Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva

QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 27, 21:18)
anksciau skundeisi.o kaip tada dabar tavo sveikata?ir kas anksciau buvo?primink trumpai. mirksiukas.gif

Sukdavosi galva taip, kad bijodavau viena kur nors eiti. Ypač negalėjau, ir dabar dar kartais užeina, vaikščioti didelėse parduotuvėse. Susikuka taip galva, kad spėji tik pagalvot, kad kristum sėkmingai ir nesusikladytum kaukolės doh.gif . Bet nenukrisdavau blink.gif . Didžiausi galvos svaigimai būna ryte, iki pietų. Dar atsiranda panika ir dusulys doh.gif . Išvaikščiojau visus įmanomus gydytojus, dariausi beveik visus įmanomus tyrimus, tame tarpe ir galvos KT. Nieko neranda. Diagnozė- vegetodistonija. Vaistai- Betasrec, lexatonil, plečiančių kursas į subinę, B vitamino kursas. Tik su šitų vaistų pagalba pajėgiau išskristi į nelengvą, tolimą kelionę. Ir keistumėlis blink.gif : tas dvi atostogų sasvaites nė karto nesisuko galva. Grįžau, vėl viskas po truputį grįžta. Tiesa, dar neretai permuša širdį, turiu žemą kraujospūdį, nuolatinę 37 temperatūrą unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 27, 22:58)
Sukdavosi galva taip, kad bijodavau viena kur nors eiti. Ypač negalėjau, ir dabar dar kartais užeina, vaikščioti didelėse parduotuvėse. Susikuka taip galva, kad spėji tik pagalvot, kad kristum sėkmingai ir nesusikladytum kaukolės doh.gif . Bet nenukrisdavau blink.gif . Didžiausi galvos svaigimai būna ryte, iki pietų. Dar atsiranda panika ir dusulys doh.gif . Išvaikščiojau visus įmanomus gydytojus,  dariausi beveik visus įmanomus tyrimus, tame tarpe ir galvos KT. Nieko neranda. Diagnozė- vegetodistonija. Vaistai- Betasrec, lexatonil, plečiančių kursas į subinę, B vitamino kursas. Tik su šitų vaistų pagalba pajėgiau išskristi į nelengvą, tolimą kelionę. Ir keistumėlis blink.gif : tas dvi atostogų sasvaites nė karto nesisuko galva. Grįžau, vėl viskas po truputį grįžta. Tiesa, dar neretai permuša širdį, turiu  žemą kraujospūdį, nuolatinę 37 temperatūrą unsure.gif .

o dabar geri vaistus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 27, 22:17)
o dabar geri vaistus? g.gif

Geriu, jei nepamirštu. Ta prasme, geriu, kai jau ryte pajuntu, kad suksis galva, kad prastai jausiuos. Dar prisiminiau, kad gydytoja minėjo apie kažkokį vidurinės ausies KAŽKĄ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 27, 23:27)
Geriu, jei nepamirštu. Ta prasme, geriu, kai jau ryte pajuntu, kad suksis galva, kad prastai jausiuos. Dar prisiminiau, kad gydytoja minėjo apie kažkokį vidurinės ausies KAŽKĄ unsure.gif

viduje ausyje yra vestibiuliarinis aparatas,kuris reguliuoja musu pusiausvyra.
Atsakyti
Elina O kokiu niku anksčiau buvai?
Jei tau vegetacinė distonija tai turėtai vaistus raminamus gert, nes man dėl to išrašė 3 rūšių raminamus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 28, 20:58)
Elina O kokiu niku anksčiau buvai?
Jei tau vegetacinė distonija tai turėtai vaistus raminamus gert, nes man dėl to išrašė 3 rūšių raminamus doh.gif

Tai geriu gi, rašiau Lexatonil. Anksčiau gėriau Xanaks. Kartais migdomuosius tenka pagerti
Atsakyti
Dažniausiai gydytojai ir verčia bėdą viduriniai ausiai doh.gif turbūt lengviausia ir greičiausiai nusistato diagnozė
Atsakyti
gal zinote, kokiu liaudisku budu, nuo galvos skausmo.Pries menstruacijas, kokia savaite ,ji man plysta doh.gif vaistu gerti nesinori, kaip jus gydotes?
Atsakyti
Man galva l. retai skauda. Svaigsta man ji wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 29, 20:59)
Man galva l. retai skauda. Svaigsta man ji  wacko.gif

Man irgi galvos neskauda, tik svaigsta, kaip girta. Kartais artimiesiems pajuokaunu, kad alkoholikam tokia būklė turėtų patikt, nereikia gert - o esi girtas biggrin.gif
Ir giminaičiai dažnai sako, atvaryk, padarysim kokią bonkutę, gerai paūšim ir viskas praeis, o kam g.gif aš ir taip girta bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif senokai pas jus tebuvau, tad nusprendziau aplankyt ir pasidalint savo paskutiniu savaiciu pasiekimais. mirksiukas.gif tai va. nuo paskutinio kartuko israsytu "milgammos" vaistuku nuo centrines nervu sistemos ir imuniteto stiprinimo bent kolkas yra zymiai pagerejus sveikatele. thumbup.gif baigus juos gert stai jau apie dvi savaites beveik nebesvaigsta galva ir apskritai jauciuos labai gerai, iskyrus kartais dar nagucius parodancius tirpimus, bet jau jie, palyginus su viskuo kas buvo smulkmenele. bigsmile.gif dar dabar geriu maisto papilda su visokiausiu vitaminu sudetim "thera m". labai tikiuos kad cia neeilinis laikinas pagerejimas, ir kad nebegrys viskas kaip anksciau. g.gif viltis kad ir kvailiu motina, bet mirsta paskutine. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 04 30, 12:30)
sveikutes  4u.gif senokai pas jus tebuvau, tad nusprendziau aplankyt ir pasidalint savo paskutiniu savaiciu pasiekimais.  mirksiukas.gif tai va. nuo paskutinio kartuko israsytu "milgammos" vaistuku nuo centrines nervu sistemos ir imuniteto stiprinimo bent kolkas yra zymiai pagerejus sveikatele.  thumbup.gif baigus juos gert stai jau apie dvi savaites beveik nebesvaigsta galva ir apskritai jauciuos labai gerai, iskyrus kartais dar nagucius parodancius tirpimus, bet jau jie, palyginus su viskuo kas buvo smulkmenele.  bigsmile.gif dar dabar geriu maisto papilda su visokiausiu vitaminu sudetim "thera m". labai tikiuos kad cia neeilinis laikinas pagerejimas, ir kad nebegrys viskas kaip anksciau.  g.gif viltis kad ir kvailiu motina, bet mirsta paskutine.  mirksiukas.gif  4u.gif

labai smagu girdeti kad tau geriau ernestulka. thumbup.gif laikykis,ir dazniau uzsuk i sia temele. thumbup.gif
Atsakyti