Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(zhmonija @ 2007 06 08, 19:59)
Beje, kazkodel as su automatu nuo sankryzu greiciau raunu uz visas mechanines smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif ir aš visada nuo sankryžų riedu pirma:)) nesvarbu, kas šalia stovi: džipai, bėmsai, mersai - be skirtumo: aš vistiek pirma su savo automatiniu Forduku! mirksiukas.gif bis.gif
Atsakyti
nu ir as pirma su savo automatu ax.gif aisku saikingai, jei koks idiotas mieste ''rauna'' ant 60 km/h is karto lai vaziuoja irnesakyk.gif ir apskritai tai man automobilis yra komfortabili susisiekimo priemone tongue.gif o ne kazkokia priemone pasidemonstruot, tipo raunu, valdau, nu rauk rauk, ilgai nepatemps ta masina...
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 06 09, 00:17)
nu ir as pirma su savo automatu  ax.gif aisku saikingai, jei koks idiotas mieste ''rauna'' ant 60 km/h is karto lai vaziuoja irnesakyk.gif  ir apskritai tai man automobilis yra komfortabili susisiekimo priemone  tongue.gif  o ne kazkokia priemone pasidemonstruot, tipo raunu, valdau, nu rauk rauk, ilgai nepatemps ta masina...

Mieste yra vietu,kur galima ir 80-90km/h,o sankryzas reikia pravaziuoti greitai,kad nestabdyti eismo ir galetu kuo daugiau masinu pravaziuoti.Reikia ir apie kitus pagalvoti.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 06 09, 00:28)
Mieste yra vietu,kur galima ir 80-90km/h,o sankryzas reikia pravaziuoti greitai,kad nestabdyti eismo ir galetu kuo daugiau masinu pravaziuoti.Reikia ir apie kitus pagalvoti.

turejau omeny ten kur greitis 40-50 km/h mirksiukas.gif ir beje kazkaip neteko mieste matyt vietu kur leistinas greitis butu >70 km/h biggrin.gif
Atsakyti
Pvz Kaune Taikos pr. yra vietu, kur leistina 80 km/h.

Denaxa> mano kilometrazas toks: nuo naujuju metu jau prasukau apie 18000 km smile.gif Taigi nereik sakyt cia apie tas sportines patirtis, kurios vykdomos greiciausiai aikstelej wink.gif

O, jei machanine (ir ne pati naujausia) su 1.6 varikliu nuo sankryzos rauna per jega, tai dumai paruksta. Ima juokas.
Nes automatas duoda tiek, kiek masina gali isspaust.. todel dazniausiai automatus ir gamina su galingesniais varikliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonija @ 2007 06 09, 02:17)
Pvz Kaune Taikos pr. yra vietu, kur leistina 80 km/h.

Denaxa> mano kilometrazas toks: nuo naujuju metu jau prasukau apie 18000 km smile.gif Taigi nereik sakyt cia apie tas sportines patirtis, kurios vykdomos greiciausiai aikstelej wink.gif

O, jei machanine (ir ne pati naujausia) su 1.6 varikliu nuo sankryzos rauna per jega, tai dumai paruksta. Ima juokas.
Nes automatas duoda tiek, kiek masina gali isspaust.. todel dazniausiai automatus ir gamina su galingesniais varikliais smile.gif

Dumai ruksta tik tada,kai variklis netvarkingas,siaip nedumija masinos be jokio reikalo.Su dyzeliuku kai vazinejau,tai nei tas dumu neleido.O be to,ka reiskia per jega???Tiesiog su mechanine galima siek tiek daugiau( yra tiesioginis rysys tarp variklio apsuku ir vaziavimo greicio),del to jauciuosi saugesne,zinau,ko laukti is masinos.O be to,neraunu as specialiai nuo tu sankryzu-tiesiog taip gaunasi,vaziavimo stilius toks,nieko cia jau nepadarysi.Be to ir masiniukas kaip bitute skrenda,nors ir 1.6 varikliu,ir be jokios jegos thumbup.gif Sankryza paprastai baigiu pravaziuoti jau ketvirtu begiu tongue.gif Posukiai irgi eina ketvirtu ar treciu(su automatu tokiu greiciu eiti i posuki nesiryzciau),aisku,jei niekas priesais neuzstabdo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eni @ 2007 06 09, 00:56)
turejau omeny ten kur greitis 40-50 km/h  mirksiukas.gif  ir beje kazkaip neteko mieste matyt vietu kur leistinas greitis butu >70 km/h  biggrin.gif

Gelezinio Vilko gatve.O siaip Vilniuj srautas dazniausiai 70-80 vaziuoja,jei mentai nestovi,arba ir greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 06 10, 22:46)
Gelezinio Vilko gatve.O siaip Vilniuj srautas dazniausiai 70-80 vaziuoja,jei mentai nestovi,arba ir greiciau lotuliukas.gif

aha, šitą buvau pamiršus, kadangi ten nevažinėju biggrin.gif Skuba vilniečiai lotuliukas.gif varo ir ant 100 km/h ir greičiau, bet leistino greičio tokio nėra mieste tongue.gif
O jei kalbant apie "rovimą" nuo sankryžų, tai visvien neatgaminu mintyse tokios sankryžos (Vilniuje), nuo kurios vos pajudėjus būtų galima varyt daugiau negu ant 60 km/h mastau.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 06 10, 23:58)
neatgaminu mintyse tokios sankryžos (Vilniuje), nuo kurios vos pajudėjus būtų galima varyt daugiau negu ant 60 km/h mastau.gif  unsure.gif

prie spaudos rumu, po viaduku Pilaitės link - 70 km/h.
Atsakyti
kok skirtumas, koks leistinas greitis - reikia vaziuoti srauto greiciu, kitaip sudarysi avarines situacijas.
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2007 06 13, 10:32)
kok skirtumas, koks leistinas greitis - reikia vaziuoti srauto greiciu, kitaip sudarysi avarines situacijas.

kazin ar tas srautas tada ir baudas uz mane mokes? laugh.gif neblogai butu bigsmile.gif hihihi.gif

O siaip tai nukrypom nuo temos poster_offtopic.gif
Atsakyti
Aciu zmonem , kurie isrado masinas su automatinemis pavaru dezemis thumbup.gif thumbup.gif negaliu atsidziaugt vairavimu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Galima įsigyti pusautomate mirksiukas.gif
Atsakyti