Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesingumas jūsų išvaizdai

kaip noriu,taip ir rengiuos.. blink.gif jo nuomone idomi,bet nelemiama..dar ko doh.gif aiskins man kokia bliuskute ar auskarus nesiot unsure.gif ...o jei aiskintu-tai rengciaus butent taip kaip jam nepatinka bigsmile.gif
Atsakyti
A tai cia visu vyrai kalvinai kleinai ar statkeviciu juozai?
Maniskis tai paprastas. Ne is madu pasaulio. Pradetu diktuot salygas - ir as padiktuociau..... su kainu etiketem blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 26, 11:47)
Pradetu diktuot salygas - ir as padiktuociau..... su kainu etiketem  blink.gif

friends.gif laugh.gif geriau ir nepasakysi
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 02 26, 12:25)
dazausi as plaukus namie, ir dazo juos man mano MB  blush2.gif dazu spalva ir pataria jkartais, kai pati negaliu tarp keliu spalvu apsispresti  thumbup.gif

maniskis jau kai patalkavotu dazydamas, tai manau iskart prie plauku dazu tureciau pirkti kepure kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 26, 12:47)
A tai cia visu vyrai kalvinai kleinai ar statkeviciu juozai?
Maniskis tai paprastas. Ne is madu pasaulio. Pradetu diktuot salygas - ir as padiktuociau..... su kainu etiketem  blink.gif

ta prasme grazus drabuzis -brangus drabuzis?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 02 26, 16:15)
ta prasme grazus drabuzis -brangus drabuzis?? g.gif

nee,ta prasme jei daug nori aiskinti-tai mokek irgi daug hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(princesyte @ 2007 02 26, 14:24)
maniskis jau kai patalkavotu dazydamas, tai manau iskart prie plauku dazu tureciau pirkti kepure kokia lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na as nelb isranki, o savo plaukus ir pati pamakaluoti moku, tai leidaus eksperimentui lotuliukas.gif maniau kad nesusidoros, bet is tikro nesiskundziu, visos drauges stebisi kaip cia taip MB mano man dazo galva blink.gif lotuliukas.gif o man patinka kai po plaukus kedena lotuliukas.gif

QUOTE(Afroditte @ 2007 02 26, 17:38)

Na maniskis nera toks jau 'terorostas' tiesiog isreiskia savo nuomone, o musus skoniai daugmaz sutampa, tai ir perkames kartu blush2.gif
Papildyta:
Beje, kai nori kad as pasipuosciau, tai ir moka pinigeli blush2.gif bet jei man kazkas labai patinka o jam ne, tai nekreipiu demesi i jo komentarus blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 02 26, 17:38)

nu gal...
Atsakyti
nuraminot thumbup.gif aciu
o tai galvojau cia tik maniskis issikalineja.
atrodo kad nepastebi, nieko nesako. bet kartais kai uzvems blink.gif tai kaip su mazgote per snuki. (ypac kai pavaro apie koki mano labai megstama drabuzi)
tai ir nervas paima, ir pasimetu -- ar cia pult persirengt, ar nereaguot. Nesinori nei leist jam diktuoti mano apsirengima, nei atrodyt jo akimis negraziai.

Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 02 27, 20:17)
nuraminot  thumbup.gif aciu
atrodo kad nepastebi, nieko nesako. bet kartais kai uzvems  blink.gif  tai kaip su mazgote per snuki. (ypac kai pavaro apie koki mano labai megstama drabuzi)
tai ir nervas paima, ir pasimetu -- ar cia pult persirengt, ar nereaguot. Nesinori nei leist jam diktuoti mano apsirengima, nei atrodyt jo akimis negraziai.

Na as tik dar labiau nosi uzreciu, jei man patinka drabuzis, o jam ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 02 27, 21:17)
nuraminot  thumbup.gif aciu
atrodo kad nepastebi, nieko nesako. bet kartais kai uzvems  blink.gif  tai kaip su mazgote per snuki. (ypac kai pavaro apie koki mano labai megstama drabuzi)

na maniskis ir kartais sugeba taip uzvemt. verysad.gif , o jei dar ta diena kaip tycia ir taip nuotaikos nera, tai ir apsibliaut galiu verysad.gif , bet aciu dievui taip retai buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 02 27, 19:33)
Na as tik dar labiau nosi uzreciu, jei man patinka drabuzis, o jam ne  lotuliukas.gif

nu ka cia uzriesi, kai pareiskia, kad su tuo drabuziu atrodau kaip bobute is Baltarusijos turgaus
Atsakyti