Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(Eni @ 2007 06 30, 19:46)
Kas pasakė, kad neturėtų?  g.gif  O stabdžio pedalas tai gal yra? biggrin.gif

Pedalas aisku yra, bet tada reikia greitai ji atleisti ir paspausti greiti. Masina soka i prieki. Kai vazinejau su instruktorium, tai jis sake, kad automatai atgal nevaziuoja, nebent ilgai butum atleidus stabdi. Ir pati isbandziau - masina stovejo vietoje. O dabar nors ir automatinis rezimas ijungtas - ji rieda atgal lyg niekur nieko. Tas neriedejimas atgal ir negesimas kaip tik akcentuojami kaip automatu privalumai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuliux @ 2007 06 30, 23:40)
Pedalas aisku yra, bet tada reikia greitai ji atleisti ir paspausti greiti. Masina soka i prieki. Kai vazinejau su instruktorium, tai jis sake, kad automatai atgal nevaziuoja, nebent ilgai butum atleidus stabdi. Ir pati isbandziau - masina stovejo vietoje. O dabar nors ir automatinis rezimas ijungtas - ji rieda atgal lyg niekur nieko. Tas neriedejimas atgal ir negesimas kaip tik akcentuojami kaip automatu privalumai...  g.gif

Pati važinėju su automatu, ir tikrai parieda, bet stipriau rieda tada kai būna ant N nustatyta, o pries vaziuojant kai perjungi į D tai labai nežymiai parieda g.gif
Atsakyti
Nu jetus, taigi, jei automatas ant D padeties ikalnej rieda atgal - automato gedimas! Ji turi stovet ar po truputi kastis i prieki, nelygu ikalnes statumas. Ant N padeties ikalnej riedes atgal. Su rankiniu g.gif atleidineji rankini ir mini gaza (aisku, ne is visu jegu)
Atsakyti
man asmeniskai automatai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2007 09 07, 22:39)
man asmeniskai automatai nepatinka schmoll.gif

o ar esi važiavus su automatu? tongue.gif
Atsakyti
Man automatas pats geriausias dalykas. 6 metus vazinejau su mechanine deze, o pastaruosius 4 su atomatu. Na jei keisciau tai tik i automata. Pats geriausias dalykas kai reik stoveti kamstyje thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif thumbup.gif vaziuot su automatine pavaru deze, jei buciau turejus galimybes tai nebuciau iskeitus i mechanine, tik dyzeliu su automatu mazai yra arba jei randi tai kaina kanda.
Atsakyti
tik mechanine...viso sako, kad keista...dazniausiai pirmenybe automatui visi teikia...man kazko truksta, kai su automatu vaziuoju... g.gif gal reikia priprasti . Su mechanine speju ir telefonu pakalbeti, ir kavytes pagerti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(asoptimiste @ 2007 09 09, 22:05)
tik mechanine...viso sako, kad keista...dazniausiai pirmenybe automatui visi teikia...man kazko truksta, kai su automatu vaziuoju... g.gif gal reikia priprasti . Su mechanine speju ir telefonu pakalbeti, ir kavytes pagerti tongue.gif

drinks_cheers.gif As irgi thumbup.gif
Atsakyti
gal neteko pavazineti su automatu? itariu pabandziusios pakeistumet nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evutia @ 2007 09 09, 22:59)
gal neteko pavazineti su automatu? itariu pabandziusios pakeistumet nuomone  mirksiukas.gif

Ir aš tą patį manau drinks_cheers.gif Nes kadaise pati skeptiškai žiūrėjau į automatą blush-anim-cl.gif Kol buvau kone priversta persėst į jį laugh.gif Dabar tik už automatą assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Evutia @ 2007 09 09, 22:59)
gal neteko pavazineti su automatu? itariu pabandziusios pakeistumet nuomone  mirksiukas.gif

Cia ne tame esme.Mechaninej atleidus sankaba jauti kaip masina is kart reaguoja-man kaifas butent nuo to momento,o automate viskas siek tiek uztrunka, uztat ir malonumo tokio nera.Cia dar priklauso ir nuo to kas tau yra masina-man pvz. ji yra ne tiek transporto priemone,kiek gyvenimo budas.Nors nesiginciju,mieste patogiau automatas turetu buti ax.gif Jei mane prie automato vairo pasodintu,ko gero tektu kaire koja prie dureliu prisirist lotuliukas.gif o tai uztrenkus kaire stabdi maza nepasirodytu... doh.gif lotuliukas.gif taigi dar ir priprasti reikia... lotuliukas.gif
Atsakyti