Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimai kūdikiams ir vaikams

QUOTE(mikki @ 2007 08 16, 09:47)
mano maziukui labai kieteja viduriai.valgom misinukus,nes MP beveik ner tai vargstas.va sianakt net pabudo nuo skauysmo matyt,o ryte isspaude spiriuka.isigandau istumiau biski mikrolaxo.labai nedaug bet gal pades.jei ne kisiu dar nes vaikas kankinasi verysad.gif

nepiktnaudziaukit klizmutem- jei pripras, pats nebemokes kakoti. o kiek laiko tavo lelius nesitustino?
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2007 08 16, 09:47)
mano maziukui labai kieteja viduriai.valgom misinukus,nes MP beveik ner tai vargstas.va sianakt net pabudo nuo skauysmo matyt,o ryte isspaude spiriuka.isigandau istumiau biski mikrolaxo.labai nedaug bet gal pades.jei ne kisiu dar nes vaikas kankinasi verysad.gif

miki, pabandyk pakeisti misinuka, mums irgi tokios bedos, tai ieskom mums tinkamo smile.gif o siandien gydytoja leido sultyciu po truputi gerti biggrin.gif
kai mano mazyle ilgai nekakoja ir pradeda pykti, tai duodu duphalac.
Atsakyti
Mano saulytei irgi labai kieteja viduriai. Nors maitinu MP, retkarciais misinuku - oi kaip vargom su uzkietejusiais viduriais. kai praklyke 2 paras, net i klinikas papuole buvom. Isklizmavo - ir viskas pagerejo. gydytojas patare naudoti SEMPER BIFIDUS misinuka 1 - 2 kartus, kai reikia primaitint. Nes tai vienintelis misinukas Lietuvoje, kuris skystina vidurius. tai dabar ir geriam ji, kai reikia ( kai pritruksta MP, ar reikia kur isvykti). ir zinote ka - tikrai skystina vidurius.
tai dabar bedos nebeturim. nes kiek isbandem kitu misinuku - visi kietindavo .Gydytojas sake, kad ji si misinuka galima vartoti su kitais misinukais - tai yra maitinti bet kokiu kuris tinka, tik 1 - 2 maitinimus pakeisti i semper. Zinoma galima ir visalaika ji tevalgyti, jei noro yra. Tad pabandykit ir jus, mums tai jis padejo thumbup.gif
Atsakyti
Mums gydytoja sake, jei MP maitini ir nesitustina iki 5 paru tai yra normalu, jei tik kudikis geros nuotaikos ir jam tai netrukdo. O jei ilgiau 5 paru reiskia jau pakieteje viduriukai. Maitinant MP reikia ir paciai reguliuoti mityba, labai padeda obuoliai ir kefyras
Atsakyti
Mums irgi buvo ta beda ir nuo pat gimimo, tik skirtumas tas, kad jis nedarydavo po 6-7dienas, nu zodziu i savaite tik karta, bet nebudavo nei irzlus nei labai raitydavosi, nu aisku buvo tik kojytes pakelia ir sauna o po to vel toliau valgo ar miega rolleyes.gif As aisku laukdavau tos dienos kaip sventes, bet po to suzinojau, kad vadinas leliukas viska suvirskina nes maitinau tik MP. Dabar kai jau valgo ir kita maista ir dar palepinu MP tai lyg ir geriau, bet vistiek turi pirma vaikiukas isstumti kamsti o po to jau jam lenva buna ir per krastus pavaryt doh.gif . Nezinau, sako gyd. kad normalu ax.gif
Atsakyti
Valio! Pagaliau radom mums tinkama misinuka, Similac Advance HA, jis be laktozes, tai dabar kiekviena diena pakakoja ir nebuna irzli smile.gif pries tai ir aptamili bandem, ir tuteli(drauges patarimu) ir hippa, niekas netiko, o sis misinukas mums labai geras. Mes dar geriam hippo obuoliu sultyciu ir hippo pilvelio arbateles siek tiek imaisytos i misinuka smile.gif
As cia kazkur forume buvau skaicius, kad mamytes duoda misinuku be laktozes ir ju vaikuciam susitvarko pilvelis, tai ir as pabandziau ir mums irgi tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2007 08 28, 09:02)
Valio! Pagaliau radom mums tinkama misinuka, Similac Advance HA, jis be laktozes, tai dabar kiekviena diena pakakoja ir nebuna irzli smile.gif pries tai ir aptamili bandem, ir tuteli(drauges patarimu) ir hippa, niekas netiko, o sis misinukas mums labai geras. Mes dar geriam hippo obuoliu sultyciu ir hippo pilvelio arbateles siek tiek imaisytos i misinuka smile.gif
As cia kazkur forume buvau skaicius, kad mamytes duoda misinuku be laktozes ir ju vaikuciam susitvarko pilvelis, tai ir as pabandziau ir mums irgi tiko  thumbup.gif

na va, dziugu kad viskas susitvarke biggrin.gif . mano suneliui viduriukai taip pat susitvarke pradejus valgyti misini be laktozes.
aukit sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 08 28, 10:26)
na va, dziugu kad viskas susitvarke biggrin.gif . mano suneliui viduriukai taip pat susitvarke pradejus valgyti misini be laktozes.
aukit sveikuciai  4u.gif

o koki jus misinuka naudojat? irgi Similaca?
Atsakyti
Geriausias pagalbininkas yra bananas...
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2007 08 28, 11:19)
o koki jus misinuka naudojat? irgi Similaca?

sunelis valgo NAN be laktozes. iki tol buvo daaaaaaug asru... verysad.gif

QUOTE(samutea @ 2007 08 30, 17:07)

va va, ir man ta pati sake, as siandien pirmasyk daviau suneliui banano, ziuresim, kas cia bus g.gif
Atsakyti
Musu irgi tos pacios problemos. Dabar jau valgom papildoma maista. Tai irgi visokiu dienu buna. Slyvu tyrele nepadeda, pastebejau, kad melynes reguliuoja, nors gal turetu kietinti? Bet kai uzvalgom melyniu viskas susitvarko. Pati geriau daug morku sulciu, ir morkas valgiau. Maziukei morku tyrele irgi patinka ir viduriukus truputi laisvina. Siaip paskaicius dziaugiuosi, kad viska dariau teisingai ax.gif . Svarbiausia labai nesinervinti, viskas susitvarkys...

Beje gal zinot ka daryti, kad dukryte misinuka gertu. g.gif MP tai stipriai sumazejo, jauciu- nebeuztenka. O nuo misinio purtosi ir spjaudosi. Isbandziau dvi rusis abi nepatinka. Juk vien kosem ir tyrelem dar negalima maitinti. Arbatu, vandens, sulciu irgi neikisi. Geria tik bananu, bet ir tai isimtinais atvejais... Ka daryt.....
Atsakyti
QUOTE(samutea @ 2007 08 30, 17:07)

As ir taip galvojau, o visai nesenai viena gydytoja pasake, kad jokiu budu ne bananas, sako bananas kaip tik kietina viduriukus. sako duosit kelis kart gal ir suveikia, bet istikruju tai jokiais budais sako neduokite isvis vaikiukui bananu blink.gif as aisku nustebau, bet kai pagalvojau mastau.gif tai istiesu pora kart padejo, o po to ne bananas nepadejo. Ir dar, jei mazutis leliuka tai jam to banano ir nekisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGUTAA: 31 rugpjūčio 2007 - 01:13