Įkraunama...
Įkraunama...

Namų tvarkymas

Del tvarkos palaikymo - tai super patarimai smile.gif Ir dar vienas geras patarimas - tureti namu tvarkytoja, ateinancia karta per savaite, sutinki, kad tai kainuoja, bet gera nuotaika, kai grizusi randi sutvarkytus namus man tai atperka smile.gif
Atsakyti
Siandien kaip tik namu "Darkymu" uzsiimineju. Kiekviena syki besitvarkydama saves klausiu, ar as cia viena tokia nenormali ar yra ir daugiau tokiu ligoniu. g.gif Gyvenam su MB vieno kambario butuke - atrodytu kas cia tokio susitvarkyti, bet tik kai pradedu - ziu ir visa diena sugaistu doh.gif , o dar MB kvailas iprotis viska i namus tusti nors ir taip vietos nera, tai menka paguoda, kai kiekviena tvarkymosi diena tenka daigtus is vieno buto galo i kita tasyti ir jiems vietos rasti doh.gif doh.gif . Tai va - tvarkymasis mano nera ispudingas tik tiek, kad nemoku pavirsutiniskai tvarkytis - jei jau imuosi sio darbo tai padarau gerai ir iki galo, o jau paskui visa savaite i buitine chemija net pasiziuret nenoriu. Likusias 6 savaites dienas draugauju tik su grindu skuduru, skalbimo masina bei indu plovikliu. Ar dar yra tokiu ligoniu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(patarėja @ 2007 08 24, 14:59)
Tvarka yra geras dalykas.Viską randi ten, kur padėjai. Kiekvienas daiktas turi savo vietą. Atsiminkit:

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , tik kaip perauklėt šeimyną, jei daiktų išmėtymas į kraują įaugęs doh.gif ...ir tikrai, kai labai daug tvarkymo susikaupia, tai š... gaunas, geriau kasdien po truputį, tik ne visad pasiseka ax.gif

Atsakyti
Man irgi būtų įdomu kaip tvarko profesionali butų tvarkytoja, amžinai atrodo kad trūksta švarumo. Mano butas mažas ir yra didelis šuo, grindis plaunu 2ksav, šluoju kasdien, stengiuosi kartą per sav kažką patvarkyti virtuvėje, bet amžinai kažkuris kampas prašo tvarkos... g.gif
Atsakyti
Aš savo namų tvarkymo neįsivaizduoju be plaunančio dulkių thumbup.gif siurblio. tai superinis daiktas visoms patalpoms - nuo katilinės iki svetainės. Net grindų skuduro neturiu, nes jis man jį atstoja... O juk namelis 150 kvadratų, beveik visas plytelėm grindys, nežinau, kaip aš be savo gerojo pagalbininko išsiversčiau. Tik ką aš jį išploviau, padėjau ir iki kito karto. thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras, mielosios wub.gif net susiradau sia tema per google ivedus paieskos zodzius - taip norejau padrasinamu zodziu... ir matau, kad gana seniai kazkas beparases, tai as bandysiu pokalbi kelt i virsu 4u.gif ant mano pacios peciu dar tik nepilni metai atsakomybe uz namu tvarkyma stovi, pripratus buvau but princese, kuri tai stebi is sono (ir savo busimas dukras graziuoju mokysiu ir auklesiu tvarka ir svara pamegti) lotuliukas.gif nezinau, kaip jums iseina kasdien po valandele su skuduriuku pralekti, bet as laikui begant supratau, kad pas mane tokia tvarka nusistoves: labai nesijaudinu, kai dulkeles seda per darbo dienas, tik daiktus vis grazinu i savo vietas, o PER SAVAITGALI PRIVALAU padaryt generaline tvarka (dulkes, nutaskymai, wc, vonia, kilimai, veidrodziai, geles, skalbimai etc...), o kada as ja padarysiu - tai jau paciai rinktis. galiu apsisukt per penktadieni, tada dziaugsiuos laisvu savaitgaliu, galiu atideliot iki sekmadienio - pati kalta. ax.gif tik dar noriu paprasyt patarimu - kaip gudriai, neputojant ir nepasidarant tarnaites statuso, Jus itraukiate savo brangiuosius i tvarkyma? manasis plauna indus, jei daugiau prisikaupia patinginiavus ir nesa siuksles visad - tai jau mano pasiekimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2009 05 02, 20:59)
labas vakaras, mielosios  wub.gif  net susiradau sia tema per google ivedus paieskos zodzius - taip norejau padrasinamu zodziu... ir matau, kad gana seniai kazkas beparases, tai as bandysiu pokalbi kelt i virsu  4u.gif  ant mano pacios peciu dar tik nepilni metai atsakomybe uz namu tvarkyma stovi, pripratus buvau but princese, kuri tai stebi is sono (ir savo busimas dukras graziuoju mokysiu ir auklesiu tvarka ir svara pamegti)  lotuliukas.gif  nezinau, kaip jums iseina kasdien po valandele su skuduriuku pralekti, bet as laikui begant supratau, kad pas mane tokia tvarka nusistoves: labai nesijaudinu, kai dulkeles seda per darbo dienas, tik daiktus vis grazinu i savo vietas, o PER SAVAITGALI PRIVALAU padaryt generaline tvarka (dulkes, nutaskymai, wc, vonia, kilimai, veidrodziai, geles, skalbimai etc...), o kada as ja padarysiu - tai jau paciai rinktis. galiu apsisukt per penktadieni, tada dziaugsiuos laisvu savaitgaliu, galiu atideliot iki sekmadienio - pati kalta.  ax.gif  tik dar noriu paprasyt patarimu - kaip gudriai, neputojant ir nepasidarant tarnaites statuso, Jus itraukiate savo brangiuosius i tvarkyma? manasis plauna indus, jei daugiau prisikaupia patinginiavus ir nesa siuksles visad - tai jau mano pasiekimas  thumbup.gif

net nezinau, kaip cia itraukti antraja puse i visa ta procesa smile.gif matai, mes nuo pat santykiu pradziu kazkaip po lygiai viska darydavom. Tai dabar normalu, kad jei jis daro valgyt, as biski namus tvarkau arba atvirksciai blink.gif

Atsakyti
as kol ryte sportuoju,maniskis ir pietus kartais jau padaro,ir skalbiniai skalbiankeje sukasi,cia nuo vyro priklauso daug kas,jei bus mulkis tai ir liks tokiu, smile.gif nepriversi niekaip arba pavargsi priminti ka tvarkytis.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 05 03, 00:08)
as kol ryte sportuoju,maniskis ir pietus kartais jau padaro,ir skalbiniai skalbiankeje sukasi,cia nuo vyro priklauso daug kas,jei bus mulkis tai ir liks tokiu, smile.gif nepriversi niekaip arba pavargsi priminti ka tvarkytis.

visiskai sutinku drinks_cheers.gif. Maniskio net nereikia raginti. Dar ir man kartais pastabu del tvarkos duoda doh.gif. Bet man jau taip geriau, nei reiketu kojines is paloviu rankioti. Dabar kai turim leliuka, tai as tik valgyt darau. Na, dar geles palaistau. O visa kita, tai jau vyro darbas biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 05 03, 00:08)

Na nenoriu su tuo sutikti(kad mulkis jei nepadeda tvarkytis), nu nemegsta jis pas mane situ kambariu tavrkymo darbu.Jis net nemato jei kur zemiu is kiemo prisinesa. Jis tiesiai sviesiai sako, as einu geriau pavesineje ka nors nuveiksiu, rusyje(ten pirtis), ka nors pameistrausiu, galu gale man geles susodina, kiema patvarko.O namai jau jam nea g.gif .Na geriausiu atveju issiurbliuoja visus namus.
O ir ka nors skaniai pagaminti jis neatsisako.Taip kad sitoj vietoj labai nespaudziu. Uz tai sunaitelio darbas per ketvirtadieni penktadieni visus namus iskuopti.Tik va vonios ir tuoletai vis tiek man lieka.Sunaitelis mano tai nebijo tvarkytis ypac jei sestadieni koks "renginys" lotuliukas.gif , tada silkinis buna.O va su mazaja dukraite jau jauciu bus problemu.Vien tik savo kambary kai reikia leles sudelioti i vietas kiek asaru buna doh.gif -nemoku, neiseina, neturiu jegu. Cirkas ne kitaip.Tada broleliui kanrtybe pratruksta eina pas ja ir tvarko. thumbup.gif
Ir vis tik as uz tai kad namus tvarkytu namu seimininke.(konkreciai apie savo varianta kalbu)
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2009 05 03, 09:56)
Na nenoriu su tuo sutikti(kad mulkis jei nepadeda tvarkytis), nu nemegsta jis pas mane situ kambariu tavrkymo darbu.Jis net nemato jei kur zemiu is kiemo prisinesa. Jis tiesiai sviesiai sako, as einu geriau pavesineje ka nors nuveiksiu, rusyje(ten pirtis), ka nors pameistrausiu, galu gale man geles susodina, kiema patvarko.O namai jau jam nea g.gif .Na geriausiu atveju issiurbliuoja visus namus.
O ir ka nors skaniai pagaminti jis neatsisako.Taip kad sitoj vietoj labai nespaudziu. Uz tai sunaitelio darbas per ketvirtadieni penktadieni visus namus iskuopti.Tik va vonios ir tuoletai vis tiek man lieka.Sunaitelis mano tai nebijo tvarkytis ypac jei sestadieni koks "renginys" lotuliukas.gif , tada silkinis buna.O va su mazaja dukraite jau jauciu bus problemu.Vien tik savo kambary kai reikia leles sudelioti i vietas kiek asaru buna  doh.gif -nemoku, neiseina, neturiu jegu. Cirkas ne kitaip.Tada broleliui kanrtybe pratruksta eina pas ja ir tvarko. thumbup.gif
Ir vis tik as uz tai kad namus tvarkytu namu seimininke.(konkreciai apie savo varianta kalbu)

tai aisku, jei toks variantas kaip tavo, tai namu seimininke tikrai ne pro sali smile.gif
pas mus kol atzalu nera, tai abu tvarkomes, be jokiu kaprizu smile.gif o kaip bus veliau, laikas parodys drinks_cheers.gif
Atsakyti

Tai labai neblogas tavo vyras,kad kazka bent daro thumbup.gif ,bet jei nei namie,nei lauke,nei vaikais bovinasi tai doh.gif
Atsakyti