labas vakaras, mielosios

net susiradau sia tema per google ivedus paieskos zodzius - taip norejau padrasinamu zodziu... ir matau, kad gana seniai kazkas beparases, tai as bandysiu pokalbi kelt i virsu

ant mano pacios peciu dar tik nepilni metai atsakomybe uz namu tvarkyma stovi, pripratus buvau but princese, kuri tai stebi is sono (ir savo busimas dukras graziuoju mokysiu ir auklesiu tvarka ir svara pamegti)

nezinau, kaip jums iseina kasdien po valandele su skuduriuku pralekti, bet as laikui begant supratau, kad pas mane tokia tvarka nusistoves: labai nesijaudinu, kai dulkeles seda per darbo dienas, tik daiktus vis grazinu i savo vietas, o PER SAVAITGALI PRIVALAU padaryt generaline tvarka (dulkes, nutaskymai, wc, vonia, kilimai, veidrodziai, geles, skalbimai etc...), o kada as ja padarysiu - tai jau paciai rinktis. galiu apsisukt per penktadieni, tada dziaugsiuos laisvu savaitgaliu, galiu atideliot iki sekmadienio - pati kalta.

tik dar noriu paprasyt patarimu - kaip gudriai, neputojant ir nepasidarant tarnaites statuso, Jus itraukiate savo brangiuosius i tvarkyma? manasis plauna indus, jei daugiau prisikaupia patinginiavus ir nesa siuksles visad - tai jau mano pasiekimas
don't come easy.. . .