Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(prelude @ 2008 07 25, 13:45)
gest todel kad jau matyt gerai sudrosta masina doh.gif juk ir mechanine gesta jei ji sudrosta mirksiukas.gif
siaip automatas kai stovi kur prie sankryzos gazuoti nereikia,ir stovi be jokio rankinio ir nevaziuoja atgal schmoll.gif ir kas cia per sokinejimi nuo gazo ant stabdziu pradedant vaziuoti?niekada nesusiduriausu tokia problema,tokia masina manau reikia gero autoservizo ir protingesnio vairuotojo,jei sugeba vazineta su sugedusia automatine deze

Protingas vairuotojas turi moketi ant bet ko vaziuoti ir sugebeti suktis is visokiausiu situaciju,jei jau pasirinko toki darba mirksiukas.gif Ir cia motoro gedimas buvo smile.gif As tik norejau pasakyti,kad kur automata jau reikia tempti,mechanine dar gali pasitelkus visa isradinguma"savo chodu"parvaryti smile.gif Tik tiek... rolleyes.gif
Beje,visiskai niekas nepypino,matyt,gabaritus vis del to gerbia biggrin.gif
Atsakyti
Man buvo galimybe rinktis tarp automato ir mechanines.Pasirinkau automata,nes daugiausiai vazineju mieste piko metu-i darba ir is darbo.jei vaziuojam kur toliau-vaziuojam dazniausiai su vyro auto! smile.gif
Atsakyti
Neseniai persėdau iš mechaninės mašinos į automatą. Dabar atgal manęs jau niekas su jokiu pyragu nebeperviliotų. Labai patenkinta automatine pavarų dėže. Jokio vargo nei kamštyje nei šiaip kelyje, o jei kas sako kad nėra kas veikti, tai muzikos klausykitės ar pati dainuokite. Veikti visada yra ką. Bent jau man, kai telefonas netyla. Man automatas thumbup.gif
Atsakyti
Taip,jeigu tik mieste maliesi tai automatas patogus dalykas,ypac kamsciuose.Na,as tai su savo masina paprastai i kamscius nepatenku,nes i darba ir is jo vaziuojant ju nebuna,o piko metu issimanevruoju aplinkkeliais.
O uz miesto tai sakyciau ir su ta,ir su ana ner kas veikia,tik ir ziurek kad neuzmigtum bevaziuodama mirksiukas.gif
Atsakyti
man geriau mechaninė, automatas nebent masina labai nauja(aisku priklauso ir marke) na su automatu begiu nesuzeminsi ar panasiai na nera veiksmo biggrin.gif o naujos traukia taip kad gal gerai butu ir automatas,automatas man tinka tik aukstos klases prabangiai masinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aude:) @ 2008 01 17, 17:41)
as apie automata 1.6 varikliu kalbu,kad s..... ne masina.o mechanine tai ir pati 1.6l turejau irgi ne ka prasciau traukia  tongue.gif

galvoju pirkti automatinę mašiną ax.gif apšvieskit išmanančios apie kubatūras ir AJ blush2.gif jei auto su 1,6 varikliu - ne mašina, tai šita http://auto.plius.lt...t...&id=1911233 turbūt išvis neverta dėmesio mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaa @ 2008 07 30, 18:36)
galvoju pirkti automatinę mašiną ax.gif  apšvieskit išmanančios apie kubatūras ir AJ blush2.gif  jei auto su 1,6 varikliu - ne mašina, tai šita http://auto.plius.lt...t...&id=1911233  turbūt išvis neverta dėmesio mastau.gif

Jei vazinesi daugiau po miesta ir nesiruosi lakstyti tai tu arkliu pilnai uzteks,turetu buti gana ekonomiska (nespaudziant daugiau 100-to km/h),bet reikia tureti galvoje kad automatai valgo mazdaug litru daugiau nei mechanines.Siaip simpatiskas masiniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 07 30, 22:57)
Jei vazinesi daugiau po miesta ir nesiruosi lakstyti tai tu arkliu pilnai uzteks,turetu buti gana ekonomiska (nespaudziant daugiau 100-to km/h),bet reikia tureti galvoje kad automatai valgo mazdaug litru daugiau nei mechanines.Siaip simpatiskas masiniukas smile.gif

ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Man patinka tik mechanines-daugiau veiksmo thumbup.gif
Atsakyti
Mechaninė smile.gif
Veiksmo tikrai daugiau ir įdomiau biggrin.gif
Atsakyti
na mes jau bent vairuojam mechaninę, ir nesiskundžiam, begiai persimuša sklandžiai, tolygiai... mašiniukas konfortiškas, taip kad nė nekreipiam dėmesio kad mechaninė.. biggrin.gif g.gif
Atsakyti
man geriau mechanine smile.gif
Atsakyti