Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(Rams @ 2008 11 15, 23:39)
Diskomforto nejauciu ir as,bet patogiau but automatika viems darbams nuveikti:)

Na jo,teisybe,bet ir rizika uzmigti uz vairo didesne jei jokiu darbu tuo metu nereikia daryti smile.gif Paprastai labiausiai ima miegas pora valandu pries svintant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 11 16, 01:16)
Na jo,teisybe,bet ir rizika uzmigti uz vairo didesne jei jokiu darbu tuo metu nereikia daryti smile.gif Paprastai labiausiai ima miegas pora valandu pries svintant smile.gif

Na randi tu vis automete blogybiu:))
Atsakyti
sutinku,kad automatas visais vaziavimo atvejais yra patogiau,o didesnes kuro sanaudos atsiperka vairavimo komfortu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rams @ 2008 11 16, 00:47)
Na randi tu vis automete blogybiu:))

Aha lotuliukas.gif O idomiausia,kad kasdien po 10h mazdaug tai automata vairuoju,miesto kamsciuose hihihi.gif Tiesa,su lengvaja automatu nesu vaziavusi,bet man ir autiko pakanka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-soja- @ 2008 11 16, 12:57)
sutinku,kad automatas visais vaziavimo atvejais yra patogiau,o didesnes kuro sanaudos atsiperka vairavimo komfortu thumbup.gif

Atsiperka tam,kuriam automatas patinka:)Man paciam labiau mechanika,nzn kodel,gal perdetas noras valdyt viska paciam:)Tiek gyvenime tiek auto:))
Atsakyti
QUOTE(Rams @ 2008 11 14, 22:22)
Automatas komfortui,mechanika agresivesniam vairavimo stiliui:)

ne visai rolleyes.gif su automatu ,uh, kaip gali neštis thumbup.gif
Atsakyti
man jau reiktu automatines...nusibodo mechanine labai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 11 15, 17:57)
Kavos puodeli galima laikyti kairej,pavaras perjungineji desine ,o vaira gali prilaikyti arba desine,arba alkunemis smile.gif Beje,gana daznai vasara bekeliaujant tenka masinoj valgyti,dariau ta ir nepazistamam mieste gana sudetingomis eismo salygomis-tai vienoj rankoj batonas,kitoj geralas,tuo paciu dar vairuoji,manevruoji ir pavaras jungineji,ai,ir dar galvoji a kur gi cia pasukti rolleyes.gif
O i kalna vaziuojant as niekada nemastau su kuo ten patogiau,man tas pats,tiksliau,ne visai tas pats,su mechanke jauciuosi uztikrinciau smile.gif O kam tas rankinis ant to kalno jei nesiruosi ten ilgai stoveti? Darbinis juk yra...juk ne autikas ir ne fura,kad butu sunku ant darbinio islaikyti masina mirksiukas.gif

DENAXA - būtent, kad GALIMA. smile.gif Kalba "eina" apie tai, kur PATOGIAU wink.gif
Aš tikrai nemažai laiko pravažinejau su mechanika, ir jei dabar reiketų, labai nesispardyčiau - viskas įmanoma, ir vienoj rankoj batonas, kitoj gėralas... biggrin.gif
Bet neįmanoma paneigti, kad su automatu visa tai darant VIENU darbu būtų mažiau...smile.gif ir dar liktų laiko pomidorų padažo ant sumuštinio užsipilt:)
Atsakyti
manyciau daugumai merginu patogiau automatas, bet man patogiau ir idomiau mechamine. Tas automatas tai kaip indvalydu (tipisku blondiniu) masina nail.gif
beto ir bendrais sumetimais nei pastumt jei akumas mirs, nei tempt... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marinaa @ 2008 11 18, 21:00)
manyciau daugumai merginu patogiau automatas, bet man patogiau ir idomiau mechamine. Tas automatas tai kaip indvalydu (tipisku blondiniu)  masina nail.gif
beto ir bendrais sumetimais nei pastumt jei akumas mirs, nei tempt...  schmoll.gif

O ir kuro sanaudos didesnes...
Kazka turi aukoti smile.gif
Atsakyti
Tikrų blondinių akumai nemiršta, nes jos vairuoja tvarkingas mašinas, kuriomis rūpinasi jų vyrai, draugai ar sponsoriai. Ir reikalui esant turi "mobiliaką", kuriuo gali išsikviesti pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(marinaa @ 2008 11 18, 20:00)
manyciau daugumai merginu patogiau automatas, bet man patogiau ir idomiau mechamine. Tas automatas tai kaip indvalydu (tipisku blondiniu)  masina nail.gif
beto ir bendrais sumetimais nei pastumt jei akumas mirs, nei tempt...  schmoll.gif

Komentaras tai 10 balų....nesikeikus.
Prie ko čia invalidai? Kam juos įžeidinėji?
Daug apie mašinas "nusimanai" - nei pastumt nei tempt. Ar bandei? Ar tik šiaip legendų prisiklausiusi rašai?
Pasak tamstos aš invalidė, tipiška blondinė ir mano vyras toks. Ir mano pažįstami autosporto meistrai irgi. Tik keista, savo renūškę ir stūmėm ir traukėm, nors ji automatas... Ir draugų mašiną tempėm, automatą g.gif Hm, nesubyrėjo mašina ir nieko jai neatsitiko. Stebuklas bigsmile.gif
Sorry už piktą toną mirksiukas.gif Aš tiesiog šiandien pikta. Blogos naujienos.. Tačiau nemanyk, kad ant tavęs išsilieju, tiesiog kartais tikrai piktina kitų nepagrįsti žodžiai ir sarkazmas. Ypač kai parašo - automatas š..., man labiau patinka mechaninė, nors su automatu nevažiavau dar. Ir nevažiuosiu nes nepatiks doh.gif
Atsakyti