O dėl teorijos kortelės pametimo, tai visada gali kreiptis į Regitrą, nuėjus su pasu ir pasakius kokia situacija manau tikrai pažiūrėtų kompe ir kitą išduotų
Toks kvailokas klausimas... Laikiau eksternu, teorija seniai issilaikiau, liko vairavimas ( ) ir registruojantis egzaminui praso teorines korteles numerio, o as jo nerandu Be jo turbut niekaip, o gal mokykla turetu?
Valio Išlaikiau Antradienį nepavyko...nes automobiliai nauji,tai aš ten su pavarom susivėliau...Baisiai susinervinau...bet iš karto užsiregistravau...Ir šiandien pavyko Visi šviesaforai buvo žali,o prie pėsčiųjų nė vieno ,net egzaminuotojas pajuokavo kaip čia taip gavosi.
Teisės sakė bus po dviejų savaičių,tai pakaks laiko apsiprasti.O jau ramybė užplūdo...naktim gal jau nevažinėsiu sapnuose tom sanlryžom
Valio
Išlaikiau Antradienį nepavyko...nes automobiliai nauji,tai aš ten su pavarom susivėliau...Baisiai susinervinau...bet iš karto užsiregistravau...Ir šiandien pavyko
Visi šviesaforai buvo žali,o prie pėsčiųjų nė vieno ,net egzaminuotojas pajuokavo kaip čia taip gavosi.
Teisės sakė bus po dviejų savaičių,tai pakaks laiko apsiprasti.O jau ramybė užplūdo...naktim gal jau nevažinėsiu sapnuose tom sanlryžom
Sveikinu ir as saunuole kad neatidejai teisiu laikymo, jei nepavyko is pirmo karto. o as naktim irgi sapnuodavau sankryzas, aikstele, priparkavima, t.t. ir po egzamino dar viena nakti sapnavau. dabar stilis... kazi, ar ilgam
Valio
Išlaikiau Antradienį nepavyko...nes automobiliai nauji,tai aš ten su pavarom susivėliau...Baisiai susinervinau...bet iš karto užsiregistravau...Ir šiandien pavyko
Visi šviesaforai buvo žali,o prie pėsčiųjų nė vieno ,net egzaminuotojas pajuokavo kaip čia taip gavosi.
Nunerealiai sveikiju..kaip man faina, kai mergaites islako as kaip laukiu tos ramybes..nu kaip laukiu tai negaliu..mano egzas tik po savaites..tiek daug nusikleiau nes dabar papildomai vairuoju..
Bandžiau regitroje sėkmę prieš pat naujus metus nepavyko. labai supykau, kad iš pirmo karto nepavyko ir daugiau net nesedau prie vairo. Bet šią savaitę visai netikėtai užėjau į regitrą ir išlaikiau. Vairavau kaip šumacheris. Buvau nevairavus kokius tris mėnesius ir išlaikiau. Matyt svarbiausia nesijaudinti ir gauti super lengvą trasą.