Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(PAME @ 2007 04 17, 07:56)
... ir garazas, ko gero tas T formos...

o issamiau galima!?kas cia per T forma!? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 04 17, 10:09)
o issamiau galima!?kas cia per T forma!? g.gif

Na net nežinau kaip čia paaiškinti g.gif Vieni žodžiu tai yra paskutinis pratimas turi pastatyti mašina kaip ir parkavime 90 laipsniu,bet priekiu neužkliudyti tu pagaliuku,ir išvažiuoti neužkliudant(gal nelabai aiškiai aprašiau blush2.gif )Na bet kas matė aukštelę Vilniaus regitroje tai supras apie ka aš čia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(PAME @ 2007 04 17, 09:56)
Ne viena  schmoll.gif  As vakar dariau taip:estakada, apsisukimas ribotoj erdvej, soninis parkavimasis, isibegejimas ir garazas, ko gero tas T formos... o praeita karta buvo du garazai man  4u.gif
drinks_cheers.gif  likimo drauge  mirksiukas.gif  tik as taisiausi, kad neuzlipciau ant baltos linijos ir pavaziavus biski i prieki nuverciau gairele  doh.gif
Man labiausiai abidna, kai vazinejau su savo instruktoriumi, sake, kad gerai vaziuoju, vakar regitrininkas irgi sako, jus taip gerai vaziavot...is tikro tai as nervinuosi ir neisivaizduoju, kada isaus mano diena  rolleyes.gif

Kaip supratau tai tu Kaune laikai? ax.gif Vilniui taigi nebėra isibegėjimo ir gaireles žąsinai nuemė nuo paskutinio pratimo doh.gif Paliko tik linijas baltas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(demo @ 2007 04 17, 09:54)
Na net nežinau kaip čia paaiškinti g.gif Vieni žodžiu tai yra paskutinis pratimas turi pastatyti mašina kaip ir parkavime 90 laipsniu,bet priekiu neužkliudyti tu pagaliuku,ir išvažiuoti neužkliudant(gal nelabai aiškiai aprašiau blush2.gif )Na bet kas matė aukštelę Vilniaus regitroje tai supras apie ka aš čia biggrin.gif

nu taip... T forma: vertikalus bruksnys tai garazas, o bruksnys ant Tvirsaus-tai kelias, siaurokas, pazymetas gairelemis 4u.gif Jei nebutu to siauro kelio, t.y. ant T bruksnio, tai jei ir suklystum, galetum pasiduoti taisydamasi i prieki, o dabar nera kur schmoll.gif praktiskai sita pratima turi padaryti is pirmo karto! ax.gif
Papildyta:
QUOTE(demo @ 2007 04 17, 09:59)
Kaip supratau tai tu Kaune laikai? ax.gif Vilniui taigi nebėra isibegėjimo ir gaireles žąsinai nuemė nuo paskutinio pratimo doh.gif Paliko tik linijas baltas verysad.gif

Aha, Kaune 4u.gif Nu proto bokstai doh.gif tai kam nueme g.gif o isibegejimas tai ieina i egzaminu pratima...nu bendrai vilnieciams nera ten kur isibeget mieste, visur kamsciai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PAME: 17 balandžio 2007 - 10:04
QUOTE(PAME @ 2007 04 17, 12:03)
nu taip... T forma: vertikalus bruksnys tai garazas, o  bruksnys ant Tvirsaus-tai kelias, siaurokas, pazymetas gairelemis  4u.gif  Jei nebutu to siauro kelio, t.y. ant T bruksnio, tai jei ir suklystum, galetum pasiduoti taisydamasi i prieki, o dabar nera kur  schmoll.gif  praktiskai sita pratima turi padaryti is pirmo karto! ax.gif
Papildyta:

Aha, Kaune  4u.gif  Nu proto bokstai  doh.gif  tai kam nueme  g.gif  o isibegejimas tai ieina i egzaminu pratima...nu bendrai vilnieciams nera ten kur isibeget mieste, visur kamsciai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai kad,kai mokiausi mokykloje tai instruktorius sakė,kad nuėmė isibegėjima ir jau senokai g.gif Tai kap taip gaunasi kad Vilniuje ir Kaune skiriasi egzaminai ir ju reikalavimai lotuliukas.gif Nu visiškai pablūdo,nesamonė kažkokia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo demo: 17 balandžio 2007 - 10:15
QUOTE(PAME @ 2007 04 17, 08:56)
Ne viena  schmoll.gif  As vakar dariau taip:estakada, apsisukimas ribotoj erdvej, soninis parkavimasis, isibegejimas ir garazas, ko gero tas T formos... o praeita karta buvo du garazai man  4u.gif

Nu geras. Kai aš laikiau man buvo kalniukas, apsisukimas kiemely ir vienas parkavimas, šoninį gavau.
Atsakyti
Vilniuje, bent jau man seka buvo tokia: apsisukimas riboto ploto zonoje, tada estakada, tada is karto po jos seka tas garažas, ar kaip ten vadinas, tiesiai už estakados ir T forma. Abu kartus kai laikiau pakliuvo tie patys variantai biggrin.gif

O su tuo parkavimusi tai mes taip su vyru darėm - nuvarėm į regitros aikštelę vėlai vakare, aišku, į ją su mašina neįleido...Na ir kas, kad su instruktorium varinėjau, vis vien, kita vieta, viskas kažkaip šiek tiek kitaip atrodo...Taigi pėsčiomis apsižvalgėm, prie kiekvieno pratimo išsiaiškinom, kokiu atstumu sustoti, kad būtų lengva įsukti (nes dėlto, kad nemokėdavau tinkamoje vietoje, tinkamu laiku sustoti, aš nesugebėdavau normaliai parkuotis), aiškinomės, kaip ir kada koks ratas turi suktis tam tikruose parkavimuose ir tai man laaaabai padėjo...Taigi svarbiausia pasirinkt tinkamą sustojimą, o tada jau viskas priklauso tik nuo pačios vairuotojos, kaip ji sugebės tiesinti ratus ir tvarkingai pastatyti mašiną - juk svarbiausia yra taisyklingai įsukti, nekertant linijų, negriaunant bokštelių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siandra: 17 balandžio 2007 - 12:11
Tikrai, verta nueiti i Regitros aikstele ir savo akimis pamatyti, kaip ten ir kas. As tai buvau su instruktorium nuejus, tai jis man viska gerai isaiskino, kaip kur ir ka daryti thumbup.gif Nes is tiesu skiriasi tas parkavimasis toj aikstelej, kur mokomes, nuo Regitros aiksteles. Na bent jau man. g.gif
Pirma karta kai laikiau tai as irgi susimoviau T formoj g.gif Kaip paskui man paaiskino instruktorius, tai per anksti sustojau, ta prasme reikejo truputi dar pavaziuoti, tai vat todel ir neisiparkavau. schmoll.gif Neuzteko vietos issisukti.
O jau antra karta tai jau ideliai ivaziavau thumbup.gif Kaip sakoma is klaidu ir mokomes. g.gif
Atsakyti
dekui visoms uz sveikinimus:komanda ..kaip as atsipalaidavai nuo to streso..verta labai stengtis tik del to kad viskas baigtusi..jauduli i kisene kiek imanoma ir pasitiketi savimi..ai man dabarlengva kalbeti..bet tuos ivairiausius jausmus puikiai atsimenu blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 04 17, 16:37)
dekui visoms uz sveikinimus:komanda ..kaip as atsipalaidavai nuo to streso..verta labai stengtis tik del to kad viskas baigtusi..jauduli i kisene kiek imanoma ir pasitiketi savimi..ai man dabarlengva kalbeti..bet tuos ivairiausius jausmus puikiai atsimenu blink.gif  bigsmile.gif

Nu va ko aš labiausiai ir laukiu jau dabar - atsipalaidavimo. Jau net faktas, kad turėsiu teises į antrą planą nueina, galvoj skamba, kad tik tie egzai greičiau baigtųsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 04 17, 15:37)
dekui visoms uz sveikinimus:komanda ..kaip as atsipalaidavai nuo to streso..verta labai stengtis tik del to kad viskas baigtusi..jauduli i kisene kiek imanoma ir pasitiketi savimi..ai man dabarlengva kalbeti..bet tuos ivairiausius jausmus puikiai atsimenu blink.gif  bigsmile.gif

manau ,kad lengva biggrin.gif ,kai jau viskas gerai,ir kai jau po to... bigsmile.gif Tikiuosi,kad ir as iki birzelio galesiu ,taip pasakyt,o dabar mokomes,mokomes. biggrin.gif
Vakar perskaiciau kas kaip aikstelej is knygutes,tai bandysiu atsimint,nes is vis man tie atstumai mistika,nelabai zinau ,kur 1 m ,o kur 0.5m. doh.gif Ir vis dar pastoviai ,turiu galvot,i kuria cia gairele ziuret,nors aisku instruktorius pasako,bet jau ir paciai noretusi geriau gaudytis. doh.gif blink.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anglė_ligonė @ 2007 04 17, 17:50)
manau ,kad lengva  biggrin.gif ,kai jau viskas gerai,ir kai jau po to... bigsmile.gif Tikiuosi,kad ir as iki birzelio galesiu ,taip pasakyt,o dabar mokomes,mokomes.  biggrin.gif
Vakar perskaiciau kas kaip aikstelej is knygutes,tai bandysiu atsimint,nes is vis man tie atstumai mistika,nelabai zinau ,kur 1 m ,o kur 0.5m. doh.gif Ir vis dar pastoviai ,turiu galvot,i kuria cia gairele ziuret,nors aisku instruktorius pasako,bet jau ir paciai noretusi geriau gaudytis.  doh.gif  blink.gif  tongue.gif  biggrin.gif

Gal pabandyk pati iš pradžių sau garsiai pasakyt, nes aš kažkaip pradžioj irgi instruktoriaus klausydavau, o paskui jis man vieną dieną ir sako: Šiandien pati pasakykit, ką darysim, visą veiksmų eigą, nes kai aš išvardiju jūs padarot, bet ką daryt pati negalvojat... Man padėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anglė_ligonė @ 2007 04 17, 15:50)
man tie atstumai mistika,nelabai zinau ,kur 1 m ,o kur 0.5m. doh.gif

o kokiuose pratimuose reikia 0,5 m sustot? g.gif as visuose mazdaug po 1 m sustoju
Atsakyti