Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

QUOTE(Nakviša @ 2007 03 12, 22:30)
Gyveni 15- 20 ir daugiau metų kartu, petys į petį, dubcė į dubcę ir vieną dieną prisigeri ir pasitvatini su kažkuo (tyčia ar netyčia - antraplanis nereikšmingas dalykas). Bėgsi dėl to prisipažinti vyrui? Vaidinsi sąžiningą ir gerą? Užkrausi savo kaltės jausmą visiškai niekuo dėtam žmogui? O tuo tarpu jūsų šeimoje viskas gerai: sutariate puikiai, esate draugai, vaikai auga ir tuoj paliks namus, kurs savo šeimas. Turite su vyru bendrų interesų, poreikių, požiūrių, veiklos ir viso kito. Ir dėl kažkokio pasidulkinimo viską imti ir užbraukti?

Pė es: aš neekalbu apie patologinius uodus - pisuoklius, kurie net ir pirmą naktį jaunosios lovą sumaišė su pamergės.  unsure.gif

thumbup.gif tikrai, gyvenime gi visko atsitinka, po tokio nuotykio tik kartėlis galbūt lieka, o dar jei prisipažinti ir sugriauti viską, ką turi... nesąmonė.
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2007 03 13, 10:03)
thumbup.gif tikrai, gyvenime gi visko atsitinka, po tokio nuotykio tik kartėlis galbūt lieka, o dar jei prisipažinti ir sugriauti viską, ką turi... nesąmonė.

blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
[quote=nep,2007 03 13, 10:46]
blink.gif blink.gif blink.gif
[Gyvenime "visko" atsitikti negali, o jei smegenu neturi, cia jau kita kalba
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 03 13, 10:55)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
[Gyvenime "visko" atsitikti negali, o jei smegenu neturi, cia jau kita kalba

Gali, dar ir kaip gali. Ir ne smegenyse čia laimė.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 03 13, 11:29)
Gali, dar ir kaip gali. Ir ne smegenyse čia laimė.

Nzn, jauna gal dar as, bet galvoju, kad zmogus turi turet tam tikrus stabdzius savo galvoje. Gal tuos pacius, kurie sako ir nezudyk, nevok, neprasigerk. rolleyes.gif
Nu gal GYVENIME IR VISKO BUNA, bet gal cia jau kitas klausimas.
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 03 12, 22:05)
aš turbūt dar nieko gyvenime nesuprantu  schmoll.gif kodėl jos leidžiasi vyrų skaudinamos ir žeminamos . žino , kad jas vyrai vedžioja už nosies , yra neištikimi , bet vistiek nesiskiria  schmoll.gif kodėl jos leidžiasi jų skaudinamos .. to aš turbūt nesuprasiu , kol pati nepatirsiu . nors labai tikiuos , kad to iškęst man niekada neprireiks  verysad.gif

Bet juk tave taip pat vedzioja uz nosies, yra tau neistikimas, vis tiek nesiskiria. Tai nesuprantu ko tu nesupranti.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 03 13, 17:53)
Bet juk tave taip pat vedzioja uz nosies, yra tau neistikimas, vis tiek nesiskiria. Tai nesuprantu ko tu nesupranti.

manęs niekas už nosies nevedžioja ax.gif aš juk ne jo žmona esu, tai žmonai jis neištikimas ir ją už nosies vedžioja . aš juk puikiai suvokia situaciją ir žinau kaip kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 03 13, 17:02)
manęs niekas už nosies nevedžioja  ax.gif aš juk ne jo žmona esu, tai žmonai jis neištikimas ir ją už nosies vedžioja . aš juk puikiai suvokia situaciją ir žinau kaip kas  mirksiukas.gif

Tai jis tau su žmona neištikimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 03 13, 18:02)
manęs niekas už nosies nevedžioja  ax.gif aš juk ne jo žmona esu, tai žmonai jis neištikimas ir ją už nosies vedžioja . aš juk puikiai suvokia situaciją ir žinau kaip kas  mirksiukas.gif

Ar tikrai tu taip gerai viska zinai, gal ir zmona viska taip "gerai" zino?
Vedzioja jis ir tave, ir ja uz nosies, ir neistikimas abiems, ir jus abi "labai puikiai" suvokiat situacija. Tik va...del taves jis neketina nutraukti santuokos, kazi kodel? bigsmile.gif Ai tiesa, jam vaiku ir zmonos gaila, o tau irgi zmonos gaila wink.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 03 13, 18:07)
Ar tikrai tu taip gerai viska zinai, gal ir zmona viska taip "gerai" zino?
Vedzioja jis ir tave, ir ja uz nosies, ir neistikimas abiems, ir jus abi "labai puikiai" suvokiat situacija. Tik va...del taves jis neketina nutraukti santuokos, kazi kodel? bigsmile.gif  Ai tiesa, jam vaiku ir zmonos gaila, o tau irgi zmonos gaila  wink.gif

negaliu neigti blush2.gif iš dalies tu tikrai teisi . Jis ir mane vedžioja už nosies , tik kad man turbūt sunku tai pripažinti doh.gif ko jau ko , bet žmonos tai jo man tikrai negaila schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 03 12, 23:23)
norėjau paklaust  ax.gif aišku gali ir neatsakyt . sakai , kad pas tave panaši situacija. o kokia tavo padėtis toje situacijoje ? esi draugė ar žmona  blush2.gif

Galiu atsakyt, aš draugė, meilužė, gi sakiau, kaip ir tu.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 13, 18:13)
Galiu atsakyt, aš draugė, meilužė, gi sakiau, kaip ir tu.

atsiprašau turbūt neperskaičiau kur nors iki galo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 03 13, 18:12)
negaliu neigti  blush2.gif iš dalies tu tikrai teisi . Jis ir mane vedžioja už nosies , tik kad man turbūt sunku tai pripažinti  doh.gif ko jau ko , bet žmonos tai jo man tikrai negaila  schmoll.gif

Šaltute, kaip, tai yra į kurią pusę jis tave už tos nosies veda? Ar girdėjai jo pažadą: baigsis žiema, ateis pavasaris, tada mes būsim kartu amžinai? Ar jis kada nors yra pasakęs, kad viskas, pareiškimai skyryboms nunešti, aš būsiu laisvas ir nepriklausomas kanalas? Nugi ne, viskas, ką jis yra padaręs, tai tik kad nesislepia per labiausiai nuo savo draugų. Bet tau niekada nemelavo, kad turi šeimą ir vaikiuką.
Atsakyti