QUOTE(belisime @ 2007 03 12, 15:41)
Man kambarys negrazus. Kristal sukure visiskai eiliniskai,neturint basiniu ziniu apie interjera. Pirmiausiai kertasi grindys su baldais. Tokioms grindims visiskai netinka modernus baldai. Reiktu atikvariniu.Arba pusiau pranzuzisko stiliaus baldai , pusiau modernus...Odinis kampas visiskai netinka. Jei jau nori modernu,tai tik ne odini.....O uzuolaidos tai truputi senovinio tipazo....tai jos cia prie ko?....O ten dar siena raudona?!
Tokiam mazam kambary?!
O kam tas pagalveles...ant odinio sofu pagalveles nededamos.
Bendras vaizdas:saltas,niurus,tamsus be harmonijos kambarys...jokio individualumo,jokio kurybingumo...baldu dizainas kaip pries 10metu
Papildyta:
Kristal o kiek tau metu?! Paziurejau dar tavo miegamaji...tai man jis atitinka jau 40meti perkopusios poros miegamaji...kur daug medzioooo...daiktu......sunkumu...dvelkia...ir tas baldu stilius...
Atkreipk demesi,kad virtuveje dizaineriai aukstas spintas daro sviesias ir jokiu budu ne is medzio,nes tai niuruma duoda.....o tu savo mazam miegam..visur apsikarstei medziu..ir dar uzuolaidas tamsias pakabinai...ir dar ...prie margos lovatiese...margi
...tapetai....tai arba lovatiese marga arba siena marga..
hm...ir dar apsvietimo nera...

O kam tas pagalveles...ant odinio sofu pagalveles nededamos.
Bendras vaizdas:saltas,niurus,tamsus be harmonijos kambarys...jokio individualumo,jokio kurybingumo...baldu dizainas kaip pries 10metu
Papildyta:
Kristal o kiek tau metu?! Paziurejau dar tavo miegamaji...tai man jis atitinka jau 40meti perkopusios poros miegamaji...kur daug medzioooo...daiktu......sunkumu...dvelkia...ir tas baldu stilius...
Atkreipk demesi,kad virtuveje dizaineriai aukstas spintas daro sviesias ir jokiu budu ne is medzio,nes tai niuruma duoda.....o tu savo mazam miegam..visur apsikarstei medziu..ir dar uzuolaidas tamsias pakabinai...ir dar ...prie margos lovatiese...margi

hm...ir dar apsvietimo nera...
Aciu uz nuomone, ja buvo labai idomu skaityti.
Na apie interjera as ziniu neturiu, tai derinau kaip sugebejau.
Kad del grindu nesiderina, tai sutinku, bet man tos grindys grazios ir ju nenorejau lupti lauk. Tuos italiskus odinius baldus buvau nusiziurejusi senai, dar pries galvojant apie remonto daryma. Man jie grazus ir labai minksti ir patogus.
Na uzuolaidu spalva derinta kazkiek prie parketo ir sienu. Kadangi sienos is arti ziurint tokios kaip ir dryziais i virsu, tai taip pat ir uzuolaidos tokios ir parketo nezinau kaip pavadinti, gal faktura ar rastas irgi gaunasi tokios linijos. Na tai siuo atveju kiek mano protas leido, suprasti, tai manau kad susiderina tie rastai. Ta raudona siena niekam neuzkliuvo, kas ateina visiems labai grazu, na aisku tie kas buvo ateje, yra paprasti zmones, o ne dizaineriai.
Del miegamo, na del metu pusiau pataikei, man 26 bet vyrui virs 40, na tai mums tokiems tinka ir patinka tas miegamasis.
Kitas dalykas yra tas, kad cia paprastas butas ir aisku kambariai mazi, o baldai pirkti tokie kokie man buvo grazus ir geros kokybes, nes ateityje planuojame statytis nama su didesniais kambariais ir gaila, bet dar neturime tiek pinigu, kad galetume italiskus baldus keisti kas 5metus. Tikiuosi ateiti turesime

Tiesa pagalves ant tu sofu namo skoniui pridave romantikos ir be to patogu, kai kuriose padetyse i jas atsiremti. Be to pagalves ant odiniu sofu tikria dedamos, pasiziurek zurnaluose, ir tos kurios dedamos tai tikrai ne odines, o paprastos medziagytes.
Na dar labai idomu kuriu daiktu tau mano miegame pasirode per daug? gal pagalveliu,nes kitu nereikalingu kaip ir nebuvo, na nebent dar ta vazele su dezute.
Kaip suprantu tu nusimanai gerai apie interjera ir derinima ir t t . Labai lauksiu is taves patarimu kaip susvelninti mano tokia klaikia padeti nekeiciant baldu ir aplomai remonto. Gal gali ideti kokiu uzuolaidu modeliu ar kazko panasaus kas man tiktu?
Tiesa, turi ateiti drauge piesti paveikslu, na tik is tos nuotraukos nesimato kur jie kabos, bet gal gali patarti kokie paveikslai man tiktu?