man vairavimas yra malonumas. ne siaip vaziavimas masina, o masinos valdymas. Todel esu tik uz mechanine greiciu deze. Nes esu is tu zmoniu, kuriems aktualu greiciau startuoti, o tai galima atlikti tik su mechanine.
Sutinku, kartais esu taip pavargusi, kad begiu metymas siek tiek vargina, tada priimtina butu ir automatine greiciu deze. taciau tokiais momentais mielai vaira perleidziu savo brangiausiajam.
QUOTE(denaxa @ 2007 09 10, 22:12)
O tai koks cia vargas???Kaifas,o ne vargas
Tiesa,man masina-gyvenimo budas,gal todel ir reikalavimai masinai kiek kitokie
Ir dar-pas mane ji ir kaip sportine naudojama kartais...

QUOTE(Owly @ 2007 09 11, 00:02)
manau jeigu nebutai vairavusi tai ir pasisakyti negaletum, o be to automatas nera tokia naujove, kad negaletum su ja pravaziuoti

Man fainiau ir beabejo lengviau su automatine...

QUOTE(zhmonija @ 2007 09 10, 23:16)
Daugiau tokiu, kurie vairuoja automatines dviem kojom (viena stabdis, o kita gazas) tikiuosi nera
Taigi grynas technikos gadinimas. sankabos nera, tai ir palikit kaire koja ramybej!!! 

QUOTE(_braskute @ 2007 09 11, 12:18)
manau jeigu nebutai vairavusi tai ir pasisakyti negaletum, o be to automatas nera tokia naujove, kad negaletum su ja pravaziuoti 

butai ar nebutai, bet klausimas denaxai buvo skirtas

vat tokie ir pan. pasisakymai ir priverčia suabejot ar komentuojantysis yra važiavęs automatu

QUOTE(Wilidza @ 2007 09 11, 11:44)
Todel esu tik uz mechanine greiciu deze. Nes esu is tu zmoniu, kuriems aktualu greiciau startuoti, o tai galima atlikti tik su mechanine.
Juokingas paaiškinimas

QUOTE(Glamorous @ 2007 09 11, 21:39)

QUOTE(florida @ 2007 09 11, 22:53)

tai Tamstos elgesy nera logikos... dvirati isradinejat

O man jokio skirtumo kokia, bet vazineju su mechanine

QUOTE(Owly @ 2007 09 12, 00:48)
1.butai ar nebutai, bet klausimas denaxai buvo skirtas 
2.vat tokie ir pan. pasisakymai ir priverčia suabejot ar komentuojantysis yra važiavęs automatu

2.vat tokie ir pan. pasisakymai ir priverčia suabejot ar komentuojantysis yra važiavęs automatu

pirma, man rodos forumas ne jum dviem skirtas

o antra, su automatu isvazinejau kelis metus, bet vis tiek keiciau i mechanine

QUOTE(Tomulyte @ 2007 09 13, 08:41)
As tai uz "automatus"
,kadangi daug vazineju ir beprotiskai daug kalbu telefonu,tai man zymiai patogiau taip.Siaip su mechanine pavaru deze irgi pavairuoju ir tikrai neimanoma pamirsti,kaip su ja vaziuoti (cia kazkas minejo,kad vairuojant automata,pamirsti kaip su mechanine vaziuot-nesamone) 

QUOTE(Tomulyte @ 2007 09 13, 08:41)
As tai uz "automatus"
,kadangi daug vazineju ir beprotiskai daug kalbu telefonu,tai man zymiai patogiau taip.Siaip su mechanine pavaru deze irgi pavairuoju ir tikrai neimanoma pamirsti,kaip su ja vaziuoti (cia kazkas minejo,kad vairuojant automata,pamirsti kaip su mechanine vaziuot-nesamone) 

Važiuojant negalima kalbėti mob.tel., nebent su laisvu rankų įranga. o su kokia dėže, tai jau įpratimo reikalas. Aišku ištisai trinantis mieste automatas patogiau. Užmiestyje jis netenka savo pranašumo. o norint įvertinti pranašumus ir trūkumus reiktu gerokai pavažinėti su viena bei ita greičių dėže. o vertinti pliusus ir minusus po kelių pravažiavimų nevisai korektiška.