Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Kai pamenu savo laikymą.. Įsėdau, klausiu egzaminuotojo, kaip veidrodėlius susireguliuoti, nes šoniniuose beveik nieko nematau, o jis man- APSIEISI, VAŽIUOK. Prisiparkavus pradėjo manęs techninių dalykų klausinėt, dėl padangų, dar kažko, aš vis dar įsiutus dėl veidrodėlių sakau, kad teoriją išsilaikiau be klaidų, o dabar aš turiu važiuot. Mintyse turbūt jis nusikeikė biggrin.gif, bet nieko, po miestą be didelių klaidų pravažiavau (su tais pačiai nieko nerodančiais veidrodėliais...), tiesa, vieną sykį vos tiesiai nenuvažiavau, nors liepė į kairę, bet po to atsiminiau, kur jis man sakė. Išlaikiau, nors egzaminuotojas tai pasakė sukandęs dantis biggrin.gif Žinau, bjaurus mano charakteris kartais, bjaurus. Bet jis ne ką geresnis buvo..
Atsakyti
QUOTE(Shiaurinee @ 2007 03 25, 00:36)
Kai pamenu savo laikymą.. Įsėdau, klausiu egzaminuotojo, kaip veidrodėlius susireguliuoti, nes šoniniuose beveik nieko nematau, o jis man- APSIEISI, VAŽIUOK. Prisiparkavus pradėjo manęs techninių dalykų klausinėt, dėl padangų, dar kažko, aš vis dar įsiutus dėl veidrodėlių sakau, kad teoriją išsilaikiau be klaidų, o dabar aš turiu važiuot. Mintyse turbūt jis nusikeikė biggrin.gif, bet nieko, po miestą be didelių klaidų pravažiavau (su tais pačiai nieko nerodančiais veidrodėliais...), tiesa, vieną sykį vos tiesiai nenuvažiavau, nors liepė į kairę, bet po to atsiminiau, kur jis man sakė. Išlaikiau, nors egzaminuotojas tai pasakė sukandęs dantis biggrin.gif Žinau, bjaurus mano charakteris kartais, bjaurus. Bet jis ne ką geresnis buvo..

šaunuole ,ka dar pasakisi .... thumbup.gif
Atsakyti
Shiaurinee tu tikra šaunuolė drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif parodei, akd ir su nieko nerodančiais veidrodėliais vairuot moki 4u.gif, o kokiam čia mieste tokių nenormalių egzaminatorių pasitaiko g.gif
Atsakyti
Dėkui smile.gif O tas nemielasis Klaipėdos Regitroje. Laikiau prieš 2 metus, gal jau nebėra ten jo. Arba dar nervingesniu tapo biggrin.gif
Atsakyti
as klaikiai bijojau laikyti ta vairavima. gerai kad nuejau anksciau. anksti ryte, pries mane turejo buti dar zmogus, bet nepasirode, tai pakviete mane. nuejom i aikstele ir liepe sesti masina. o ta masina visai ne pagal standartus, dabar jau nebeatsimenu modelio pavadinimo, bet ji buvo pusiau krovinius vezioti. as dar labiau issigandau. aiksteleje tik is antro karto priparkavau auto. dar paklausinejo apie karbiurotorius, nieko neatsakiau. isvaziavom i miesta. sustojom prie raudono sviesoforo. as pradejau kalbinti instruktoriu. ar daug jis turi darba ir dar kazka formalaus. veliau vaziuodama "saloje" ne toje puseje sustojau ir beveik sudariau avarine situacija, bet pasitaisiau. tada visai atsipalaidavau, nes maniau kad vis tiek man amen. Laikiau vilniuje. kai grizom i aikstele, pasake kad islaikiau. negalejau pati tuo patiketi.
paskui dar draugei pasakiau kad laikiau pas toki ir toki instruktoriu. ji tik issiziojo. sako, tas instruktorius tikras kirvis..
tai gi, pasitikejimo daugiau ir sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(195719 @ 2007 03 25, 20:32)
as klaikiai bijojau laikyti ta vairavima. gerai kad nuejau anksciau. anksti ryte, pries mane turejo buti dar zmogus, bet nepasirode, tai pakviete mane. nuejom i aikstele ir liepe sesti masina. o ta masina visai ne pagal standartus, dabar jau nebeatsimenu modelio pavadinimo, bet ji buvo pusiau krovinius vezioti. as dar labiau issigandau. aiksteleje tik is antro karto priparkavau auto. dar paklausinejo apie karbiurotorius, nieko neatsakiau. isvaziavom i miesta. sustojom prie raudono sviesoforo. as pradejau kalbinti instruktoriu. ar daug jis turi darba ir dar kazka formalaus. veliau vaziuodama "saloje" ne toje puseje sustojau ir beveik sudariau avarine situacija, bet pasitaisiau. tada visai atsipalaidavau, nes maniau kad vis tiek man amen. Laikiau vilniuje. kai grizom i aikstele, pasake kad islaikiau. negalejau pati tuo patiketi.
paskui dar draugei pasakiau kad laikiau pas toki ir toki instruktoriu. ji tik issiziojo. sako, tas instruktorius tikras kirvis..
tai gi, pasitikejimo daugiau ir sekmes!!!

sveikinu, kad pavyko 4u.gif aš tai, kaip ir Shiaurinee, laikiau Klaipėdos Regitroj, bet man ir instruktorius geras pakliuvęs buvo, ir mašiniukas neblogas, ir dar maršrutą lengvą buvo pavykę išsitraukti smile.gif
Atsakyti
*****, siandie antra karta neislaikiau aiksteleje..ir toks siutas ima..vel ta sonini parkavima gavau..silpna vieta mano..lieciau ta gairele viena..imsiu dar paildomu..man atrodo per arti gaireliu privaziuoju..pagal kokia jus sistema vaziuojat?
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 03 26, 11:57)
*****, siandie antra karta neislaikiau aiksteleje..ir toks siutas ima..vel ta sonini parkavima gavau..silpna vieta mano..lieciau ta gairele viena..imsiu dar paildomu..man atrodo per arti gaireliu privaziuoju..pagal kokia jus sistema vaziuojat?

Tik nepulk į paniką, ką?
Aš tik vieną kart dar aikštelejė važinėjausi, bet tas šoninis prisiparkavimas ir man kažkoks košmaras. Net smegenys atsisako sudėlioti galvoj schemą, kaip tą padaryt. Reikės paprašyt instruktoriaus, kad daugiau šitam dalykui laiko skirtume.
Laikykis, nepasiduok, Tui vairuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos soniniu parkavimu jus vadinate parkavimasi prie saligatvio krasto?
Tiesiog pasitikslint noriu ar gerai suprantu blush2.gif smile.gif

Nam sunkiausia buvo prei saligtvio krasto parkuotis, ko instruktorius tik nedare ir plytas deliojo ir schemas paise.... teoriskai suprasdavau, bet kai reikdavo praktiskai tai nei per kur blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Aisku per egzamina papuole tas nelemtas parkavimasisi ir labai fainas regitrininkas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 03 26, 10:57)

Pasiseks kitą kartą, dar biškį pasimokink aikštelėj prie tos užduoties ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 03 26, 09:57)

Man instruktorius prieš laikymą įkalė schemą, ką daryti pagal tai, kurioje vietoje lange/veidrodėlyje yra gairelė. Bet ji tik laikymui ir tiko... nuo gairelių į šoną per metrą kažkur, tada važiuoji, kol gairelė keleivio pusėj galinio lango vidury, tada susuki vairą, tada lėtai važiuoji, kol savo veidrodėlį pamatai antrą gairelę, o tada tiesini vairą berods. ir po to jau tvarkaisi su važiavimu pirmyn/atgal.
gaudri, o gal yra draugas/tėtis/brolis, su kuriuo nuvažiuotum į aikštelę ir pasipraktikuotum valandą kitą? o kai mokeisi, instruktorius tau nepasakydavo, ką darai ne taip?
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 03 26, 10:57)

Nenusimink, man čia irgi silpnoji vieta buvo. Ypač kai bandydavau su didesne mašina pagal išmoktas schemas, tai kartais įsukdavau iš karto, o kartais tekdavo daug taisytis unsure.gif Nu visa laimė per egzą abu kartus gavau įstrižą.

Pabandyk daugiau kartų šitą pakartot, ir geriausia klausyk ne instruktoriaus ir jo schemų, o bandyk lėtai sukdama pati stebėt kas vyksta, "kas kur sukasi"... Žodžiu, susigalvok savo sistemą, man tai padėjo.
Atsakyti