Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimai kūdikiams ir vaikams

kudikis gali tustintis kas 4 paras ir tai yra normalu, o jei nera uzkieteja tai nera ko jaudintis.
Atsakyti
QUOTE(Nasti @ 2007 11 12, 23:59)
Mielosios mamytes,patarkit ir pasidalinkit savo patirtimi ax.gif .Mano dukrytei dabar 1 men.Maitinu ja kelis kartus misinuku ir kelis kartus savo nutrauktu pieneliu (pvz.4maitinimai misinys,2 MP).Dukryte nepakakoja iki 3-4d.bet kai pakakoja tai viduriukai buna normalus,t.y.neuzkieteje,netgi skystoki g.gif . Pakakoja tikrai labai daug-"iki alkuniu" doh.gif Ar nieko blogo kad viduriukai taip ilgai uzsilaiko? g.gif

Net,nezinau,gal nuo vaiko priklauso...Mano 2 dienas nesitustindavo ,tai budavo labi neramus,pilvuka skaudedavo..Apie 4 paras tai tyliu,ir nemanau,kad tai normalu...
Atsakyti
mano sunus gal koky menesy tustindavosi kas 3-4 para. buvau labai issigandusi. nuvaziavau pas gydytoja.pasake jei vaikutis nesteni, tai normalu.po to kazkaip viskas susitvarke, jokiu vaistu nedaviau. nesijaudink, viskas susitvarkys, matysi.
Atsakyti
Svarbiausia, stebėkit vaiką. Jei jis ramus, gerai valgo, reiškia taip turi būti. O jei dar viduriukai normalūs, tai tikrai viskas gerai 4u.gif Dar šimtą kartų situacija keisis su viduriukais 4u.gif .
Atsakyti
Maniske antra menesi tustinosi tik kelis kartus per men. Terapeute sake, kad tai normalu jei vaikas nera labai neramus g.gif Bet kai del akyciu atsigulem i ligonine ir ten apziurejusi pediatre suzinojo, kad taip retai tustinasi liepe pries maitinima duoti po lasiuka aliejaus. Pradzioj sis patarimas man pasirode ziaurus ir kaip gydytojai neprofesionalus schmoll.gif bet nezinau ar sutapimas ar ne, bet kai tai pradejau daryti mano mergyte pradejo normaliai tustintis rolleyes.gif
O draugei gydytoja patare ausu krapstuka pavilgyti aliejuje ir biski padirginti iseinamaja anga. Drauge sake, kad labai veiksminga priemone.
Na, bet kokiu atveju geriau del visko tartis su gydytoju g.gif ar vaistininku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2007 11 13, 10:55)
Svarbiausia, stebėkit vaiką. Jei jis ramus, gerai valgo, reiškia taip turi būti. O jei dar viduriukai normalūs, tai tikrai viskas gerai  4u.gif Dar šimtą kartų situacija keisis su viduriukais  4u.gif .

drinks_cheers.gif Svarbiausia, kad vaikutis gerai jaustusi. Jei uzkietetu viduriai, pustu pilvuka, tai butu neramus, verktu.
Atsakyti
Mum irgi taip buvo, kai pradejo misinuku primaitint. irgi apie menesiuko buvo. niu mum viena nakti vaikiukas zviegt buvo pradejes nuo neprakakojimo, tai kai nuvaziavom i ligonine, toki vamzduka dave, kad i uzpakaliuka pakaisiot, kad prakakotu lengviau... tai taip kokias kelias savaites kas kelias dienas kaisiojom doh.gif po to viskas susitvarke ir pati kiekviena ryta apsikakoja biggrin.gif
Atsakyti
STEBEK VAIKUTI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasti @ 2007 11 12, 22:59)
Mielosios mamytes,patarkit ir pasidalinkit savo patirtimi ax.gif .Mano dukrytei dabar 1 men.Maitinu ja kelis kartus misinuku ir kelis kartus savo nutrauktu pieneliu (pvz.4maitinimai misinys,2 MP).Dukryte nepakakoja iki 3-4d.bet kai pakakoja tai viduriukai buna normalus,t.y.neuzkieteje,netgi skystoki g.gif . Pakakoja tikrai labai daug-"iki alkuniu" doh.gif Ar nieko blogo kad viduriukai taip ilgai uzsilaiko? g.gif

Maniškei irgi buvo taip, kad po 3 dienas nesituštino, buvo labai nerami, matyt skaudėdavo pilvukas, tai gydytoja patarė duod morkų sulčių, tai iškart suveikė. Bet kakučiau buvo neušketėje, tai supratau, kad mažylė nemoka stenėti, tai dabar po maitinimo laikau ją už pažąstų ir abi stenim blush2.gif Tai viskas dabar susitvarkė ir morkų sulčių kol kas neduodu ir pakakoja porą kartų per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 11 14, 10:42)
Maniškei irgi buvo taip, kad po 3 dienas nesituštino, buvo labai nerami, matyt skaudėdavo pilvukas, tai gydytoja patarė duod morkų sulčių, tai iškart suveikė. Bet kakučiau buvo neušketėje, tai supratau, kad mažylė nemoka stenėti, tai dabar po maitinimo laikau ją už pažąstų ir abi stenim  blush2.gif  Tai viskas dabar susitvarkė ir morkų sulčių kol kas neduodu ir pakakoja porą kartų per dieną.

tai maniske dar labai mazyte,tik menesis,tai kur jau ten duosiu morku sulciu?
Atsakyti
Mes tai turime labai gerai gydytoja tai jei kokios problemos budavo tai skambindavau jam tai sakydavo taip jei po 4paru nepasitustins veskite man-bet mums tokiu problemu nebudavo,gal ir tu geriausiai pasikoncultuok su gydytoja! g.gif
Atsakyti
kai mano 2.gif buvo 3 mėn., nesituštino net 6 dienas. Iš pradžių sunerimavau, paskambinau gyd, ji pasakė, kad nieko tokio. Jei kūdikis jaučias gerai, tai nepergyventi. 7-ą diena pakakojo, bet net stebejausi pati: išmatos nė kiek ne kietos, o atvirkščiai, skystokos. Kažkur skaičiau, kad maitinant MP, tai normalu. Esą, jei vaikas retai tuštinasi, vadinasi, tuo geriau organizmas pasisavina maisto medžiagas. g.gif kaip čia yra...
Atsakyti