Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Sveikutės flirt.gif

Prieš vairavimo egzą vis pasiskaitinėdavau jūsų plepaliukus, tai dabar jau išsilaikiau, taigi galiu pasigirti 4u.gif Egzaminuotojas pasitaikė labai fainas, tiesa, griežtokas, bet teisingas.Aikštelėj viska padariau gerai, nieko jis manęs neklausinėjo, tiesa, kai reikėjo įstrižai parkuotis, paklausė man sustojus, ar jau viskas, o aš žiūriu, ratai kreivai stovi netoli linijos, sakau, nea, dar patiesinsiu.Blogiausia, ką dariau, tai sankryžose labai dariausi į šonus doh.gif O jis man sako, jei matot, kad laisva, spauskit, nelaukit, nes užgesit, nu ir ką, išvažiavus iš Regitros pasukau į dešinę, variau aplink regitrą kažkokiais šunkeliais ir ant vienos sankryžos, besukant į kairę, užgesau doh.gif blink.gif Nu tas sako, sukam į šalikelę, *****, galvoju viskas cry.gif Ir vėl jis man visą teoriją išdėstė, sakė, kad va, kaip sakė, taip ir gavos, kad mano važiavimas toks yra ydingas, bet po visos lekcijos pasakė, kad važiuojam toliau iki pirmos klaidos yahoo.gif Tada važiavom iki to posūkio į savanorius, per tiltuką, tada keliu, kur nuorodos į Gardiną (nepykit, bet gatvių aš nežinau blush2.gif )...Ir grįžom į regitrą yahoo.gif Tai vyras iš to džiaugsmo vakare su kvietkais ir buteliu atlėkė lotuliukas.gif

Tai va, tokia mano istorija, tiesa, tai buvo antras dublis, nes pirmą kart susimoviau prie posūkio į bazę - mane sustojo kažkas praleist, o aš turėjau visus praleist, palaukiau palaukiau, žiūriu tie vis dar mane praleidžia, už jų jau eilė didelė, tai aš ir spaudžiu gazą doh.gif doh.gif doh.gif O ten iš antros juostos mašinos nė nemanė manęs praleist...Egzaminuotojas irgi labai geras pasitaikė, bet ako, čia jau kritinė klaida, ir jis velniškai teisus buvo, todėl visai teisingai aš užsidirbau tą antrą kartą biggrin.gif Todėl. mergytės, toje vietoje nesusimaukit unsure.gif

Na, bet nepaisant visko, svarbiausia, kad antras kartas nemelavo...O baimė...Baimė be abejo buvo, ypač prieš egzą, arba kai mašina gęsta aikštelėj... Na bet kaip maniškis sakė, svarbiausia atsipalaiduoti ir giliai įkvėpti ax.gif Tai labai sunku, bet man tas padėjo, į mietsą važiavau neįsitempusi, rankos nedrebėjo, koja tvirtai laikėsi ant pedalo biggrin.gif

Todėl, nelinkėsiu nebijoti, bet palinkėsiu daugiau atsipalaiduoti - nesvarbu, kad vieną, antrą ar trečią kart nepavyks, tai tik pinigų klausimas...Tiesa, man svarbiausia buvo vyro palaikymas - neišlaikius pirmą kart, jis man gėlių padovanojo... wub.gif

Nu ir prirašiau romanų doh.gif Sėkmės visoms laikančioms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 16, 09:17)
Lauksiu tavo rezultatų, nes paklausius čia vyraujančios nuomonės - ten klaikiai baisu.

Nebaisu, nebaisu ten, ypač, kai jau išlaikai lotuliukas.gif . Aišku svarbu, kad normalus egzaminuotojas pakliūtų, ne koks "iškrypėlis", kuriam malonu būtų nusodinti žmogų (bet manau tokių tik vienetai). O visa kitą priklausys tik nuo tavęs.
Nežinau, kodėl tos Regitros mes visos taip bijom g.gif . Aš kelis metus negalėjau prisiversti eiti mokytis vairuoti vien pagalvojus, kad teks egzus laikyti doh.gif blush2.gif . Bet iš tikrųjų, juk tie egzai smulkmena: ne iš pirmo, tai iš antro, ne iš antro, tai n-tojo karto išlaikysim (na, tik piniginė nukentės). Šiap net abitūros egzaminai turėtų būti baisiau - ten n kartų juk nelaikysi. Taip kad drąsiau: visos išlaiko, ir jūs išlaikysit. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Natute @ 2007 04 16, 18:00)
Nebaisu, nebaisu ten, ypač, kai jau išlaikai  lotuliukas.gif .  Aišku svarbu, kad normalus egzaminuotojas pakliūtų, ne koks "iškrypėlis", kuriam malonu būtų nusodinti žmogų (bet manau tokių tik vienetai). O visa kitą priklausys tik nuo tavęs.
Nežinau, kodėl tos Regitros mes visos taip bijom  g.gif . Aš kelis metus negalėjau prisiversti eiti mokytis vairuoti vien pagalvojus, kad teks egzus laikyti  doh.gif  blush2.gif . Bet iš tikrųjų, juk tie egzai smulkmena: ne iš pirmo, tai iš antro, ne iš antro, tai n-tojo karto išlaikysim (na, tik piniginė nukentės). Šiap net abitūros egzaminai turėtų būti baisiau - ten n kartų juk nelaikysi. Taip kad drąsiau: visos išlaiko, ir jūs išlaikysit. Sėkmės.

Aš jau galvojau, gal man kas nors su galva negerai, kad nebijau, nes čia visos taip dreba smile.gif
Nu neskaičius eičiau, tada jau bijočiau, o dabar lyg ir viskas ten aišku su tom taisyklėm tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 16, 18:27)
Aš jau galvojau, gal man kas nors su galva negerai, kad nebijau, nes čia visos taip dreba  smile.gif
Nu neskaičius eičiau, tada jau bijočiau, o dabar lyg ir viskas ten aišku su tom taisyklėm  tongue.gif

O aš nebijojau ax.gif Kol Regitroje nepradėjau laukti savo egzamino eilės lotuliukas.gif
Bet tą dieną vis tiek linksmai prisimenu, labai geras egzaminuotojas man pakliuvo 4u.gif

Atsakyti
Siandien neislaikiau antra karta doh.gif si karta aisktelej biggrin.gif doh.gif viska padariau, ir sonini parkavima, o vat ant paskutinio pratimo-garazo nuverciau gairele tongue.gif ir egzas baigesi, nesvarbu, kad ana karta buvau gavus 2 garazo pratimus ir abu padariau ax.gif eisiu poryt vel ax.gif Kazi kiek man egzas kainuos..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2007 04 16, 19:12)
Siandien neislaikiau antra karta  doh.gif  si karta aisktelej  biggrin.gif  doh.gif  viska padariau, ir sonini parkavima, o vat ant paskutinio pratimo-garazo nuverciau gairele  tongue.gif ir egzas baigesi, nesvarbu, kad ana karta buvau gavus 2 garazo pratimus ir abu padariau  ax.gif eisiu poryt vel  ax.gif  Kazi kiek man egzas kainuos..?  g.gif

Tik nepasiduok smile.gif Gerai, kad egzamino metu tik gairelės nuvirsta, o kas mums būtų, jei kur prie kokios Maximos aikštelėj šalia stovinčių mašinų šonai kentėtų? baisu ir pagalvot doh.gif
O tu į perlaikymus žiūrėk kaip į papildomas pamokas, juk vis ką nors dar išmoksti. Tiesa, brangoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2007 04 16, 18:12)
Siandien neislaikiau antra karta  doh.gif  si karta aisktelej  biggrin.gif  doh.gif  viska padariau, ir sonini parkavima, o vat ant paskutinio pratimo-garazo nuverciau gairele  tongue.gif ir egzas baigesi, nesvarbu, kad ana karta buvau gavus 2 garazo pratimus ir abu padariau  ax.gif eisiu poryt vel  ax.gif  Kazi kiek man egzas kainuos..?  g.gif

Manau, tikri labai nepergyvenk schmoll.gif Nors aisku lengva mums cia dabar kalbeti, bet tikrai islaikysi, juk visi islaiko. Tikriausiai jaudulys padaro savo. as kai laikiau, tai be proto nervinausi, pridariau tiek zioplu klaidu.
Na sekmes tau ir lauksim naujienu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2007 04 16, 18:12)

pala pala, ar per metus laikymo tvarka pasikeitė, ar aš kažko nesupratau. Juk tik vieną parkavimąsi reikia daryti? Ar du? g.gif Sėkmės poryt 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas islaikiuses thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,Vakar neišlaikiau egzo cry.gif Susimoviau aikštelėje.Viska pravažiavau,bet ant paskutinio T formos pratimo susimoviau.Truputi užvažiavau ant baltos linijos ir nebeleido pasitaisyti sad.gif O kokias jus ten gaireles nuverčiat paskutiniam pratime ju net nėra liko tik nubrėžtos linijos(sakė kažkam nepatiko tai visas gaireles ir tuos pagalius nuemė) g.gif O visa kita tai gerai pravažiavau ir apsisukima ribotame plote,ir estakada,ir parkavimasi 45 laipsniu.Nors tiek gerai biggrin.gif Jei neišvažiuoji iš aikštelės į miestą tai kita karta reikia mokėti 65lt.Sveikinu visas išlaikiusias clap_1.gif Tikiuosi antra karta ir aš išlaikysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiaurinee @ 2007 04 16, 19:29)
pala pala, ar per metus laikymo tvarka pasikeitė, ar aš kažko nesupratau. Juk tik vieną parkavimąsi reikia daryti? Ar du?  g.gif Sėkmės poryt  4u.gif

Ne viena schmoll.gif As vakar dariau taip:estakada, apsisukimas ribotoj erdvej, soninis parkavimasis, isibegejimas ir garazas, ko gero tas T formos... o praeita karta buvo du garazai man 4u.gif

QUOTE(demo @ 2007 04 17, 07:22)
Sveikutes,Vakar neišlaikiau egzo cry.gif Susimoviau aikštelėje.Viska pravažiavau,bet ant paskutinio T formos pratimo susimoviau.Truputi užvažiavau ant baltos linijos ...

drinks_cheers.gif likimo drauge mirksiukas.gif tik as taisiausi, kad neuzlipciau ant baltos linijos ir pavaziavus biski i prieki nuverciau gairele doh.gif
Man labiausiai abidna, kai vazinejau su savo instruktoriumi, sake, kad gerai vaziuoju, vakar regitrininkas irgi sako, jus taip gerai vaziavot...is tikro tai as nervinuosi ir neisivaizduoju, kada isaus mano diena rolleyes.gif
Atsakyti
Pame, Demo nenusiminkit ir nepasiduokit. 4u.gif Tuo labiau, kad jūsų klaidos tikrai menkos mano akim žiūrint. Trečias kartas nemeluos, pasiseks kaip Gaudri 4u.gif
Jūs bent jau žinot, ko bijot, kaip vyksta viskas. Pavydžiu RŪta19, ji taip ramiai į visus egzaminus žiūri, kad man nors mažą dalytę jos ramybės...
Tiesa, vakar važiavau su kitu instruktorium, su Linu papildomų. Man patiko. Klaidas, aišku, darau tas pačias, užsiciklinau, bet dabar jau atsirenku - vieno pratimo mokymas man artimesnis Juozo, kitas Lino. Užtat kaime su vyru negalėjau visai mokintis, be kantrybės vyriškis visiškai doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(PAME @ 2007 04 17, 09:56)
Ne viena  schmoll.gif  As vakar dariau taip:estakada, apsisukimas ribotoj erdvej, soninis parkavimasis, isibegejimas ir garazas, ko gero tas T formos... o praeita karta buvo du garazai man  4u.gif
drinks_cheers.gif  likimo drauge  mirksiukas.gif  tik as taisiausi, kad neuzlipciau ant baltos linijos ir pavaziavus biski i prieki nuverciau gairele  doh.gif
Man labiausiai abidna, kai vazinejau su savo instruktoriumi, sake, kad gerai vaziuoju, vakar regitrininkas irgi sako, jus taip gerai vaziavot...is tikro tai as nervinuosi ir neisivaizduoju, kada isaus mano diena  rolleyes.gif

Nu tai nesinervint reikia, kad sako, kad gerai važiuoji, o džiaugtis, vadinasi tik šiaip klaidos iš nepatyrimo ir jaudinimosi. Džiaukis ir didžoiokis savim smile.gif
Atsakyti