QUOTE(gaudri @ 2007 03 26, 14:27)
aciu visoms

tai su tete pries egza ir vazinejausi..tik labai nestabiliai tai 3 karta iskarto ivaruoju labai gerai..poto dar 3 tai gairele lieciu tai ant krasto uzvaziuoju..o preis pat egza tai visai nesiseke vis liesdavau ta gairele krastine..na ta kuri buna orientacine kur sustoti..
bet tu man ir nusisek abu kartus ta sonini gauti..man kaip pasake kad vaziuk prie trecio, net plaukai pasisiause, bet kartu ir juokas paeme isteriskas, pagalvojau nu va ir prigavo :lotuliukas: bet pvz si kart instruktorius viska pasake, kad tiek ir tiek kartu pasitaisyti gali, tiek ir tiek atstumas turi buti..tai ne kaip ana karta tylejo kaip i burna prisisemes ir ziurejo kaip taisausi 4 kartus..nieko nekaltinu..kaip sakant blogam sokejui ir kiausai trugdo
Gaudri, nepergyvenk jau kitasyk tai butinai pasiseks, to ir linkiu
O jei treciasyk vel tas pats priparkavimas papuls, Tu pajuokauk instruktoriui, kad jis Tau sunkiausiai sekasi, gal kita leis issirinkti?

kai man per egza pasake, kad antras, t.y. 45 laipsniu garazas (istrizai), tai as sakau, "sitas pats sunkiausias man"

tai sako, "vaziuokit i kita, kokios problemos" bet as nedrisau "ismainyti", nes bijojau, kad tas kur geriausiai iseina ims ir nepasiseks lyg tycia. aisku, ivaziavau as i ta istriza

o man butent tas soninis geriausiai iseidavo, as orientuodavausi pagal gaireles, taip instruktorius ismokino

tik MB niekaip "neikirto", kaip man taip iseina