Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva

Aš irgi leidausi Milgamos kursą 4u.gif ir tikrai labai padėjo galvai. Bet su Milgama sieju ir staigų cistos atsiradimą, kurią teko operuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 01, 11:56)
Aš irgi leidausi Milgamos kursą 4u.gif  ir tikrai labai padėjo galvai. Bet su Milgama sieju ir staigų cistos atsiradimą, kurią teko operuoti unsure.gif

jo,su tais vitaminais reikia atsargiai elgtis. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 05 01, 10:02)
jo,su tais vitaminais reikia atsargiai elgtis. schmoll.gif

niu siais laikais su viskuo manau reikia atsargiai elgtis. doh.gif bet bent man tie milgammos vaistukai isties labai padejo, be pasalinio poveikio. nors aisku tas pasalinis poveikis kiekvienam skirtingai reiskias arba ne. ir as nesileidau, o geriau tabletemis visa kurseli. tiesa, tik mieguistumas tuo metu buvo labai daznas svecias ir spaudimas gerokai zemesnis nei iprastai buvo, irgi nezinia ar tai nebuvo su tom tabletytem susija. bet baigus gert tas tabletes ir tai pamazu tvarkos. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 01 gegužės 2007 - 10:19
Aš įsivaizduoju, kad mums trūksta B vitamino, gerai, jei žmogus neturi polinkio visokiems dariniams susidaryti, tai joks B vit. ir neiššauks. Tai tau pasisekė, o man ne verysad.gif . Bet tik jų dėka išvažiavau į tolimą kelionę, taip atsigavau smile.gif . Kažin ar įmanoma pasidaryti kraujo tyrimą ir rasti kokio vitamino trūksta. Tarkim ligoninėje pasiskundžiau, kad permuša širdelę, tuoj pat patikrino kalio magnio kiekį kraujyje ir jų buvo normoje. Neleido gerti papildomai
Atsakyti
Džiaugiuosi Ernestulka už tave 4u.gif
Kokią ligą pripaišė?
Aš irgi jaučiuosi kelias dienas beveik gerai, bet nenoriu girtis, kad nebūtų tik kelios dienos o po to viskas iš pat pradžių, kaip visada g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 01, 13:23)
Džiaugiuosi Ernestulka už tave  4u.gif
Kokią ligą pripaišė?
Aš irgi jaučiuosi kelias dienas beveik gerai, bet nenoriu girtis, kad nebūtų tik kelios dienos o po to viskas iš pat pradžių, kaip visada g.gif

aciuks.gif dabar nustate dar be kaklo ataugu, centrines nervu sistemos sutrikima, paskutini karta kai lankiaus pas daktare. butent nuo jos ir geriau tuos "milgammos" vaistukus. bigsmile.gif ir as dar truputeli baiminuos, kad nebutu cia tik laikinas pagerejimas kaip karts nuo karto ir anksciau budavo. uztat baigus gerti tuos vaistukus dar papildomai nusipirkau ta maisto papilda su ivairiausiu imuniteta stiprinanciu vitaminu kompleksu, kad tik labiau sustipreciau ir neatkrisciau. tikiuos jau viskas bus gerai si karteli. g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 01 gegužės 2007 - 15:42
QUOTE(furyy @ 2007 05 01, 14:23)
Džiaugiuosi Ernestulka už tave  4u.gif
Kokią ligą pripaišė?

o aš vakar tik pasigyriau ir šiandien vos iš daktarės parėjau. Buvau širdies echoskopijai, tai grįžtant ramsčiausi nuo medžio prie medžio - taip silpna darėsi, bet galva nesisuko, tik labai labai silpna buvo. Jaučiu vakar pervargau, nes klijavau balkono sieną akmenukais visą dieną doh.gif ir šiandien kažkodėl neramiai miegojau doh.gif gal dėl to g.gif
Atsakyti
jo fyrry,prie musu savijautu pervargti negalima.reikia dirbti saikingai.tik kad kartais taip neiseina. doh.gif ka sake del sirdies?
Atsakyti
O kaip jums su tūpčiojimais? ax.gif Tarkim, jei aš pasilenkiu ar atsitūpiu ką nors nuo žemės pasiimt, paskui laaabai atsargiai keliuosi wacko.gif, nes taip susisuka galvelė. O gėles apsiravėti tai man vargelis. Kol raviu dar nieko, bet kai reikia atsikelti, tai kimbuosi į ką pasitaikė ir ilgokai stoviu svaiguliuodama cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 02, 17:34)
O kaip jums su tūpčiojimais? ax.gif  Tarkim, jei aš pasilenkiu ar atsitūpiu ką nors nuo žemės pasiimt, paskui laaabai atsargiai keliuosi wacko.gif, nes taip susisuka galvelė. O gėles apsiravėti tai man vargelis. Kol raviu dar nieko, bet kai reikia atsikelti, tai kimbuosi į ką pasitaikė ir ilgokai stoviu svaiguliuodama cool.gif

man su tupciojimais tai nieko, tik neduok dieve atsigulu ant nugaros. viskas. na, ant aukstesnes pagalves dar nieko, bet zemesnes doh.gif wacko.gif net ir dabar kai jau geriau jauciuos. siandien pasijutus jau kruta sveikuole nusprendziau jau padaryt kelis mankstos pratimelius gulint ant nugaros, tik atsiguliau kaip pradejo viskas suktis akyse net bloga pasidare, atsikeliau visa drebedama kaip epuses lapelis. karsta.gif aciu dievui greit viskas praejo, tik vel toks mazytis silpnumelis liko. unsure.gif prisidirbau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 05 02, 14:42)
jo fyrry,prie musu savijautu pervargti negalima.reikia dirbti saikingai.tik kad kartais taip neiseina. doh.gif ka sake del sirdies?

Na echoskopuotoja buvo labai nešneki, kažkokia nervuota, tai nesinorėjo net daug klausinėti - ko paklausi to negausi. Paklausė ar jaučiu širdies permušimus, nes ji pamatė, tai pasakiau kad geriu raminamus dėl to, bet ji sakė, gali būt permušimai ir ne nuo nervų, bet gali ir nuo jų...bet kad aš nesu labai nervuota g.gif Dar sakė vožtuvai pasidėvėję, bet jie dėvisi su amžium g.gif , tai koks jau tas mano amžius doh.gif man tik 32. Prirašė diagnozę, daktarišku raštu, nieko neįskaitau doh.gif
o šiandien vėl svirdinėju doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Va vakar buvau pas daktara antra karta. tai papasakojau kad geriau jauciuosi, visko isklausinejo, pamatavo spaudima ir israse vel toliau testi vaistus.dabar eisiu po 2 men, ir jei bus gerai ir toliau tai po biski dozes mazint. dabar clonazepamo liepe gerti astuntadali tik tai, dabar gerdavau po ketvirtadali. pasakiau kad spengia ausyse, tai sake gali buti nuo mano ligos.tai dar sake tuos du men palaukiam, jei nepraeis, tada reiks kazka tirtis. klausiau ar nepriprasiu prie vaistu, tai sake kad ne, nes mazom dozem geriu smile.gif
Atsakyti