Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

man vairavimas yra malonumas. ne siaip vaziavimas masina, o masinos valdymas. Todel esu tik uz mechanine greiciu deze. Nes esu is tu zmoniu, kuriems aktualu greiciau startuoti, o tai galima atlikti tik su mechanine.
Sutinku, kartais esu taip pavargusi, kad begiu metymas siek tiek vargina, tada priimtina butu ir automatine greiciu deze. taciau tokiais momentais mielai vaira perleidziu savo brangiausiajam.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 09 10, 22:12)
O tai koks cia vargas???Kaifas,o ne vargas thumbup.gif  Tiesa,man masina-gyvenimo budas,gal todel ir reikalavimai masinai kiek kitokie ax.gif Ir dar-pas mane ji ir kaip sportine naudojama kartais...

drinks_cheers.gif va va, ir as taip sakau mirksiukas.gif

QUOTE(Owly @ 2007 09 11, 00:02)
O gali tiesiog atsakyt ar esi vairavus auto su automatine pavarų dėže?  bigsmile.gif

manau jeigu nebutai vairavusi tai ir pasisakyti negaletum, o be to automatas nera tokia naujove, kad negaletum su ja pravaziuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Man fainiau ir beabejo lengviau su automatine... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonija @ 2007 09 10, 23:16)
Daugiau tokiu, kurie vairuoja automatines dviem kojom (viena stabdis, o kita gazas) tikiuosi nera  unsure.gif Taigi grynas technikos gadinimas. sankabos nera, tai ir palikit kaire koja ramybej!!!  cool.gif

biggrin.gif na na labai jau idomi jusu nuomone, kuom gali skirtis stabdzio mynimas desine ir kaire koje, "technikos gadinimas", nera logikos g.gif as juk nespaudziu abieju pedalu is kart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 09 11, 12:18)
manau jeigu nebutai vairavusi tai ir pasisakyti negaletum, o be to automatas nera tokia naujove, kad negaletum su ja pravaziuoti  rolleyes.gif

butai ar nebutai, bet klausimas denaxai buvo skirtas wink.gif

vat tokie ir pan. pasisakymai ir priverčia suabejot ar komentuojantysis yra važiavęs automatu biggrin.gif
QUOTE(Wilidza @ 2007 09 11, 11:44)
Todel esu tik uz mechanine greiciu deze. Nes esu is tu zmoniu, kuriems aktualu greiciau startuoti, o tai galima atlikti tik su mechanine.

Juokingas paaiškinimas biggrin.gif Su kuriuo manau vairuojantys automatus nesutiktų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2007 09 11, 21:39)
Man fainiau ir beabejo lengviau su automatine... 4u.gif

drinks_cheers.gif Tai čia ir klausimai neturėtų kilti,automatinė paprasčiau ,lengviau na nieko daryt nereikia...ypač naujesnių mašinų automatai tobuli thumbup.gif ir iš vietos gerai rauna mirksiukas.gif ,ir kamščiuose privalumai biggrin.gif mechaninės turi vieną didelį pliusą-pigesnės...
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2007 09 11, 22:53)
biggrin.gif  na na labai jau idomi jusu nuomone, kuom gali skirtis stabdzio mynimas desine ir kaire koje, "technikos gadinimas", nera logikos  g.gif  as juk nespaudziu abieju pedalu is kart  smile.gif

tai Tamstos elgesy nera logikos... dvirati isradinejat tongue.gif kai stabdis atleidziamas, tai masina pradeda riedet (kaip pirmas begis mechaninej), tada koja perkeliama ant gazo pedalo ir minama tiek, kiek reikia. o paskaicius Jusu metoda, atrodo, kad raunate is vietos... Is kitos puses, ar galit but 100 proc garantuota, kad nei sekundes dalies neuzlaikote kaires kojos ant stabdzio, kai su desine jau minate gaza?
Atsakyti
As tai uz "automatus" clap_1.gif ,kadangi daug vazineju ir beprotiskai daug kalbu telefonu,tai man zymiai patogiau taip.Siaip su mechanine pavaru deze irgi pavairuoju ir tikrai neimanoma pamirsti,kaip su ja vaziuoti (cia kazkas minejo,kad vairuojant automata,pamirsti kaip su mechanine vaziuot-nesamone) doh.gif
Atsakyti
O man jokio skirtumo kokia, bet vazineju su mechanine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2007 09 12, 00:48)
1.butai ar nebutai, bet klausimas denaxai buvo skirtas wink.gif

2.vat tokie ir pan. pasisakymai ir priverčia suabejot ar komentuojantysis yra važiavęs automatu  biggrin.gif

pirma, man rodos forumas ne jum dviem skirtas blink.gif ir pasisakymai neuzdrausti biggrin.gif
o antra, su automatu isvazinejau kelis metus, bet vis tiek keiciau i mechanine tongue.gif ir aciprasau, jeigu ne man buvo skirtas komentaras hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2007 09 13, 08:41)
As tai uz "automatus" clap_1.gif ,kadangi daug vazineju ir beprotiskai daug kalbu telefonu,tai man zymiai patogiau taip.Siaip su mechanine pavaru deze irgi pavairuoju ir tikrai neimanoma pamirsti,kaip su ja vaziuoti (cia kazkas minejo,kad vairuojant automata,pamirsti kaip su mechanine vaziuot-nesamone) doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As ir uz "automata".Pati su mechnine pravazinejau daugiau kaip 10 metu,o dabar pakeiciau i automatine,ir negaliu atsidziaugt,kaip patogu. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2007 09 13, 08:41)

Važiuojant negalima kalbėti mob.tel., nebent su laisvu rankų įranga. o su kokia dėže, tai jau įpratimo reikalas. Aišku ištisai trinantis mieste automatas patogiau. Užmiestyje jis netenka savo pranašumo. o norint įvertinti pranašumus ir trūkumus reiktu gerokai pavažinėti su viena bei ita greičių dėže. o vertinti pliusus ir minusus po kelių pravažiavimų nevisai korektiška.
Atsakyti