sianakt irgi ji sapnavau. Bet pas mane kitaip. As jauciu, kad su kazkuo man gera, sapnuoju grynai ta meiles jausma, o paskui pamatau, kad salia jis ir net sapnuose sakau jam, tu neturi cia but! tau cia ne vieta! lygiai kaip ir kasdien is minciu ji stumiu
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 27, 08:42)
Bet patikėkit, labai palengvėja, kai susitari su savim. Tada pamatai, kad pasaulyje ne tik juoda ir balta, bet yra ir kitokių spalvų. Tereikia jas pamatyti  4u.gif

Sveikos merginos,
Taaaiippp, pritariu Vaiciukei, pirmiausia reikia pamilti save - tada ir neleisi sau kenteti del to, kas nevertas tavo kanciu...Galima ismokti gyventi ir sau
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 27, 09:58)
Kaip visada labai pritariu Vaiciukei!!!  thumbup.gif 
Paprastai ir apibendrintai ji cia pries tai parase.

Just-Angel, lauki jo sprendimo, kaip kokios dieviskosios malones, issigelbejimo...
Nieks nesikeis per tas kelias savaites-jei tu nieko nekeisi...
Kazkaip manau, kad visa tai uzsites...ojojoj...ilgokai... Deje, sakau, is savo sumautos patirties... doh.gif

drinks_cheers.gif

Tik pati pasakiusi - NE , pasijusi geriau, pasieksi nors mažytę moralinę pergalę...
Net jei atleisi jam išdavystę, net jei jūs susituoksit, nebesijausi niekada tikrai mylima ir saugi su tuo žmogumi unsure.gif Kaip įsivaizduoji su juo ateitį ? Juk kirbės visada giliai širdyje, kad tai netikra...Nelauk jo sprendimo, priimk jį pati 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif aš kai atrodo jau nebegaliu būt su savo vyru, pyktis pastoviai pradedam, jau kaip ir skirybom grasint viens kitam pradedamir t.t... ir jei pradedu trydaliot - aš gi be jo negaliu, kaip aš viena gyvensiu... visada prisimenu tokį dalyką - mano mamą tėvas paliko po 25 metų bendro gyvenimo... ir nieko, išgyveno. Aišku skaudžiai be galo, bet isikapstė! Tai kas tie mano keli vedybiniai metai prieš jos 25...
Atsakyti
Ale kokia protinga pasijutau smartass.gif
Tik žinau vienintelį dalyką, kad nesusitariusios pačios su savim, jūs nieko nepsieksit. Atsimenat aš jums vis kartojau, kad noriu jį paleisti, bet negaliu, kad liūdna, kad skauda verysad.gif Ir tada jūs man sakėt, kad aš tiesiog nenoriu. Dabar žinau, kad būtent taip ir buvo. Aš nenorėjau. O kai panorau, viskas nušvito kitomis spalvomis. Aš jį paleidau ir tikrai nebeturiu laiko kankintis dėl jo. Tegul gyvena. Žinot, palyginimas labai netikęs bus, bet vis dėlto...Mirus žmogui yra sakoma, kad negalima ilgai dėl jo liūdėti, raudoti ir kentėti, nes taip trukdome mirusiajam išeiti. Jei perfrazuojant, gal mes raudodamos dėl tų žmonių laikom juos pririšusios ir neleidžiam būti laimingiems. Taigi paleiskim, padėkokim už pačias gražiausias akimirkas, praleistas su jais, ir leiskim būti laimingiems kad ir be mūsų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciuke: 27 vasario 2007 - 10:14
Ech... kad būtų taip lengva su savim susitart dėl to paleidimo...
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 02 27, 11:08)
Sveikutės smile.gif aš kai atrodo jau nebegaliu būt su savo vyru, pyktis pastoviai pradedam, jau kaip ir skirybom grasint viens kitam pradedamir t.t...  ir jei pradedu trydaliot - aš gi be jo negaliu, kaip aš viena gyvensiu...  visada prisimenu tokį dalyką - mano mamą tėvas paliko po 25 metų bendro gyvenimo... ir nieko, išgyveno. Aišku skaudžiai be galo, bet isikapstė! Tai kas tie mano keli vedybiniai metai prieš jos 25...

Tai dar tik yrodo, kaip vyrams viskas gali buti laikina.. Taip galetu nutikti ir mums moterims, tik mes manau nesam megejos radikaliai keist pastovuma vel y nezinia, na bent jau man taip atrodo kartais blush2.gif smile.gif Niekada negali buti tikras, kaip pasisuks tavo gyvenimas, BET LAIMI TIE, KURIE IR PATYS APSUKA TA GYVENIMA SAU PALANKIA KRYPTIM. Jei kazkas tave skaudina, nematai pokyciu, kam tai test?Mes nesam kokios Motinos Tereses ar Mergeles Marijos (nepykit uz issireiskima), kad musu gyvenimas taptu prasmingas kancia ir aukojimusi. Be to, ju aukos bent jau padare pasauly truputy geresniu, o musu kancios? Daro nelaimingas tik mus, tad kokia prasme? schmoll.gif
Atsakyti