Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Man egzaminatorius sake,kad tik po dvieju savaičiu bus teises...bet kazkur paskambinus galima susižinoti gal bus anksčiau....kas galite atsiūsti kontaktus ax.gif o man po išlaikymo nereali ramybė tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
8 37 451646 - Telefoniukas del teisiu 4u.gif Bent jau as siuo skambinau ir susizinojau bigsmile.gif
Atsakyti
labu
o as siandien laikiau pirma karta - ir neislaikiau. Aiksteleje...
Grauziuosi kaip nezinia kas...
Atsakyti
QUOTE(Ache23 @ 2007 03 31, 17:50)
labu

Išlaikisi kita karta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ache23 @ 2007 03 31, 18:50)
labu

Neverta griauztis schmoll.gif Islaikysi kita kart ax.gif Tiesiog Tau nepasiseke 4u.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aj, as jau ir antra karta neislaikiau doh.gif bet nebesigrauziu sitaip baisiai, kaip pirmakart neislaikius... tad Ache23, nesisielok - viskas bus gerai!!! Pirmas kartas tik atrodo toks baisus mirksiukas.gif

Tik man toks "mazas" sokas buvo, kad ir antrakart pateko TAS PATS baisusis egzaminuotojas! doh.gif hihihi.gif tai ir susimoviau toj pacioj vietoj, itampos neislaikius huh.gif

Bus dar tu laikymu - nepasiduosim, merginos!!! biggrin.gif
Atsakyti
Ache23[COLOR=orange], neliūdėk, kita kata tikrai geriau bus, pamatysi, gal egzaminatorius papuls geraietis smile.gif aukštyn nosį ir į priekį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ache23 @ 2007 03 31, 17:50)
labu

Žinau,kad labai negera,turbūt ir pati taip jausčiausi,bet tereikia pagalvot blaiviai,blogai tik tiek,kad nuplaukė pinigėliai,bet dabar jau turėsi daugiau patirtis.Tikiu ,kad kita kart tau pasiseks 4u.gif
Atsakyti
o mergaites kokie mastrutai Kaune dazniausiai pasitaiko? ir kokiu principu egzaminatoriai juos paskiria? g.gif
Papildyta:
aj ir dar norejau paklaust kaip ten su tais klausimais pries praktikos egzamina? ar ju klausia? nes kiek draugiu laike tai ne g.gif taj cia nerimaut del ju ar ne? smile.gif
Atsakyti
Su maršrutais tai labai įvairiai būna šiaip juos kompas parenka, bet egzaminatorius gali savo nuožiūra jį patrumpint priklausomai nuo eismo sąlygų ir tt.....
Dėl teorinių klausimų tia man nei karto nei vienas neuždavė, turbūt ir be to matėsi, kad man baisu ir techninės dalies nesuprantu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audruliux @ 2007 04 02, 23:06)
Su maršrutais tai labai įvairiai būna šiaip juos kompas parenka, bet egzaminatorius gali savo nuožiūra jį patrumpint priklausomai nuo eismo sąlygų ir tt.....
Dėl teorinių klausimų tia man nei karto nei vienas neuždavė, turbūt ir be to matėsi, kad man baisu ir techninės dalies nesuprantu  lotuliukas.gif

na tikiuosi kad ir maniskis pamatys, kad man jau bus per daug, jei uzduos pora klausimeliu biggrin.gif
Atsakyti
o kas jum baisiau- aikstele ar miestas?(laikant egzamina mirksiukas.gif )
Atsakyti