Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu II

QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 13, 10:14)
O kada kitą savaitę? Nes aš irgi einu ketvirtadienį teorijos laikyt  tongue.gif Biškį neramu.
Bet ne iki pampersų  smile.gif Žiūrėsim  drinks_cheers.gif

As kaskodel teorijos maziau bijau,o va aiksteles doh.gif Su estakada nesiseka ir dar vaziuojant atbuliniu nelabai gaudausi. tongue.gif Bet dar liko 5 vaziavimai ir papildomu tikrai reikes....
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 04 13, 11:21)
As kaskodel teorijos maziau bijau,o va aiksteles  doh.gif Su estakada nesiseka ir dar vaziuojant atbuliniu nelabai gaudausi. tongue.gif Bet dar liko 5 vaziavimai ir papildomu tikrai reikes....

Dar daug liko. Iki aštunto važiavimo galvojau, kad dar dvigubai tiek papildomų reiks, paskui prasilaužiau (nors labai didelių problemų kaip ir neturėjau) smile.gif
Aš labiau gatvės bijau, kad nepastebėsiu kokio ženklo ar šviesaforo, bet papildomų važiuosiu tikrai, nes ir pratika nepamaišis, ir tėtis man pasakė, kad turiu blogiausiu atveju iš antro karto išslaikyti, kitaip neleis važinėti doh.gif Jisai sako, kad ir be manęs gatvės žioplių pilnos, kam dar veną išleist blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natute @ 2007 04 12, 16:42)
Dar noriu paklausti tų, kurios jau teises atsiėmėt: kada dirba ta Eismo priežiūros tarnyba? Kaip visos valdiškos įstaigos - nuo 8 iki 17 val. su pietų pertrauka nuo 12 iki 13 val.? O šeštadienį dirba? Jau 3 dienas bandau skambinti paklausti jų, tai pas juos arba užimta, arba niekas nekelia  doh.gif .

Darbo laikas:

II, III nuo 8:30-12:00, 13:00-16:00
IV,V nuo 8:30-12:00, 13:00-15:00
VI nuo 8:30-11:00
Atsakyti
QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 13, 10:27)
Jisai sako, kad ir be manęs gatvės žioplių pilnos, kam dar veną išleist  blush2.gif

Kai pati pradejau vazineti,tai matau,kad tavo tetis baaaaisiai teisus verysad.gif Is pradziu ir mes darysim klaidas,bet tik todel,kad praktikos truksta.Man pikciausia,kai atsiranda kelyje izulus vairuotojai,kurie visiskai nepaiso taisykliu... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 04 13, 11:33)
Kai pati pradejau vazineti,tai matau,kad tavo tetis baaaaisiai teisus  verysad.gif Is pradziu ir mes darysim klaidas,bet tik todel,kad praktikos truksta.Man pikciausia,kai atsiranda kelyje izulus vairuotojai,kurie visiskai nepaiso taisykliu... cool.gif

Žiauru būna susitikti chamus, nesilaikančius taisyklių verysad.gif Todėl ir tėčiui, ir instruktoriui, ir sau turiu įrodyt, kad tikrai esu verta gauti teises tongue.gif Instruktorius Linas kaip vieną iš pamokų vis sako, kad pirmiausiai vairuotojas turi būt ne tik drausmingas, bet ir tolerantiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 13, 11:14)
O kada kitą savaitę? Nes aš irgi einu ketvirtadienį teorijos laikyt  tongue.gif Biškį neramu.
Bet ne iki pampersų  smile.gif Žiūrėsim  drinks_cheers.gif

Ir aš ketvirtadienį biggrin.gif Iš ankstaus ryto. Sėkmės mums abiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
Teorijos tikrai nebijokit. Gi mokėtės, o vairavimas tai jau baisiau. Man tai irgi estakada sunkoka. Regitroj per egzą visada estakada būna, nes kai laikiau teorijos viena vaikinuką išsivedė ir pasakė, kad lygiagrečiai prie krašto ir atbulinis. Tai nesupratau, nes man sakė, kad estakada visad būna.
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2007 04 13, 13:17)
Teorijos tikrai nebijokit. Gi mokėtės, o vairavimas tai jau baisiau. Man tai irgi estakada sunkoka. Regitroj per egzą visada estakada būna, nes kai laikiau teorijos viena vaikinuką išsivedė ir pasakė, kad lygiagrečiai prie krašto ir atbulinis. Tai nesupratau, nes man sakė, kad estakada visad būna.

Lygiagrečiai prie krašto ir atbulinis, reikia suprast tai parkavimosi pratimai, kuriuos parenka, o estakada, įsibėgėjimas ir pan. visada būna privalomi ir taip.
Ačiū už padrąsinimą, nes jaučiu ja reikia iki egzamino man baigt skaitinėt, nes tik įsibaiminu verysad.gif
Atsakyti
As islaikiau!!!!!!! pagaliau 3 lartas buvo laimingas..vairavau puikiai!!!esu dekinga savo antram instruktoriui Pauliui, jis nerealiai ,mane ismokino!!!aciu visoms uz palaikyma..besimokancios kantrybes..ir pasiryzimo!!! Jums pavyks!! norit vadinasi _galit!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 04 13, 12:33)
As islaikiau!!!!!!! pagaliau 3 lartas buvo laimingas..vairavau puikiai!!!esu dekinga savo antram instruktoriui Pauliui, jis nerealiai ,mane ismokino!!!aciu visoms uz palaikyma..besimokancios kantrybes..ir pasiryzimo!!! Jums pavyks!! norit vadinasi _galit!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu,sveikinu,SVEIKINUUUUUUUUUUU!!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif Saunuole!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif .Tikrai dziaugiuosi ,kad issilaikiai,kada pagamins teises? bigsmile.gif

As siandien irgi jau gavau 7,ir instruktorius sake,kad gerai vaziavau,o pries islipant pasake,kad esu verta pagyrimo .Ai zinot,taip miela,gera...Galvojau,kad iki gyvenimo galo tuos 6 gausiu tik verysad.gif ,uzgisau 2 ar 3 kartus,bet tik delto,kad kaltos aplinkybes buvo,vaziuoju tokiu siauruciu keliuku nu masinu nera ,eismas beveik nevyksta (cia link namu) 3 begiu,tik atidare furistas dureles,pries nosi,as pristabdziau,ir greitis buvo jau per mazas 3 begiui,tai ir uzgesau,nes nzn,nu pamirsau persijungt,apie tai nepagalvojau,o kitakart ,kai apie statoila liepe apvaziuot,tai irgi galvojau ,kad isisusuksiu su 2 begiu,bet teko pristabdyt,o ten dar ir mazutukas kalniukas,tai 2 irgi buvo per didelis.Man ta aikstele ,kai prie bortelio reikia statytis,tai jis man net ant masinos pabraize,ir sake,tik i kaire arba tiesiai,nes tik jei nukreivaliosi vaira i desne reikia sukti,tai vat,atsimenu dabar biggrin.gif
Buvo 5 kartas,liko tiek pat. Dabar ketvirtadieni vaziuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 04 13, 12:33)
As islaikiau!!!!!!! pagaliau 3 lartas buvo laimingas..vairavau puikiai!!!esu dekinga savo antram instruktoriui Pauliui, jis nerealiai ,mane ismokino!!!aciu visoms uz palaikyma..besimokancios kantrybes..ir pasiryzimo!!! Jums pavyks!! norit vadinasi _galit!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pirmiausiai labai nuoširdžiai sveikinu, žinau, ką reiškia išlaikyti iš trečio karto, koks tai būna džiaugsmas ir pergalė.
Bet aš su tavim nesutinku, kad Tave išmokino tik tas antrasis intruktorius. Aš mokiausi Kaune Auto ABC mokykloje, man ten nepatiko ir pats požiūris į mane, ir dar labiau instruktorius su sena kaip pasaulis mašina. Bet pradėjus reikėjo užbaigti. Tada atėjau pas Liną (iš Zebro mokyklos), ir po papildomų važiavimų su juo išlaikiau nepadarius per egzaminą nei vienos klaidos. Ir kai aš jam dėkojau po to, sakydama, kad jis padarė stebuklą, jo atsakymas buvo toks - stebuklą padarėte pati, o pagrindus kaip ten bebūtų jūs jau gavote su kitu mokytoju, man reikėjo tik pašlifuoti. Nors parkuotis po ano mokymo man išvis neišėjo, per abu pirmus kartus mano egzaminas trukdavo vos po dešimt minučių.
Linkiu sėkmės savarankiškame kelyje 4u.gif
Atsakyti
Aš tai dar galvoju, kad prie sėkmės prisidėjo ir važiavimų kiekis, juk nuo pirmos iki paskutinės pamokos vis mokeisi ir mokeisi.
Aš kitą savaitę važiuosiu papyldomai jau su kitu instruktoriu (taip man patarė mokykloj direktorė), va ir pasakysiu iš savo patirties.
Tiesa, sveikinu 4u.gif
Atsakyti