Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(vredna @ 2007 02 27, 11:14)
Ech... kad būtų taip lengva su savim susitart dėl to paleidimo...

Aš ir nesakau, kad lengva. Man prireikė 11 metų, bet visą tą laiką tariausi, įtikinėjau, kad noriu tai padaryti, nors žinau, kad iš tiesų nenorėjau. Ir vis tiek vieną dieną susitariau. Tai nelengva, bet įmanoma mirksiukas.gif

QUOTE(Spider @ 2007 02 27, 11:38)
Vredna,
Zinau ta jausma... Atrodo viska mesi, bet negali....

Manoji pasake, neber aistros...taip jos po 5 metu ir nebus...,bet yra kitos vertybes seimoje. Vaistai - kas du metus keisti vyra ar moteri, ar to reikia? ar verta tiek zmoniu skaudinti del tokio jausmo....

Nz gal klystu...

Tu kartais ne mano vyras g.gif Aš irgi savajam pasakiau, kad nieko nebeliko, bet jis buvo atkaklus ir pasiekė, jog esam laimingi. Ne visiems šis receptas veikia, bet bent jau mums suveikė. Susėdom, išsakėm vienas kitam, kas mums blogai santykiuose, kokius juos įsivaizduojam ir supratom, kad norim gyventi toliau. Aistra blėsta, kitaip ir būti negali. Tu teisus, lieka kitos vertybės, bet reikia tai suvokti. Ne visiems pavyksta. Stiprybės tau

QUOTE(Gėlyte @ 2007 02 27, 11:55)
Nu viskas, man šiandien jau visiškas dugnas pasiektas. Klabėjomės vakar ir išgirdau viską, ko labiausiai nenorėjau išgirsti, atsiprašė, kad skaudino ir prašė būti laimingai be jo. Na ką - dar viena duobė, reiks brist sad.gif

Džiaukis, kad tau viską išsakė, o ne "dėjo į krūmus" nieko nepaaiškinęs. Gal toks dingimas kam ir gersnis variantas nei karti tiesa į akis, bet man nėra nieko šlykščiau, kai staiga pradingsta nieko nepaaiškinęs doh.gif
O dabar tau belieka su tuo susitaikyti ir jį paleisti. Taip tik būsi laimingesnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barskuole @ 2007 02 27, 11:59)
Ak mergaitės, kiek čia mūsų liūdinčių, nenorinčių paleisti yra ! Mes vakar buvom susitikę, nenorėjau, labai neorėjau, sugebėjau pirmą kart pot iek laiko i žinutes neatsakyti, nekelti ragelio...bet bet...Susitikom ir abu verkėm. Išgirdau tik vieną frazę...aš nelaimingas verysad.gif Nei kas nei kaip...jokių paaiškinimų..tai taip viską ir palikau..nieko nekamantinėjau neanalizavau..jau nėra tų isterijų kaip ankščiau..tieisog plaukiu apsroviui ir tiek.. doh.gif

Va tokių dalykų nesuprantu. jei abiem blogai, abu tą pripažysta tai kodėl nesusieiti??? g.gif
Atsakyti
nz kaip cia aishkiau nupasakoti....

Tiesiog atitrukom vienas nuo kito per darbus, problemas, rutina...Gal ir pagailejau kazkuri laikotarpi demesio.....

Per 6 metus ne karto nesukau i sona ... uzteko ka turiu salia..... Taigi ji nuejo, viskas ishaishkejo per sms, chatus ir tt. Prisiskaiciau ivalias, tai patikekit... Kai iskilo viskas i pavirsiu ... patikekit ziauru buvo.. Daug kalbejom... Tada pasakiau kad viskas baigiam nes nera del ko buti kartu... Taigi tik tuomet atsikvosejo kad as isseinu... PRasidejo asaros ir kalbos apie seimos issaugojima ir kas brangu... Isvykom i kelione, pakeitem aplinka - skausmas sumazejo.... Dabar esam visdelto kartu..praregejau isvydau savo klaidas.. bet ji kartais pakelia visa dumbla nuo dugno... Bet cia pavartojus alkocholio, atsiveria viskas tai akimirkai...Taigi gyvenu ir na stengiames mes... taciau kartais galvoju kad viska reikia baigti....

Butent tom sunkiom akimirkom...

Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 27, 12:02)
Džiaukis, kad tau viską išsakė, o ne "dėjo į krūmus" nieko nepaaiškinęs. Gal toks dingimas kam ir gersnis variantas nei karti tiesa į akis, bet man nėra nieko šlykščiau, kai staiga pradingsta nieko nepaaiškinęs  doh.gif
O dabar tau belieka su tuo susitaikyti ir jį paleisti. Taip tik būsi laimingesnė  4u.gif

Vat vat! kaip mano variante... Maniskis gi dejo i krumus....
Man butu buve daug geresniau, taip kaip Gelytei...
Reikia juk tam drasos- na o maniskis pasirode bailys paskutinis... bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 02 27, 11:55)
Nu viskas, man šiandien jau visiškas dugnas pasiektas. Klabėjomės vakar ir išgirdau viską, ko labiausiai nenorėjau išgirsti, atsiprašė, kad skaudino ir prašė būti laimingai be jo. Na ką - dar viena duobė, reiks brist sad.gif

4u.gif Patikek, taip daug geriau. Daug geriau kristi į dugną, nuo kurio gali atsispirti ir kilti aukštyn...Viskas bus gerai, pasakyk sau, kad tai jau buvo, tai jau praeitis...
ir pirmyn į ateitį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heide: 27 vasario 2007 - 11:15
Spider, labai gerai pagalvok ar sugebėsi susitvarkyt su nepasitikėjimu. Pas mus šeimoj su pasitikėjimu sunonkoka, patikėk ir gyvent nėra taip paprasta. Kol gerai tai gerai, bet kai susipyksti, dar atsiranda pagrindas suabejot nu ir prasideda... O dar maniškis dabar kai uždarytas tai išvis pavydui nera ribu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 27, 10:58)
Kaip visada labai pritariu Vaiciukei!!!  thumbup.gif 
Paprastai ir apibendrintai ji cia pries tai parase.

Just-Angel, lauki jo sprendimo, kaip kokios dieviskosios malones, issigelbejimo...
Nieks nesikeis per tas kelias savaites-jei tu nieko nekeisi...
Kazkaip manau, kad visa tai uzsites...ojojoj...ilgokai... Deje, sakau, is savo sumautos patirties... doh.gif

Na tureis priimti spredniam, su kuo nori buti..nes ji ir pati drasko toks gyvenimas, nezinojimas, ko nori ir su kuo nori buti..su tuom, kas nauja ar su tuom, kas iki skausmo pazistama ir vis dar jam manes reikia..bet ir jos...ex...kartais ir as jauciuosi tokia stipri ir neverkiu..atrodo nebera is ko..bet imi ir veeee, net vaziuojant automobilyje, o dar kokia daina, prekybos centre ar kur nors uzgroja...tai is vis... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na pasitikejima sugriove, nes prasidejo itarimai taciau suprasdamas kad prie gero tai neprives...bandau gniauzti savyje...
Atsakyti
QUOTE(Spider @ 2007 02 27, 12:28)
...bandau gniauzti savyje...

tas gniažimas savyje kada nors vistiek išlys į paviršių... Patikėk, iš patirties kalbu. Na bet čia jau ne man patarinėt kaip elgtis. Tiesiog žinau kad kai pasitikėjimo nėra, gero nelauk...
Atsakyti
zinau kad neprives bet kaip elgis?

Atsakyti
QUOTE(Spider @ 2007 02 27, 12:39)
zinau kad neprives bet kaip elgis?

Šito tau nieks nepatars, čia jau tavo apsisprendimo reikalas. Pas mane patarėjų aplink irgi pilna, bet aš vistiek padarau taip kaip aš noriu. teisiog yra variantai: gyveni su nepasitikėjimu arba atsisveikini kad ir kaip širdį skaudėtų ir pradedi gyvenimėlį be jos.
Atsakyti
Nz ..bet darysiu viska kad tik santykiai nesugriutu ir kiek tiesos yra jos lupose cia ji pati tik zino.. Taigi mano norai aishkus man paciam... Griauti gali greit neziurint i pasekemes ir skausmus... bet vel kurti is naujo ...nz oj nz....
Atsakyti