Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu II

QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 12, 22:42)
Vaziavau pas teveliu, beveik 300km nuo Kauno ir atgal tiek pat ax.gif  Smagu vazinet, kol nereikia parkuotis.. O tada jau streso man.. doh.gif  Nemoku ir viskas.. unsure.gif
Spragtuk, tuoj gausi teises, tai abi "raizysim" po Kauna ax.gif  Kuriam rajone Tu gyveni? 4u.gif

Na, tai pasivazinejai neblogai, saunuole thumbup.gif tai Tu viena vaziavai? man tai siandien aikstelej sekesi thumbup.gif , net paciai keista, kaip as ten tuos manevrus egzui atkaliau ir nepamirsau blush2.gif nu ne, pamirst negalima schmoll.gif Migdolyte, as Dainavos rajone "prisilaikau" (t.y. gyvenu rolleyes.gif ), o Tu kur? mazu kaimynes esam... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zhmonijus @ 2007 03 12, 22:46)
Man baisiausia, kad mokina sitaip busimus vairuotojus. Juk, kai pradesit vazinet, nebus jokiu gaireliu, boksteliu ir pan. pagalbiniu priemoniu. Bus masina, Jus ir aplink kitos masinos (o i jas atsitrenkt kas kita nei nudauzt koki boksteli).. Kas tada? Reik ziuret i veidrodelius - tam jie ir sukurti!!!
Universalas nuo sedano skiriasi praktiskai tik tuo, kad universalo langas ir yra masinos galas smile.gif Hedzbekai savaime trumpesni..
Mintinai geriau nekalkit tu boksteliu ir gaireliu, o pasipraktikuokit ir pabandykit mintyse isivaizduot, kaip masina juda smile.gif

O ant estakados (kalniuko) perdaug apsuku nekelkit - dumais apsipilsit (kas tikrai nekaip isrodo).

Na taip, labiau patyrusiems atrodo, kad geriausias orientyras veidrodeliai ar masinos priekis (bent mano vyras man "kale" i galva masinos prieki, ne tik gala nuolat stebet), deja, "zaliems" tie orientyrai (boksteliai, plytos, pan.) ir yra, gal manevrus tinkamai galetu atlikti. na, o paskui jau patirtis pamazele atsiranda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 13 kovo 2007 - 00:33
QUOTE(Ada M @ 2007 03 12, 23:52)
Tai vat tik piktumas ima dėl tokio mokymo. Paskui ir nežinai į kokius orientyrus pakeisti stulpelius.  doh.gif

kazkas sake, kad gaireles=masinos zibintai smile.gif
Atsakyti
Manes sekmadieni laukia ilga kelione i Klaipeda doh.gif Nu ir kaip cia neuzmigus joje g.gif Bet jauciu desines kojos jau po puse kelio nebejausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 03 13, 10:42)
Manes sekmadieni laukia ilga kelione i Klaipeda doh.gif Nu ir kaip cia neuzmigus joje  g.gif Bet jauciu desines kojos jau po puse kelio nebejausiu  lotuliukas.gif

Ne tik kojos, bet ir ranku nejusi doh.gif , jau tos ilgos keliones nepatyrusiems blink.gif , sunku, zinok, sunku....
Papildyta:
QUOTE(zhmonijus @ 2007 03 12, 23:46)
Man baisiausia, kad mokina sitaip busimus vairuotojus. Juk, kai pradesit vazinet, nebus jokiu gaireliu, boksteliu ir pan. pagalbiniu priemoniu.

O tai kaip turetu mokyt? g.gif Naujus automobilius isrikiuot? Ar nuosavus susivarom ir su mokykliniu trankom? Gairele ar bokstelis mazesnis objektas, nei automobilis, jei ismoksi su gairelem, manau automobilius tikrai pastebesi. Apie kokius orientyrus tu kalbi? Gal as ko nesuprantu? Kaip siulai mokytis?
Gerai sakai, kad reik ziuret i veidrodelius, o ka ten matai - koks skirtumas, svarbu neatsitrenkti. 4u.gif
Atsakyti
o kaip manot, jei užsirašyčiau mokytis nuo balandžio, kada teises galėčiau gauti? unsure.gif
Eičiau mokytis į Zebrą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 03 13, 16:14)
o kaip manot, jei užsirašyčiau mokytis nuo balandžio, kada teises galėčiau gauti? unsure.gif

Man atrodo, kad viskas nuo tavęs pačios priklauso, kada tu gausi teises. Aš užsiregistravau aną savaitę, šitos gale turėsiu pirmą važiavimą, in real pati galiu važiuoti kokius tris kart per savaitę ne daugiau, tai bus virš mėnesio visi kursai, panašiai man ir paskaitos baigsis. Nes kai pasikausiau mokykloj panų, tai vienos pusė metų ir dar mokinasi, o kitos per 5 savaites baigia. O kiek darys teises nieks nežino, čia pasikaičius labai visoms skirtingai. Bet ten irgi galima paskambinus paklausti, per kiek padaro. Va ir visa matematika, kada tu gausi teises tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 03 13, 14:14)

man sakė taip - "2 mėn. na abejotinai, gal apie 3 realiau" biggrin.gif Priklauso kaip grafikas važiavimų gaunas, kada susiruoši laikyt, kada išlaikai ir pan. Man gavos tiksliai nepasakysiu, bet rods tikrai apie 3 mėn. - važiuot mokytis pradėjau gal nuo pusės paskaitų, bet irgi tiksliai nebepamenu.
Atsakyti
mane tai jau pradeda nervuot toks vairavimas doh.gif jau antrą kartą mano instruktorius pasako kad negalės tą dieną važinėti su manim doh.gif jaučiu aš taip mokinsiuos dar porą mėn. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta19 @ 2007 03 13, 15:49)
O kiek darys teises nieks nežino, čia pasikaičius labai visoms skirtingai. Bet ten irgi galima paskambinus paklausti, per kiek padaro. Va ir visa matematika, kada tu gausi teises  tongue.gif

Teisėm padaryt duodamos dvi savaitės. Ne daugiau. Dažniausiai būna anksčiau. smile.gif
Atsakyti
O man kaip naujokei vairavime, visai nesunki kelione buvo mirksiukas.gif Netgi labai patiko bigsmile.gif
Spragtuk, as tai A. Sanciuose apsistojus kol savo buta gal kaip nors per sia vasara nusipirksim su draugu.. ax.gif Isduok paslapti.. Kaip Tau pavyksta aikstelej viska gerai padaryt..? Man tai ta baime, kad galiu kliudyt salia esancias masinas ivaro tiek streso, kad visai nebesiseka.. Draugas sako, kad patirties reikia ir viskas bus gerai.. bet as labai abejoju.. Beje, koki masiniuka Tu vairuoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 13, 18:07)
O man kaip naujokei vairavime, visai nesunki kelione buvo mirksiukas.gif  Netgi labai patiko bigsmile.gif
Spragtuk, as tai A. Sanciuose apsistojus kol savo buta gal kaip nors per sia vasara nusipirksim su draugu.. ax.gif  Isduok paslapti.. Kaip Tau pavyksta aikstelej viska gerai padaryt..? Man tai ta baime, kad galiu kliudyt salia esancias masinas ivaro tiek streso, kad visai nebesiseka.. Draugas sako, kad patirties reikia ir viskas bus gerai.. bet as labai abejoju.. Beje, koki masiniuka Tu vairuoji? 4u.gif

Mano mama jau keturis metus vairuoja, bet kur aikštelėj kur mažai vietos, tai dar bijo, ar neužkabins, ypač prie kokios brangios mašinos kai reikia pasistatyti. Bet lyginant, kaip drebėdavo pradžioj, tai daba daug mažiau smile.gif
Atsakyti
heh apturėjau pirmą važiavimą lotuliukas.gif ax.gif Jaučiu teks man dar daugybė papildomų važiavimų, nes dar padoriai net mašinos valdyti nemoku, o kaą jau kalbėt apie visa kita.... bigsmile.gif numetu vis sankabą, reik įprast švelniau su ja elgtis... doh.gif variau aš nuo pilies į karmėlavą, vietinius gąsdint lotuliukas.gif
Atsakyti