Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

QUOTE(nep @ 2007 03 11, 16:13)
Nesuprantu kaip zmones mandrai viska pateikineja: fizine - dvasine neistikimybe. Fizines atleisciau, dvasines ne... lotuliukas.gif Gal nereikia jau taip skirstytis. Ka vyras gali slapcia permiegot su kita moterimi, t.y buti fiziskai neistikimas, grizti  pas nieko neitariancia zmona ar drauge ir buti jai dvasiskai istikimas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu niekaip negaliu suprast...Kunas eina sau, o dvasia sau lotuliukas.gif Kazkodel isivaizduoju zombi lotuliukas.gif Nejuokinkit lotuliukas.gif

dvasine neistikimybe laikau tadai,kai miegantis vyras su zmona,svajoja apie kta boba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 03 12, 16:43)
dvasine neistikimybe laikau tadai,kai miegantis vyras su zmona,svajoja apie kta boba lotuliukas.gif

Vyrai apie kitas bobas galvoja nuolat, ne tik miegodami su žmonomis.

Tavo aprašytą atvejį geriau būtų vadinti seksualine fantazija ar neįgyvendintų pojūčių alkiu.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 12, 15:49)
Vyrai apie kitas bobas galvoja nuolat, ne tik miegodami su žmonomis.

Tavo aprašytą atvejį geriau būtų vadinti seksualine fantazija ar neįgyvendintų pojūčių alkiu.

Nu visokiu vyru buna, dar kiti gali apie nieka negalvoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man tai vistik labai idomu, DVASINE lotuliukas.gif istikimybe tarp zmoniu, kurie miega su kitais, bet savo VIENINTELIAM (-EI) yra dvasiskai istikimi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 17, 11:49)
Galvoja, kad vyras, kuris dalyvauja gimdyme, giminės šventėse ir keliasi prie vaiko naktimis, negali nusukti į šoną. Gali, ir dar kaip gali. Ir netgi labai reguliariai g.gif
Kokios mintys apima jus, susipažinus su neištikimų vyrų žmonomis?  ax.gif

man ypač juokinga , kad jos net ir sužinojusios tiesą ir toliau vaidina idealią šeimą doh.gif tačiau kartais iš ties gaila moterų jei žinai , kad ji apie vyro ištikimybę nenutuokia ir dėl jo stengias . Nors jis seniai to jau nebevertas bash.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 03 12, 17:52)
tačiau kartais iš ties gaila moterų jei žinai , kad ji apie vyro ištikimybę nenutuokia ir dėl jo stengias . Nors jis seniai to jau nebevertas  bash.gif

Šaltute, neištikimų vyrų žmonos stengiasi dėl savęs, ne dėl vyrų, Jos nori gyventi nieko nekeisdamos, kaip yra įpratusios, nu jom taip gerai, kam jų gailėtis?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 12, 21:36)
Šaltute, neištikimų vyrų žmonos stengiasi dėl savęs, ne dėl vyrų, Jos nori gyventi nieko nekeisdamos, kaip yra įpratusios, nu jom taip gerai, kam jų gailėtis?

aš turbūt dar nieko gyvenime nesuprantu schmoll.gif kodėl jos leidžiasi vyrų skaudinamos ir žeminamos . žino , kad jas vyrai vedžioja už nosies , yra neištikimi , bet vistiek nesiskiria schmoll.gif kodėl jos leidžiasi jų skaudinamos .. to aš turbūt nesuprasiu , kol pati nepatirsiu . nors labai tikiuos , kad to iškęst man niekada neprireiks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 03 12, 21:05)
aš turbūt dar nieko gyvenime nesuprantu  schmoll.gif kodėl jos leidžiasi vyrų skaudinamos ir žeminamos . žino , kad jas vyrai vedžioja už nosies , yra neištikimi , bet vistiek nesiskiria  schmoll.gif kodėl jos leidžiasi jų skaudinamos .. to aš turbūt nesuprasiu , kol pati nepatirsiu . nors labai tikiuos , kad to iškęst man niekada neprireiks  verysad.gif

Gyveni 15- 20 ir daugiau metų kartu, petys į petį, dubcė į dubcę ir vieną dieną prisigeri ir pasitvatini su kažkuo (tyčia ar netyčia - antraplanis nereikšmingas dalykas). Bėgsi dėl to prisipažinti vyrui? Vaidinsi sąžiningą ir gerą? Užkrausi savo kaltės jausmą visiškai niekuo dėtam žmogui? O tuo tarpu jūsų šeimoje viskas gerai: sutariate puikiai, esate draugai, vaikai auga ir tuoj paliks namus, kurs savo šeimas. Turite su vyru bendrų interesų, poreikių, požiūrių, veiklos ir viso kito. Ir dėl kažkokio pasidulkinimo viską imti ir užbraukti?

Pė es: aš neekalbu apie patologinius uodus - pisuoklius, kurie net ir pirmą naktį jaunosios lovą sumaišė su pamergės. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 03 12, 22:05)
aš turbūt dar nieko gyvenime nesuprantu  schmoll.gif kodėl jos leidžiasi vyrų skaudinamos ir žeminamos . žino , kad jas vyrai vedžioja už nosies , yra neištikimi , bet vistiek nesiskiria  schmoll.gif kodėl jos leidžiasi jų skaudinamos .. to aš turbūt nesuprasiu , kol pati nepatirsiu . nors labai tikiuos , kad to iškęst man niekada neprireiks  verysad.gif

Niekas jų neskaudina, nežemina, nevedžioja už nosies. Paklausk savo draugo, ar bendraudamas su tavimi jis nori žmoną sutrypt, įskaudint, pažemint? jis nori gerai praleist laiką arba tokiu elgesiu atkreipt dėmesį kad kažkas šeimoje negerai, jaučia nepasitenkinimą esamą padėtim. O neištikimųjų žmonos priima žaidimo taisykles, nes žino, kad geriau neras, arba nenori ieškot kur geriau.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 12, 22:30)
Niekas jų neskaudina, nežemina, nevedžioja už nosies. Paklausk savo draugo, ar bendraudamas su tavimi jis nori žmoną sutrypt, įskaudint, pažemint? jis nori gerai praleist laiką arba tokiu elgesiu atkreipt dėmesį kad kažkas šeimoje negerai, jaučia nepasitenkinimą esamą padėtim. O neištikimųjų žmonos priima žaidimo taisykles, nes žino, kad geriau neras, arba nenori ieškot kur geriau.

gal aš čia ne į temą ( klink klink lotuliukas.gif ) bet Suntea tavo patirtis ir sugebėjimas išsakyti bei suprasti žmones good.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 03 12, 22:52)
gal aš čia ne į temą ( klink klink lotuliukas.gif ) bet Suntea tavo patirtis ir sugebėjimas išsakyti bei suprasti žmones good.gif

Tave puikiai suprantu, panašaus skonio barščius srebiam, rodos aš ilgiau truputį.
Truputį suprantu visus meilės trikampio dalyvius, priežastis jam atsirasti, tolesnius motyvus ir pasekmes.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 12, 23:02)
Tave puikiai suprantu, panašaus skonio barščius srebiam, rodos aš ilgiau truputį.
Truputį suprantu visus meilės trikampio dalyvius, priežastis jam atsirasti, tolesnius motyvus ir pasekmes.

norėjau paklaust ax.gif aišku gali ir neatsakyt . sakai , kad pas tave panaši situacija. o kokia tavo padėtis toje situacijoje ? esi draugė ar žmona blush2.gif
Atsakyti
Nieko nezinoti ir gyventi su vyru yra viena, o kai zinai ir tai toleruoji-va tai man nelabai suprantama.. g.gif AS apie saviski suzinojau tik tada, kai jau buvom ant skyrybu slenkscio ir pasijauciau labai iskaudinta-rodos nieko netruko ir mylejo ir visa kita.. ax.gif Tikrai nesitikejau.. drinks_cheers.gif O jis man paaiskino, kad tai tiesiog tokia vyru prigimtis.. lotuliukas.gif ir musu seimos tai niekaip nepaliete, nes as nieko nepajauciau.. blush2.gif
Atsakyti