Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 11:07)
tai pavažinėsi keletą metų ir parduosi, mašinas gi reikia keisti, kaip darbą ir namų aplinką - kas 5 metus:) kaip psichologai rekomenduoja:))

Aš kas metai mašiną keičiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 06 07, 11:25)
Aš kas metai mašiną keičiu smile.gif

nu tai išvis ramiakas! irnesakyk.gif
Atsakyti
As irgi daznokai keiciu. Dabar apie Opel bloga varda? Kas konkreciai? Rudys? Nuo 99m. pilnai cinkuoti. O kad butu specifines kazkokios baisios "ligos" neteko nei girdet, nei paciai susidurt. jau 2 Opel turejau, va thumbup.gif masinos. Patvarios, nekaprizingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhmonijus: 07 birželio 2007 - 11:16
QUOTE(zhmonijus @ 2007 06 07, 12:15)
As irgi daznokai keiciu. Dabar apie Opel bloga varda? Kas konkreciai? Rudys? Nuo 99m. pilnai cinkuoti. O kad butu specifines kazkokios baisios "ligos" neteko nei girdet, nei paciai susidurt. jau 2 Opel turejau, va  thumbup.gif masinos. Patvarios, nekaprizingos.

nenoriu ginčytis, sutinku, drinks_cheers.gif kad viskas yra taip, kaip sakai. rimtai.
tik man nerealiai, žiauriai, klaikiai patinka toyotos... ax.gif
Atsakyti
man irgi Toyotos thumbup.gif linkiu susirast savo svajoniu masina..butinai automatine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 06 07, 13:37)
man irgi Toyotos  thumbup.gif linkiu susirast savo svajoniu masina..butinai automatine  mirksiukas.gif

būtinai! tik tokios ir ieškau mirksiukas.gif
Atsakyti
mano tai pirmoji ir antroji masina buvo su automatine pavaru deze, dziaugiausi nerealiai ir visiems pasakojau, kaip faina. bet atsitiko taip, kad daugelis draugu, kurie sake, kad niekad nepirks automatines dabar su tokiom vazineja, o as lakstau su mechanine ax.gif . nu aisku skirtumas yra ax.gif , vien tai, kad su telefoniuku nebera taip lengva kalbeti blush2.gif
Atsakyti
Niekada nepirkau ir nepirksiu automato, schmoll.gif nebent ateityje nebegamins su mechaninėm dėžėm... g.gif Kaip pastebiu tai taip turbūt ir bus... blink.gif Renkuosi džipą, ir žiūriu kad kuo naujesnė mašina, tuo sunkiau rasti su mechanine....Galvoju velniai nematė, pabandysiu automatą, o Dieve mano, ir kas sugalvojo tokį dalyką?...Sunki didelė mašina ir automatas... doh.gif Nei ji važiuoja nei ką, taip ir norisi atsidaryt dureles ir kojomis kaip "Flinstounas" pastumti, biggrin.gif kyli į kalną ir atrodo kad tuoj atgal nuriedėsi, visiškai negaliu jaust mašinos, niekaip neišeina su ja "susitart" biggrin.gif ...Atsisėdau į mechaninę, visai kitas reikalas, ir mašina traukt pradėjo, ir jaučiu kad aš už vairo sėdžiu, o ne kažkur bagažinėj... thumbup.gif ax.gif Ir aplamai nesuprantu kam į tuos didesnius džipus (TLC,Mitsubishi Pajero,Nissan ir tt.) kiša tą automatą?...Juk toks auto skirtas ne mieste važinėt... blink.gif Tam skirti visokie taip vadinamieji "parketnikai"...O čia jei kur užsėsi, tai ir psio, su automatu nė krust... doh.gif Dar sakė man "pabandyk automatą, pamatysi kaip patiks, nenorėsi sėst i mechaninę", sutinku kad mieste maltis gal ir gerai jis, bet mažesnėj mašinoj...Bet visvien kad ir mieste rinkčiausi mašiną, tai vis vieną tik Mechaninę, nes Automatas ne man.... irnesakyk.gif ax.gif
Atsakyti
na, jei varikliui truksta galios, tai nera automato kalte. Su mechanine dirbtinai keliamos apsukos, tai tas varikliukstis istraukia dar kazka...
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 06 08, 11:18)
Niekada nepirkau ir nepirksiu automato, schmoll.gif  nebent ateityje nebegamins su mechaninėm dėžėm... g.gif Kaip pastebiu tai taip turbūt ir bus... blink.gif Renkuosi džipą, ir žiūriu kad kuo naujesnė mašina, tuo sunkiau rasti su mechanine....Galvoju velniai nematė, pabandysiu automatą, o Dieve mano, ir kas sugalvojo tokį dalyką?...Sunki didelė mašina ir automatas... doh.gif Nei ji važiuoja nei ką, taip ir norisi atsidaryt dureles ir kojomis kaip "Flinstounas" pastumti,  biggrin.gif kyli į kalną ir atrodo kad tuoj atgal nuriedėsi, visiškai negaliu jaust mašinos, niekaip neišeina su ja "susitart"  biggrin.gif ...Atsisėdau į mechaninę, visai kitas reikalas, ir mašina traukt pradėjo, ir jaučiu kad aš už vairo sėdžiu, o ne kažkur bagažinėj...  thumbup.gif ax.gif Ir aplamai nesuprantu kam į tuos didesnius džipus (TLC,Mitsubishi Pajero,Nissan ir tt.) kiša tą automatą?...Juk toks auto skirtas ne mieste važinėt... blink.gif Tam skirti visokie taip vadinamieji "parketnikai"...O čia jei kur užsėsi, tai ir psio, su automatu nė krust... doh.gif Dar sakė man "pabandyk automatą, pamatysi kaip patiks, nenorėsi sėst i mechaninę", sutinku kad mieste maltis gal ir gerai jis, bet mažesnėj mašinoj...Bet visvien kad ir mieste rinkčiausi mašiną, tai vis vieną tik Mechaninę, nes Automatas ne man.... irnesakyk.gif  ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Butent,is mechanines gali isspausti ka tik nori,ir nuo sankryzu ji geriau rauna thumbup.gif Be to,kaifas,kai jauti,kad tu valdai masina,o ne ji tave thumbup.gif
Atsakyti
"kai tu valdai masina, o ne ji tave"? tai turbut masina ir vaira uz tave tada sukineja, ar kaip cia gaunasi? Jau tikrai... niekas jum tu automatu ir nesiulo vairuot, bet aiskint, kad vairuojancios automatus pacios masinos nevaldo yra visiska nesamone. Kai jau busi pavairavus ne vienus metus turbut suprasi, kas per daiktas tas valdymas smile.gif

Zmogus turi but atviras ivairiems dalykams. mano vyras visa laika vazinejo tik su mechaninem, bet dabar mielai ir i mano automata seda. Jam jokio skirtumo!

Beje, kazkodel as su automatu nuo sankryzu greiciau raunu uz visas mechanines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonija @ 2007 06 08, 19:59)
"kai tu valdai masina, o ne ji tave"? tai turbut masina ir vaira uz tave tada sukineja, ar kaip cia gaunasi? Jau tikrai... niekas jum tu automatu ir nesiulo vairuot, bet aiskint, kad vairuojancios automatus pacios masinos nevaldo yra visiska nesamone. Kai jau busi pavairavus ne vienus metus turbut suprasi, kas per daiktas tas valdymas smile.gif

Zmogus turi but atviras ivairiems dalykams. mano vyras visa laika vazinejo tik su mechaninem, bet dabar mielai ir i mano automata seda. Jam jokio skirtumo!

Beje, kazkodel as su automatu nuo sankryzu greiciau raunu uz visas mechanines smile.gif

Manes nuo sankryzos dar nei vienas neapdejo,nors buvo meginusiu lotuliukas.gif nors masina pas mane tik 1,6 varikliu :lotuliukas:Reikia moketi rauti lotuliukas.gif Vat tai ir yra masinos pilnas pajautimas,kai tiesiog susilieji su masina,jauti kiekviena jos virptelejima,ir gali tada isspausti is jos ka tik nori.Su automatu to malonumo niekada nepajusi.Tiesa,as ir nesiulau cia visom ant mechaniniu persest,tiesiog kiekvienam savo.O kas liecia supratima apie masinos valdyma(tai tikrai nera vien tik vairo sukiojimas-ta bet kas sugebetu)-tai siaip as sportiniu vairavimu uzsiimu,ir manau,kad gal ir kiek daugiau uz tave apie tai suprantu,per metus susukau toki kilometraza,kokio kitos ir per tris nenuvaziuoja mirksiukas.gif
Atsakyti