as tai tikrai savo lelytei dar jokiu bananu neduosiu, ji dar tik 2.5menesio! Bet siaip tai espumizanas irgi padarytas bananu pagrindu ir ji rekomenduoja nuo pilvelio putimo, nors mes naudojam sab simplex.
ir as kazkur skaiciau kad bananai kietina vydurius. mano maziukei dar tik 3 sav suejo
tai kadangi dar ir paciai vyduriai niekaip nesusitvarko iki galo nustojau valgyti bananus ir pati.

QUOTE(inetum @ 2007 08 31, 10:50)
ir as kazkur skaiciau kad bananai kietina vydurius. mano maziukei dar tik 3 sav suejo
tai kadangi dar ir paciai vyduriai niekaip nesusitvarko iki galo nustojau valgyti bananus ir pati. 

as tai, kai dar maitinau, tai valgiau abskritai viska, bet po truputi, nes gydytoja sake, kad kudikeliui reikia vitaminu. Ir kol maitinau, tai jokiu problemu nebuvo su tustinimusi, i diena po kokius 4kartus kakodavo

QUOTE(inetum @ 2007 08 31, 08:50)

Tai štai kur šuo pakastas

QUOTE(Donalita @ 2007 09 05, 01:53)
Tai štai kur šuo pakastas
Pasiskaitinėjus čia nustojau valgyt bananus ir abiems viduriai susitvarkė. O iki tolei valgiau slyvas ir mažiui daviau - sezonas gi - ir pagerėjimo nelabai buvo, nebent džiovintų prisikirsdavom. O nustojau valgyt bananus (labai mėgstu ir suvalgydavau po keletą kasdien) ir per kelias dienas viskas susitvarkė 

o juk atrodo, kad bananai toks nekaltas vaisius

Sveikos,
mes irgi turejom problemu su tustinimusi tai pasidariau slyvu tyreliu "eksperte"
)))
Galiu pasakyt taip: Hipp slyvos kietina vidurius (paskaicius tyreles sudeti tampa aisku kodel: ten ryziu krakmolas, ryziu manai ir t.t)
Nestle slyvos lengvai laisvina - pats tas.
Semper slyvu tyrele tiesiog "bomba" - super dalykas ypatingiems atvejams - kai mazius pakakino tai pradzioj nesupratau kas atsitiko nes sauskelnes neatlaike
po visu tu atradimu dabar pirmoj eilej skaitau produkto sudeti, o apie Hipp dabar is viso esu prastos nuomones.
mes irgi turejom problemu su tustinimusi tai pasidariau slyvu tyreliu "eksperte"

Galiu pasakyt taip: Hipp slyvos kietina vidurius (paskaicius tyreles sudeti tampa aisku kodel: ten ryziu krakmolas, ryziu manai ir t.t)
Nestle slyvos lengvai laisvina - pats tas.
Semper slyvu tyrele tiesiog "bomba" - super dalykas ypatingiems atvejams - kai mazius pakakino tai pradzioj nesupratau kas atsitiko nes sauskelnes neatlaike

o mums gydytoja liepe duoti hipp persiku tyreles ir morku sultis skiestas su MP. siaipn irgi budavo , kad po 4-5dienas nedarydavo kakucio.
Man taipogi ta pati beda- nesitustina, nors valgo tik MP, ir iskele vakare tokia scena
, nezinau kaip padeti, ar cia laukti, ar bandyti jau kaisioti iv. dalykelius

Geriausia vaikų viduriams džiovintos slyvų tyrelės Nestle arba semper nes hipo is paprastu slyvų. Dar būna džiovintų slyvų sulčių pramuša labai gerai. Nes labai vargom su sūnum kol buvo mažiukas o šiaip dar labai gerai avižų košė.
Papildyta:
valgant mp normalu kad nesitustina iki 10 dienu bet svarbu kad vaikas bneverktų. Jei vaikui skauda pilvuką geriau padėti pakakoti. Ligoninėj pamokino ausų krapštuką suvilgyti aliejuke ir truputi padirginti uzpakaliuką ir tikrai pakakoja. Bet šiaip mums susitvarkė tik įvedus papildoma maitinima nes žviegdavo kikevieną dieną. Tai nuo 4 mėn įvedėm avižų košę ir viskas susitvarkė.
Papildyta:
QUOTE(salamandra72 @ 2007 09 27, 22:19)
Man taipogi ta pati beda- nesitustina, nors valgo tik MP, ir iskele vakare tokia scena
, nezinau kaip padeti, ar cia laukti, ar bandyti jau kaisioti iv. dalykelius 

valgant mp normalu kad nesitustina iki 10 dienu bet svarbu kad vaikas bneverktų. Jei vaikui skauda pilvuką geriau padėti pakakoti. Ligoninėj pamokino ausų krapštuką suvilgyti aliejuke ir truputi padirginti uzpakaliuką ir tikrai pakakoja. Bet šiaip mums susitvarkė tik įvedus papildoma maitinima nes žviegdavo kikevieną dieną. Tai nuo 4 mėn įvedėm avižų košę ir viskas susitvarkė.
Mano mažylei kai suėjo 1mėn tai nekakodavo net po 10parų.Pirmą mėnesį,kaip ir buvo rekomenduota prisilaikiau maistą ir daržovių mažai valgiau,bet pradėjau beveik visas daržoves valgyt,ir daviau HIPP firmos obuoliukų sultytes,pradžioje po šaukštelį,ir viskas susitvarkė
Dabar kas 2-3 paras be jokių problemų daro
Manau,kad ir jums viskas susitvarkys,aš dabar jau ir tyrelę obuoliukai su bananais duodu.SĖKMĖS

Mielosios mamytes,patarkit ir pasidalinkit savo patirtimi
.Mano dukrytei dabar 1 men.Maitinu ja kelis kartus misinuku ir kelis kartus savo nutrauktu pieneliu (pvz.4maitinimai misinys,2 MP).Dukryte nepakakoja iki 3-4d.bet kai pakakoja tai viduriukai buna normalus,t.y.neuzkieteje,netgi skystoki
. Pakakoja tikrai labai daug-"iki alkuniu"
Ar nieko blogo kad viduriukai taip ilgai uzsilaiko?