neliudek
as ryt einu laikyt vaziavima, viespatie kaip bijau
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 27, 12:23)
Tai sekmes dideliausios
Dideles sekmes laikancioms
As sestadieni isliakiau is trecio karto.. Ir tikrai, kaskart vis baisiau..
As sestadieni isliakiau is trecio karto.. Ir tikrai, kaskart vis baisiau..
As kaip tik noriu pradet mokintis vaziuot per tokius orus
kad butu kuo slidziau
reik isbandyt savo galimybes iskarto ant tokio kelio, kai yra tokia galimybe nebuti atsakingai uz apkabinta medi
QUOTE(Mayami @ 2007 02 27, 15:08)
As kaip tik noriu pradet mokintis vaziuot per tokius orus
kad butu kuo slidziau
reik isbandyt savo galimybes iskarto ant tokio kelio, kai yra tokia galimybe nebuti atsakingai uz apkabinta medi

Mokintis tai gerai, bet laikyti galėtų būti ir be sniego
QUOTE(Infrared @ 2007 02 27, 16:57)
Labas as jungiuosi prie jusu, mokausi jau senokai bet dar neislaikiau net teorijos ta prasme net nebandziau darbai uzgriuvo ir laiko neturejau bet jau noriu kuo greiciau islaikyt viska kad turet ramia galva, bet bijau aiksteles

nebijok tos aiksteles, viskas ten ismokstama
man buvo like 3 vaziavimai is 10 ir as dar nieko nemokejau aikstelej, bet per 2 vaziavimus viskas buvo ismokta
QUOTE(tuliaa @ 2007 02 27, 11:51)
Sveikos
nu man jau net geda, bet ir sian vairavimo neislaikiau, vel susimoviau ant tos pacios paskutines uzduoties
nu negaliu negaliu, jau dingo noras eit toliau, nu vista as nereali 
Tuliaa, užjaučiu, kad neišlaikei
Sėkmės rytoj laikančioms. Laikysiu kumsčius.
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 27, 13:23)
Kažkur skaičiau, kad su M ženklu važinėji. Tai jei taip, tau egzamino išvis nėra ko bijoti.
ką tik grįžau iš pirmosios pamokėlės
šiaip visai neblogai sekėsi,aišku klaidų dariau bet galvojau bus baiisau
labai geras mano instruktorius
tikiuosi išmokins vairuoti
sėkmės laikančioms
sėkmės laikančioms
QUOTE(maziulele @ 2007 02 27, 16:35)
nebijok tos aiksteles, viskas ten ismokstama
man buvo like 3 vaziavimai is 10 ir as dar nieko nemokejau aikstelej, bet per 2 vaziavimus viskas buvo ismokta
nuraminai
Ačiū už sveikinimus
Laikiau Šiauliuose
Beje, sveikinu išlaikius
Net negaliu pasakyti koks tas būdas,tiesiog kai jau pajusdavau,kad širdis iš baimės ima kalatotis ir kojos linksta suimdavau save į rankas ir vis sau kartojau,kad viskas bus gerai. O iki egzamino stengiaus galvoti apie ką nors kitą, tik ne apie vairavimą. Sėkmės visom laikančioms, tik nenusiminkit jei iškart nepavyksta išlaikyti.Tai nereiškia,kad mes žioplos, ar nesutvertos vairavimui. Tiesiog 10 pamokų pavažinėjus mieste neužtenka, kad važiuotumėm be jokių klaidelių, o kur dar per egzminą dasidėjęs jaudulys
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 23, 13:21)
Sveikinu, Agniux's
Kuriam mieste laikei?
Oi, Zydre, prajuokinai
Ne, kolkas dar nepasiutau. Mokaus neakivaizdiniam, tai galiu sau leist nenuiet i egza, niekas per galva neduos
Islaikysiu kitakart
Jau laukiu nesulaukiu rytojaus.. Bijau..
Oi, Zydre, prajuokinai
Jau laukiu nesulaukiu rytojaus.. Bijau..
Laikiau Šiauliuose
Beje, sveikinu išlaikius
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 23, 18:39)
saunuole
sveikinu, kokius budu tramdei savo baime?
gal kokiu nors saviytaigos budu ?
klausiu nes as pati turbut drebesiu kai man reiks vaziuot 
Net negaliu pasakyti koks tas būdas,tiesiog kai jau pajusdavau,kad širdis iš baimės ima kalatotis ir kojos linksta suimdavau save į rankas ir vis sau kartojau,kad viskas bus gerai. O iki egzamino stengiaus galvoti apie ką nors kitą, tik ne apie vairavimą. Sėkmės visom laikančioms, tik nenusiminkit jei iškart nepavyksta išlaikyti.Tai nereiškia,kad mes žioplos, ar nesutvertos vairavimui. Tiesiog 10 pamokų pavažinėjus mieste neužtenka, kad važiuotumėm be jokių klaidelių, o kur dar per egzminą dasidėjęs jaudulys