Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Aristokratė @ 2007 03 26, 22:37)
o as noreciau paklaust, o siais metais estakados nera  ax.gif , nes as vasara pirma kart laikiau  blush2.gif tai kazkaip viskas kitaip buvo mastau.gif

Kaip nėra? Buvo ir bus!
Atsakyti
Gal kas zino Kaune regitroj masiniukai benzinu ar dizeliu varomi,nes Arv-auto siandien vaziavau pirma karta ir ju visos -dizeliukai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 03 26, 23:43)
Gal kas zino Kaune regitroj masiniukai benzinu ar dizeliu varomi,nes Arv-auto siandien vaziavau pirma karta ir ju visos -dizeliukai. 4u.gif

Regitroje taip pat visi dyzeliukai 4u.gif Su kokiu instruktorium vazineji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 03 26, 21:43)

O kokia itaka egzaminui tai turi? rolleyes.gif
Atsakyti
Sėkmės visom laikančioms rytoj. Linkiu , kad patektų geri egzaminuotojai, kurie supranta, kad tikrasis mokymasis prasideda, kai pati sėdi už vairo smile.gif smile.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(audruliux @ 2007 03 26, 21:55)
Sėkmės visom laikančioms rytoj. Linkiu , kad patektų geri egzaminuotojai, kurie supranta, kad tikrasis mokymasis prasideda, kai pati sėdi už vairo smile.gif  smile.gif  smile.gif

Tiesa sakai drinks_cheers.gif man paciai is saves juokas ima, kaip as atrodziau ir elgiausi per egzamina blush2.gif
Sekmes visoms laikancioms thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Spragtukas,2007 03 26, 22:54]

As mokiausi su dezyline masina ir tokia laikiau g.gif O atsisedau i savo benzynine ir pajauciau skirtuma doh.gif Ir iki siol dar kartais uzgestu verysad.gif Pradzioj labai sunku buvo, bent jau man nemazas masinu skirtumas ax.gif
Atsakyti
[quote=domena,2007 03 27, 07:46]
[quote=Spragtukas,2007 03 26, 22:54]
As mokiausi su dezyline masina ir tokia laikiau g.gif O atsisedau i savo benzynine ir pajauciau skirtuma doh.gif Ir iki siol dar kartais uzgestu verysad.gif Pradzioj labai sunku buvo, bent jau man nemazas masinu skirtumas ax.gif
[/quote]

As mokiausi su benzinine, musu benzinine, o laikiau Regitroj su dyzeliu. man asmeniskai jokio skirtumo schmoll.gif jei moki vaziuot, niekas nepamaisys, manau smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 26, 21:40-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 26, 21:40)
Kaip nėra? Buvo ir bus!

vakar buvau aikstelej, estakada maciau, kaip savo ausis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 03 27, 10:18)
vakar buvau aikstelej, estakada maciau, kaip savo ausis  tongue.gif

O tai gal kai gatvėje važinėji į kokį kalną, pvz, Parodos važiuojat? Taigi vienas ir tas pats, man gal net lengviau, labiau galvoju ką dirbu, kai aplink mašinos, aikštelėj aš kažkaip labiau atsipalaiduoju. Man kažkaip visos tos gairelės, kai jas paliečiu, streso nekelia. Ne svetimos mašinos gi. Žinau, kad negeras požiūris, bet taip jau man išeina doh.gif
Linkiu sėkmės visoms einančioms laikyti egzaminą, aš kažkaip nebijau, gal dar kad toli smile.gif
Atsakyti
Aikstelej as irgi nemaciau estakados schmoll.gif Buvo kalniukas ir mokemes ten neriedeti atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(domena @ 2007 03 27, 10:29)
Aikstelej as irgi nemaciau estakados schmoll.gif Buvo kalniukas ir mokemes ten neriedeti atgal smile.gif

Na va, ir aš sakau, kad tai tas pats smile.gif
Ir pačiai toks juokas ima - dar prieš porą savaičių nežinojau, kaip mašiną užvest, o dabar jau štai kokiom temom šneku biggrin.gif
Atsakyti