QUOTE(pikkolo @ 2008 12 03, 09:53)
Gali nesistengti, bet Subjektyviai neįrodysi, kad ir už jos automatą yra geresnių mechaninių. Jau seniai pastebėjau, kad jos automatas yra pats krūčiausias, net negali būti geresnių mechaninių.

tiesą sakant aš ja neabejoju.
turiu tik pirmą automobilį - automatą, kurį vairuoju maždaug metus, ko gero jis dar nėra pats tobuliausias, yra dar geresnių (pvz pas Subjektyvią),
bet ir šis man lyginant su mechanine - tikra palaima.
Vakar važiuojam su MB, ir aptarinėjam reklamą per radiją, kur reklamuoja naujas Toyotas su nuolaidomis. Rutuliojasi maždaug toks pokalbis:
Aš: "jei už x0000 Lt galima nusipirkti naują Toyotą, tai dar labai gerai būčiau pagalvojusi ar pirkti savo 3 metų, ar naują iš salono"
MB: "taip, turbūt geriau jau nauja. Bet ji būtų mažesnė nei tavo".
Aš: "Tai nesvarbu, mažesnė gali būti".
MB: "Bet ten sedanas - sakysi, negraži"
Aš: " Na nieko, gal gerai būtų ir sedanas"
MB: "Bet ji būtų su mechanines dėže"
Aš: "Ai, tuomet neįdomu, tuomet ji turėtų kainuotų žymiai pigiau nei mano, kad pirkčiau...Nors bendrai tai net neįdomu kiek ji kainuoja, nepirkčiau vis tiek"
Gal net ne ne pavarų perjunginėjimą akcentuočiau pirmoje vietoje -
man superinis dalykas yra kad įkalnėse nesirita atgal, taip pat kad manevruojant aikštelėse pakanka vieno pėdalo - stabdžio, o tiek į priekį , tiek atgal važiuoja pati, jei nenuspaustas stabdis. Na ir kamščiuose - nepamainomas reikalas...