QUOTE (vienatve @ 2004 09 30, 14:06) |
mjk, kiek suprantu, tavo atveju vaikas labiau mylejo teva, o mama vaiku nesirupino. Negaliu sakyt kad mano atvejis atvirkscias, nes vyras rupinasi vaiku, bet ne tiek, kiek turetu. Na pazaidzia su juo 10 min i diena (po darbo jam mielesnis kompiuteris) ir finansiskai padeda, nors ir as dirbu ir uzdirbu tiek kiek jis. Jis man vis grasina, kad vaika jis pasiims sau, kad jei reikes, irodys jog as esu prasta mama ir pan., nors tikrai tokia nesu. Visa savo laika laisva skiriu tik mazyliui, speju ir dirbt ir namu ruosa uzsiimt ir mazyli priziuret. Bijau skirybu, bijau prarast savo brangenybe. |
QUOTE (hobo @ 2004 10 01, 08:55) |
istatymai palankiausi vaikui, ir dabar tevas tikrai turi visas galimybes pasiimti vaika sau, ypac jei tas vaikas jau pats sugeba pareiksti ko jis nori. o is praktikos zinau, kad tevelis nuperka kompiuteri, dvirati ir tt. ir vaikas jau nebenori gyventi su mama bent jau tuo momentu. |
QUOTE (Eligute @ 2004 09 30, 15:32) |
Va, maniskis irgi man sako, kad irodytu, jog as prasta m,ama, ir kad vaikui geriau su juo butu. Nors gal tik taip sako, gal gasdina? Nu neisivaizduoju kaip jam pavyktu mane pavers asocialia mama, nebent visi susitare mane taip apjuodintu ![]() ![]() |
QUOTE (zanet @ 2004 10 02, 00:22) |
Mano ex (jis dirbo policijoj) man viena karta pasidalino "ideja", kaip galima apjuodinti moteri. Paprasciausiai reikia nusamdyti koki vyriski, kad tas isgeres su bonka ir su gelem ateitu aps ja ir prie duru sukeltu toki ermideli su meiles prisipaziniais ir dar kokiais nors variantais, arba kelis vyrukus nusiusti, kad tie girti prasytusi pas ja atgal i lova ir isgerti, apsimetant, kad tai ne pirmas kartas, kad visi kaimynai girdetu ir galetu paliudyti teisme. Nezinau, ant kiek tai realu, bet jei yra blogu kaimynu, gal ir imanoma. |
QUOTE (Smurka @ 2004 10 02, 17:14) |
O as visai galeciau padoriam tevui palikti auginti vaika ir tapti tik savaitgaline mamyte. Bet tik tuo atveju, jei tevas butu superinis. Nes, prisipazinsiu atvirai, motina is manes tikrai ne kokia ![]() |
QUOTE (Vega @ 2004 10 02, 14:28) |
Tikrai nerealu. Jei liudininkai nemate moterishkes lovoje su tuo "ishgerusiu vyrishkiu" ir neuzhfiksavo kaip vizualaus irodymo ( foto, video)- toks liudijimas nieko nereiksh. |
QUOTE (zanet @ 2004 10 03, 02:10) |
Matai, cia nebutinai eina kalba apie irodymus, kad ji miega ar ne su jais, bet apie fakta, kad pas ja naktimis chebros lankosi, triuksmus kelia ir pan. O jei samdytas, tai ir varda zinos ir dar kokiu detaliu mestels, kad kaimynia paims ir patikes, kad cia tikrai seni pazistami, kuriu kazkodel seimininke nebenori isilieisti. Kai zmones kartais buna gana piktybiskis, tai tikrai gali tokiom nesamonem patiketi, ypac jei nelabai bendrauta buvo su kaimynais ir jie nelabai zino, kas per zmogus yra ta moteris, kurios "draugai" jau kelias naktis jiems miegoti neduoda. O jei dar kaimyne kokia trenkta bobute, kuriai visi blogi, tai ant tokio kabliuko oi kaip greitai pasimautu ir dar pagrazinusi daugiau pletku pavarytu. |
QUOTE (Vega @ 2004 10 03, 09:59) |
![]() ![]() ![]() Stabdykit savo lakia fantazija ![]() ![]() |