Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Neislaikiau vel verysad.gif si karta pesciuju perejoje nepraleidau..
Atsakyti
Na tikrai nenusimink, kad neislaikei blink.gif Kitas kartas tikrai bus sekmingas, pamatysi thumbup.gif
O tai aikstelej kaip sekesi? Viska gerai padarei?

Stiprybes tau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2007 04 18, 12:10)
Neislaikiau vel  verysad.gif  si karta pesciuju perejoje nepraleidau..

Neliūdėk, kad neišlaikei, o tokiu atveju džiaukis, kad tas pėstysis gyvas smile.gif
Užtat aikšelę įveikei, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
tik vakar uasirasiau i kursus smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anutee @ 2007 04 18, 13:04)
tik vakar uasirasiau i kursus  smile.gif  lotuliukas.gif

Sveikinu įsijungus į mūsų gretas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2007 04 18, 12:10)

Nenusimink taip verysad.gif .Išlaikysi kita karta. biggrin.gif Tai tau pažimėjo kaip kritine klaida,kad nepraleidai pėsčiojo? Aš užsirašiau 24dienai,tikiuosi antras kartas bus sėkmingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2007 04 18, 10:10)

console.gif Nemalonus jausmas...Na bet nieko, išlaikysi sekantį kartą, svarbiausia, nepasiduoti ir eiti iškėlus nosytę - AŠ GALIU mirksiukas.gif Ir anksčiau ar vėliau pavyks 4u.gif

Dėl tų atstumų...Na man pirmą kart kai laikiau egzaminuotojas nieko nesakė, kokiais atstumais reikia įsiparkuoti, tačiau antrą kart kai laikiau, kitas egzaminuotojas prieš laikant išvardino visus atstumus : tiek ir tiek cm turi būt ir bla bla bla...Nei aš girdėjau, ką jis sakė, nei laikiausi tų cm, nes net neįsivaizudoju, kaip galima išlaikyti tokius tikslius atstumus. Tiesiog įvažiavau neužlipus ant linijų ir nieko nenugriovus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltuliukas @ 2007 04 18, 10:54)
Na tikrai nenusimink, kad neislaikei  blink.gif Kitas kartas tikrai bus sekmingas, pamatysi thumbup.gif
O tai aikstelej kaip sekesi? Viska gerai padarei?

Stiprybes tau thumbup.gif

Aciu visoms uz palaikyma 4u.gif
Aikstelej buvo gerai smile.gif Soninis ir garazas T formos.
Atsakyti
PAME neliudek, kita karta tikria pasiseks, pamatysi smile.gif
kada laikysi sekanti karta
Atsakyti
QUOTE(audruliux @ 2007 04 18, 20:30)
PAME neliudek, kita karta tikria pasiseks, pamatysi  smile.gif
kada laikysi sekanti karta

pirmadieni ax.gif
Atsakyti
merginos, patarkit,kokiu laiku patogiau uzsiregistruot vairavimui regiroj? ax.gif galvojau gal penktadieni kokia 4 vakaro, bet sako daug masinu siuo metu buna blush2.gif 12 ar 1 val irgi,visi pietaut varo,neapsimoka ax.gif
Atsakyti
Zinai, man instruktorius is karto patare registruotis 13.30 val. arba 14.00. Tai jis sake, kad tokiu metu yra maziausiai masinu. As taip ir padariau. Ir tikrai nesigaliliu, nes ir islaikiau. thumbup.gif Dar sake, kad geriausiai nesiregistruoti is pat ryto, nes egzaminatoriai buna dar neisivaziave ir pikti. schmoll.gif Tai vat. As tai vaziavau sestadieni 13.30 val. Masinu tikrai buvo nedaug. bigsmile.gif
Atsakyti