QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 12, 22:42)
Vaziavau pas teveliu, beveik 300km nuo Kauno ir atgal tiek pat
Smagu vazinet, kol nereikia parkuotis.. O tada jau streso man..
Nemoku ir viskas..
Spragtuk, tuoj gausi teises, tai abi "raizysim" po Kauna
Kuriam rajone Tu gyveni? 

Spragtuk, tuoj gausi teises, tai abi "raizysim" po Kauna

Na, tai pasivazinejai neblogai, saunuole

Papildyta:
QUOTE(zhmonijus @ 2007 03 12, 22:46)
Man baisiausia, kad mokina sitaip busimus vairuotojus. Juk, kai pradesit vazinet, nebus jokiu gaireliu, boksteliu ir pan. pagalbiniu priemoniu. Bus masina, Jus ir aplink kitos masinos (o i jas atsitrenkt kas kita nei nudauzt koki boksteli).. Kas tada? Reik ziuret i veidrodelius - tam jie ir sukurti!!!
Universalas nuo sedano skiriasi praktiskai tik tuo, kad universalo langas ir yra masinos galas
Hedzbekai savaime trumpesni..
Mintinai geriau nekalkit tu boksteliu ir gaireliu, o pasipraktikuokit ir pabandykit mintyse isivaizduot, kaip masina juda
O ant estakados (kalniuko) perdaug apsuku nekelkit - dumais apsipilsit (kas tikrai nekaip isrodo).
Universalas nuo sedano skiriasi praktiskai tik tuo, kad universalo langas ir yra masinos galas

Mintinai geriau nekalkit tu boksteliu ir gaireliu, o pasipraktikuokit ir pabandykit mintyse isivaizduot, kaip masina juda

O ant estakados (kalniuko) perdaug apsuku nekelkit - dumais apsipilsit (kas tikrai nekaip isrodo).
Na taip, labiau patyrusiems atrodo, kad geriausias orientyras veidrodeliai ar masinos priekis (bent mano vyras man "kale" i galva masinos prieki, ne tik gala nuolat stebet), deja, "zaliems" tie orientyrai (boksteliai, plytos, pan.) ir yra, gal manevrus tinkamai galetu atlikti. na, o paskui jau patirtis pamazele atsiranda.