klausykit, as turiu jum klausima

cia per ta egza kai susimoviau, tai supratau, kad nelabai man faina bus, nes realiai nezinau ka daryt kai uzgesta masina- man taip tik viena karta nutiko
regitroj kiek maciau visi uzgesta ant kalniuko. ant kalniuko isvis nesu uzgesusi niekada, tai ir iskilo man klausimas, ka daryt.
taigi, kai uzgesiu ant kalniuko, reikes daryt taip:
1. palieki rankini ijungta, isjungi pavara, uzkuri masina, ismini sankaba, ijungi pirma begi, atleidi sankaba, tada nuspaudi sankaba iki galo, laikai rankini ir atleidineji sankaba kol padideja apsukos, paleidi rankini ir vaziuoji per kalna arba uzgesti
2. palieki rankini ijungta, isjungi pavara, uzkuri masina, ismini saknaba, ijungi pirma begi, laikai rankini ir atleidineji sankaba kol padideja apsukos, paleidi rankini ir vaziuoji per kalna arba vel uzgesti
siulyti variantus

treciadieni eisiu laikyt.
ai, ir dar. yra reali gresme gauti universala per egza (pas mus atrodo 4/9 masinius universalai regitroj

), tai kaip su juo parkuotis prie bordiuro? mane moke, kad reikia vaziuoti atbulom kol pirma gairele atsiduria ties gale sedincio keleivio langu, tada susuki vaira i bordiuro puse, vaziuoji kol pamatai veidrodely boksteli, tiesini vaira ir vaziuoji kol gairele ties veidrodeliu atsiduria, tada susuki i kita puse ir ivaziuoji. cia ir didelem masinom tas pats galioja, ar ten kaip nors kitaip pagal gaireles reik ziuret?