Įkraunama...
Įkraunama...

skyrybos

Zanet, liudininku parodymai nera laikomi pagrindiniais kaltes/ nekaltumo irodymais. Vien jais teisme niekas nesiremia. Ir jei nera nepaneigiamu kaltes/nekaltimo irodymu, tik liudininku parodymai nieko nereishkia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 03 spalio 2004 - 20:37
iš savo teisinės praktikos galiu pasakyt, kad įrodymus sufabrikuot bylose, susijusiose su mažamečiais vaikais nėra sudėtinga. bet iš tiesų vien liudininkų parodymais niekas esiremia. teismui meluoti nėra taip paprasta, nes apklausos būna labai smulkmeniškos, ilgos ir sudėtingos. meluojantis žmogus būna pagaunamas gan greitai. nors aišku kaip ir visur visko būna.
Atsakyti
Jei vaikams 11 ir 14 metu .Skyrybu atveju teismas atsizhvelgs tik i vaiku nora su kuom pasilikt ar ir i kitus dalykus ... Vaikai ne uzh ka nenoretu pasilikti su tevu .Mama nera nei narkomane nei asociali nei dar kokia ... bet nedirba .
Atsakyti
vaikai pakankamai suaugę, kad galėtų patys spręst. Jų noras likt su vienu iš tėų bus esminis. nors nežinant visos situacijos sunku prognozuoti.
Atsakyti
Laba diena,

Noreciau paklausti- turime buta su paskola, skiriames, buto savininkas yra mano vyras, taciau ikeites ji bankui. Turtas igytas santuokos metu, as ji valdau pagal igaliojima. Kaip galima perrasyti buta zmonai arba vaikui, paliekant paskolos moketoju vyra? I kokias instancijas reikia kreiptis, kad viska oficialiai apiforminti iki skyrybu abipusiu sutikimu.
Ar vaikui alimentai priklauso pagal visas LR taisykles, jeigu tetis dirba oficialiai uzsienyje , na ne paslaptis, kad tai gan dideli pinigai?

Labai aciu uz atsakymus.
Atsakyti
kreipkites i advokatą, jis padės viską sutvarkyti ir paruoš dokumentus. pinigėliai vaikui visada priklauso, nesvarbu, kur tėtis bedirbtų.
Atsakyti
Sveikos mielosios,
Esu nauja, tikiuosi mielai priimsite. Kadangi neradau nieko panasaus i man rupima klausima, tad uzvedziau sia temele.
Draugavai su dabartiniu savo vyru 3 m. Draugaujant ir jau gyvenant kartu(neiregistravus partnerysres) jis gavo paskola butui pirkti. Nusipirkome buta. Remontui as inesiau apie 7000-8000, jis siek tiek daugiau apie 10000lt. Remonta dare mano tevelis. po nepilnu metu laiko kai nusipirkom buta, susituokeme.
Mane domina toks klausimele. Jeigu (tfu tfu tfu) mums nepavyktu ir tektu po kurio laiko pasukti atskirais keliais, ar as tureciau teise i dali buto, mat paskola jau atidavinejame tai kaip ir kartu. Vaiku kol kas neturime, bet gal sugalvosime???
Gal kas ismano galetu pakonsultuoti????
Aciu
Atsakyti
nesudarius vedybų sutarties po santuokos turtas tampa bendra jungtine nuosavybe.
Atsakyti
Vadybines sutarties nera sudaryta. Bet visi dokumentai del buto pirkimo buvo sutvarkyti iki santuokos ir viskas yra jo vardu. Ar tai neturi reiksmes???
Atsakyti
truputi ne taip atsakiau, buvau supratus, kad būtą įsigyjote po santuokos. priklausomai kaip butas įregistruotas registre, jei registre nurodyta, kad tai bendroji jungtinė nuosavybė, tada Jūsų abiejų. jeigu neturite vaikų, tuomet įtariu, tai bus tik vyro nuosavybė, nebent įrodysite, kad Jūs irgi priasidėjote prie pirkimo.
Atsakyti
Jei turi dokumentus, irodancius tavo inesta dali i buto remonta ir dokumentus, irodancius tavo prisidejima prie inasu - galesi teisme reikalauti juos atlyginti (manau ir palukanas butu galima prideti). Siaip butas ko gero liktu vyrui, nes tai jo asmenine nuosavybe, bet ka gali zinoti, kaip susiklostys teismu praktika - kol kas nezinau kaip tokios bylos sprendziamos. g.gif
Atsakyti
o kaip su tuo faktu, kad paskola uz ta buta, tai mes atidavinejame jau kartu, kaip seima, is bendro katilo. Tai ka po 10 m. bendrai ismokeje buto paskola, man nieko neliktu tuo Tfu tfu tfu nelaimingu atveju.? Nes visas buto pirkimas apiformintas jo vardu, nes paskola gavo jis.
Atsakyti