QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 13, 16:07)
O man kaip naujokei vairavime, visai nesunki kelione buvo

Netgi labai patiko
Spragtuk, as tai A. Sanciuose apsistojus kol savo buta gal kaip nors per sia vasara nusipirksim su draugu..

Isduok paslapti.. Kaip Tau pavyksta aikstelej viska gerai padaryt..? Man tai ta baime, kad galiu kliudyt salia esancias masinas ivaro tiek streso, kad visai nebesiseka.. Draugas sako, kad patirties reikia ir viskas bus gerai.. bet as labai abejoju.. Beje, koki masiniuka Tu vairuoji?
Na, del aiksteles tai kazkaip su vyru "atkalem" mes paskutine savaite pries egza. net instruktorius diena pries egzamina pagyre

bet va, gatvem vazinet tai dar patirties truksta

nu bet sakiau savaitgali vaikus mociutei nuvesim, o patys vazinesimes, gal taip drasiau bus

nu kaip gi kitaip as patirties igausiu? i darba tai vazinet reikes paciai greiciausiai, to labiausiai ir noreciau. o del masiniuko, tai kol kas su vyru golfuku dalijames, as kol kas prie jo ir liksiu, kol normaliai vaziuot mokesiu

o MB geresne pirks, jis vertas geresnes. na, o Tu, Migdolyt, su kokia vazineji?
Ai tiesa, cia siek tiek anksciau kalbejot apie teisiu "laistyma"

tai va, man arteja tas malonumas

galvoju, kaip cia protingiau padaryt, gal pasidalinsit patirtim jau sventusios, ka kvietet i ta "laistyma"?
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 13, 23:37)
O man rods kiekvienas, tik va tiem mokantiem kaip "ne kiekvienam" norisi jaustis. Jei į aukštąją ne kiekvienas įstoja, tai vairuot išmoksta ir visiški dvejetukininkai ir antramečiai ir pan. (kai kurie net geriau už moksliukus ). Taip kad išskirtiniais jaustis tikrai nėr čia ko
Nu ka as zinau, man magistrantura pabaigt kazkaip lengviau pasirode nei to vairavimo mokintis...

nu gal tik dabar taip atrodo... nu ne mano sritis, bet tiesiog gyvenimas tai privercia, meciau sau issuki, uztat labai malonu, kai sugebi persilauzt ir lieki ivertintas (ta prasme, islaikai egza, gauni teises). ale gyvenimas tuo nesibaigia, dabar tik praktikos-praktikos-praktikos