Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 27, 10:10)
Ale kokia protinga pasijutau  smartass.gif
Tik žinau vienintelį dalyką, kad nesusitariusios pačios su savim, jūs nieko nepsieksit. Atsimenat aš jums vis kartojau, kad noriu jį paleisti, bet negaliu, kad liūdna, kad skauda  verysad.gif Ir tada jūs man sakėt, kad aš tiesiog nenoriu. Dabar žinau, kad būtent taip ir buvo. Aš nenorėjau. O kai panorau, viskas nušvito kitomis spalvomis. Aš jį paleidau ir tikrai nebeturiu laiko kankintis dėl jo. Tegul gyvena. Žinot, palyginimas labai netikęs bus, bet vis dėlto...Mirus žmogui yra sakoma, kad negalima ilgai dėl jo liūdėti, raudoti ir kentėti, nes taip trukdome mirusiajam išeiti. Jei perfrazuojant, gal mes raudodamos dėl tų žmonių laikom juos pririšusios ir neleidžiam būti laimingiems. Taigi paleiskim, padėkokim už pačias gražiausias akimirkas, praleistas su jais, ir leiskim būti laimingiems kad ir be mūsų  ax.gif

Labai graziai pasakei, noriu ir as taip elgtis ir tikiu, kad greitai ateis ramybe ir i kitu mergaiciu namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantuska @ 2007 02 27, 10:17)
Kaip faina, Egliukasz, sveikinam sesute.. Man pries sita stebukla visos bedos atrodo tokios menkos.. wub.gif

Aciu labai, aciu wub.gif drinks_cheers.gif Zinok man to vaikelio gimimas tikrai padeda atsirinkt, kas is tiesu svarbu gyvenime 4u.gif O vat kalbant apie mano sese, ji turejo du vaikinus pries tai, kurie ja paliko, patikekit kaip ji liejo asaras.. verysad.gif Ir kai maziausiai to tikejos, sutiko nuostabu zmogeliuka, kuris per gimdyma nepaliko jos nei sekundes vienai, ir net visa nakty nenorejo iseiti is ligonines nuo mano sesytes ir ju vaikelio. Va cia yra meile, ir ji tikrai uzklumpa kai maziausiai to tikies 4u.gif Mums irgi taip bus, tik kaip sakoma - jei nori vietos po saule, turi kelis kartus ir nudegti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 02 27, 09:51)
drinks_cheers.gif

Tik pati pasakiusi  - NE , pasijusi geriau, pasieksi nors mažytę moralinę pergalę...
Net jei atleisi jam išdavystę, net jei jūs susituoksit, nebesijausi niekada tikrai mylima ir saugi su tuo žmogumi  unsure.gif Kaip įsivaizduoji su juo ateitį ? Juk kirbės visada giliai širdyje, kad tai netikra...Nelauk jo sprendimo, priimk jį pati  4u.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif reikia tik pačiai pasakyti NE,nes kol savy laikysi jį ir grauši save dėl visko,tol tu nepasijusi išsilaisvinusi nuo jo.Pati tiuri nuspręsti,o nelaukti jo malonės ir apsisprendimo.Pripažink pati sau,jog jau nebebus niekada taip kaip galėjo būti...
Stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti
Na pats siuo metu turiu panasia problema, kolkas vaistu ieskau... Zinoma skaudu kai myli zmogu ir zinai, kad jo prarast nenori...
Galiu palinketi tik stiprybes, nes jo labai reikia...
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 27, 11:20)
mes manau nesam megejos radikaliai keist pastovuma vel y nezinia, na bent jau man taip atrodo kartais blush2.gif  smile.gif

Va tas ir yra, bent jau man tai turbut be šansų pirmai palikt savajį. Jei būčiau stipresnė aš jau jį būčiau 5 kartus palikus... Bet kai pradedu galvot kad vėl liksiu viena, kad vėl kaip ir viskas iš naujo... ne, pirmai palikt turbūt ne man. Pats durniausias dalykas kai nežinai ko nori... Na bet kolkas aš dar pabūsiu optimiste, ir tikėsiu kad kai jo sulauksiu bus viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Vredna,
Zinau ta jausma... Atrodo viska mesi, bet negali....

Manoji pasake, neber aistros...taip jos po 5 metu ir nebus...,bet yra kitos vertybes seimoje. Vaistai - kas du metus keisti vyra ar moteri, ar to reikia? ar verta tiek zmoniu skaudinti del tokio jausmo....

Nz gal klystu...
Atsakyti
QUOTE(Spider @ 2007 02 27, 11:38)
Vredna,
Zinau ta jausma... Atrodo viska mesi, bet negali....

Manoji pasake, neber aistros...taip jos po 5 metu ir nebus...,bet yra kitos vertybes seimoje. Vaistai - kas du metus keisti vyra ar moteri, ar to reikia? ar verta tiek zmoniu skaudinti del tokio jausmo....

Nz gal klystu...

Na bet geriau dabar ji tau tai pasakė nei dar lauktu kelis metus ir vistiek pasakytų. Juo labiau nemanau kad jai labai lengva tau tai buvo pasakyt, jei apsisprendė neapgaudinėt nei saves nei taves tai yra labai sveikintina.
Atsakyti
Sveikintina, kai neapgaudineji su kitu, nors kartas buvo, bet vistiek...
Galiu atleist, suprast, bet kas toliau....as mane kas supras...
Taigi esme kur lieka .... va cia tai klausimas...

Atsakyti
Nu viskas, man šiandien jau visiškas dugnas pasiektas. Klabėjomės vakar ir išgirdau viską, ko labiausiai nenorėjau išgirsti, atsiprašė, kad skaudino ir prašė būti laimingai be jo. Na ką - dar viena duobė, reiks brist sad.gif
Atsakyti
Žinai Spider, kiek suprantu tave paliko. Ir kas iš to kad tu dabar kapstysies kas ...kodel...del ko... Jei jau padėtas tvirtas taškas jūsų santykiuose, pradėk gyvent ateitim o ne praeitim. Aišku jei galutinai nėra nuspręsta būsit jūs kartu ar ne čia jau kitas reikalas....
Atsakyti
QUOTE(Spider @ 2007 02 27, 11:51)
Sveikintina, kai neapgaudineji su kitu, nors kartas buvo, bet vistiek...
Galiu atleist, suprast, bet kas toliau....as mane kas supras...
Taigi esme kur lieka .... va cia tai klausimas...

papasakok placiau savo situacija.
Atsakyti
Ak mergaitės, kiek čia mūsų liūdinčių, nenorinčių paleisti yra ! Mes vakar buvom susitikę, nenorėjau, labai neorėjau, sugebėjau pirmą kart pot iek laiko i žinutes neatsakyti, nekelti ragelio...bet bet...Susitikom ir abu verkėm. Išgirdau tik vieną frazę...aš nelaimingas verysad.gif Nei kas nei kaip...jokių paaiškinimų..tai taip viską ir palikau..nieko nekamantinėjau neanalizavau..jau nėra tų isterijų kaip ankščiau..tieisog plaukiu apsroviui ir tiek.. doh.gif
Atsakyti