Niekada nepirkau ir nepirksiu automato,

nebent ateityje nebegamins su mechaninėm dėžėm...

Kaip pastebiu tai taip turbūt ir bus...

Renkuosi džipą, ir žiūriu kad kuo naujesnė mašina, tuo sunkiau rasti su mechanine....Galvoju velniai nematė, pabandysiu automatą, o Dieve mano, ir kas sugalvojo tokį dalyką?...Sunki didelė mašina ir automatas...

Nei ji važiuoja nei ką, taip ir norisi atsidaryt dureles ir kojomis kaip "Flinstounas" pastumti,

kyli į kalną ir atrodo kad tuoj atgal nuriedėsi, visiškai negaliu jaust mašinos, niekaip neišeina su ja "susitart"

...Atsisėdau į mechaninę, visai kitas reikalas, ir mašina traukt pradėjo, ir jaučiu kad aš už vairo sėdžiu, o ne kažkur bagažinėj...

Ir aplamai nesuprantu kam į tuos didesnius džipus (TLC,Mitsubishi Pajero,Nissan ir tt.) kiša tą automatą?...Juk toks auto skirtas ne mieste važinėt...

Tam skirti visokie taip vadinamieji "parketnikai"...O čia jei kur užsėsi, tai ir psio, su automatu nė krust...

Dar sakė man "pabandyk automatą, pamatysi kaip patiks, nenorėsi sėst i mechaninę", sutinku kad mieste maltis gal ir gerai jis, bet mažesnėj mašinoj...Bet visvien kad ir mieste rinkčiausi mašiną, tai vis vieną tik Mechaninę, nes Automatas ne man....