Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynai II

Adina, gal gali patikslinti kaip tas istatymas vadinas? Nerandu norimos info.... blush2.gif
Mes gyvename priemiestyje kur kaip pasirodo labai daug pirciu... Aisku atsilus orams baliavotuju padaugejo, tai fejerverkai kaip per naujus metus kiekviena savaitgaly... Uzkniso negyvai doh.gif Pernai kazkaip 11 vakaro saudydavo (nepykom nes lyg ir girdejom kad iki 23 valandos dar galima), siais metai saudoma jau vidurnakty.... Issibudinu ir paskui nemiegu iki paryciu, o savaitgaliais eiti miegot 1 nakties irgi ne iseitis - tada miegosiu visa diena doh.gif Pas pirtininkus dar nebuvau - noriu apsiginkluoti istatymu blush2.gif
Atsakyti
Triukšmo valdymo įstatymas
Atsakyti
Pas mane name irgi 3aukste balius keldavo pagyvene zmones (mes 5aukste) bet taip gerai girdedavosi doh.gif jie pradedavo ketvirtadieni ir tesdavo kokias keturias dienas savo balius, bet balius prasidedavo kokia 1h nakties, tai mes ir i radijatorius dauzydavom ir skelbima buvom priklijave ir ant ju duru ir laiptinej prie skelbimu, kad neleistu muzikos naktimis, bet galiausiai policija iskvietem, tai buvo apsiramine, dabar kartais dar pabaliavoja, bet reciau, o as i savo nama persikrausciau neperseniausiai, tai tik nesenai suzinojau, kad jie zmones kur baliavoja yra musu namo komendantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 07 03, 23:07)
Pas mane name irgi 3aukste balius keldavo pagyvene zmones (mes 5aukste) bet taip gerai girdedavosi  doh.gif jie pradedavo ketvirtadieni ir tesdavo kokias keturias dienas savo balius, bet balius prasidedavo kokia 1h nakties, tai mes ir i radijatorius dauzydavom ir skelbima buvom priklijave ir ant ju duru ir laiptinej prie skelbimu, kad neleistu muzikos naktimis, bet galiausiai policija iskvietem, tai buvo apsiramine, dabar kartais dar pabaliavoja, bet reciau, o as i savo nama persikrausciau neperseniausiai, tai tik nesenai suzinojau, kad jie zmones kur baliavoja yra musu namo komendantas  smile.gif

Ir komendantas privalo laikytis tvarkos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 07 07, 21:30)
Ir komendantas privalo laikytis tvarkos  smile.gif

Bet va nesilaiko, buvo rinkimai praeita savaite, tai kazka kita isrinkt turejo, gal ateis ramybe biggrin.gif
Atsakyti
Nors ir niurzga, bet ne ragana biggrin.gif turėjau jaunimą už sienos, draugai, vakarėliai kai vieną kartą įsilinksmino paskambinau telefonu (dar laidinio nei mes nei jie nebuvom atjungę) prisistačiau ir paprašiau pritildyti muziką, nes kūdikis už sienos miega, nemalonus pokalbis ir nulinė reakcija. Skambtelėjau policijai, paprašiau pagalbos, atvažiavo, kaimynai sakė, kad per muziką net skambučio baliauninkai negirdėjo tai policininkai bananais kol durų nepadaužė tol neatidarė, pasikalbėjo, muziką išjungė visai. Na po to jie mums į sieną kumščiais kelias minutes padaužė, rusišką lopšinę dukrytei padainavo ir nutilo. Labai nesmagu kai gražiuoju susitarti neišeina, pagąsdino po to paskambinę, kad tokie baliai bus dažnai, pagąsdinau ir aš, kad per kiekvieną balių policijos lauktų. Nuo to laiko baliukai baigėsi susirado nuošalesnį plotą matyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 22 liepos 2009 - 21:17
Jei triukšmauja mūsų laiptinės gyventojai, nueinam, paprašom, kad pritildytų, jei triukšmas tęsiasi, kviečiam policiją. Gretimo namo gyventojams ( trys namai, bendras kiemas) iškart kviečiam policiją. Visus kartus muzika nutilo, vienas iš triukšmautojų nubaustas. Jau seniai nusprendėm nesitaikstyti su triukšmaujančiais kaimynais. Ypač kai vieni buvo pradėję linksmintis kuo garsiai darbo dienomis. Ir taip visą naktį nuo 10 val vakaro iki 5 ryto. Esu įsitikinusi, jei linksmintis bute, tai šventės neturi trukdyti kaimynams. smile.gif
Atsakyti
turiu puikius kaimynus daugiabutyje, vede savo suni prikraujino ta ir neisvale doh.gif
o dar geriausias atvejis buvo, kai vestuves mano buvo sestadieni, penktadieni vestuviu isvakarese tik issikuopem savo laiptus, sestadienio ryte isvykau i kirpykla grizusi radau baltus laiptus doh.gif jetuuuuussssssssss tu mano, galvoju ka man su vestuvinia suknia eiti valyti laiptus dar ??????????? blink.gif blink.gif norejau eiti iskolioti, bet jau ne tai rupejo...

siuo metu gyvenu ir nuosavame name, dvi seimos, as ir kita seima. kita sseima:vyras su zmona, apie 50-60 metu, vyras vezymelyje. problema tame, kad jau antra ziema as su savo vyru vieni sniega kasam kieme doh.gif uzkniso juodai... jau vakar ryte davare iki gyvo kaulo, nu zinokit rimtai... cia pas mus apacioje lauke yra skambutis kad paskambinti mums, paskambino neatidarem nes buvo uzsieme, tai ta sugebejo iki musu atitipenti nes mes antrame aukste gyvename, ir beldziasi doh.gif nu atidariau paprase, kad vyras padetu jai, nu ka tas nuejo padeti, grizo, sakau ko taip ilgai?sako tai dar paprase sniega nuvalyti nuo kelio(mes ta diena niekur nevaziavome ir sakom nevalysim, o dar pliusine tempa pranese, nu ir nevalem,mv sako nevalysiu) doh.gif blink.gif nu ka, as vakar iseinu i automobili sestis, tai kaimyne musu atleke "negaliu eiti, man slidu, reikia,kad ledus nukastumet" , nuz inokit galutinai pasiutau blink.gif ispindejimo lygis tai super... turi sunu, dukra ir negali issikviesti doh.gif mano vyras dirba sunkiai , grizta velokai, o jei turi laisvesne diena tai poilsiauja, as turiu problemu su stuburu, gyevnu su skaudancia nugara negaliu miegoti, atsirado man princese, mat jai reikia tai mes ir turim jai nukasineti sniegus doh.gif nu ispindejimas tai siaubasssssssss... vakar rimtai perpykau.isvaziavau iki seses, pasiguodziau... paskambino musu seimininkei kuri nuomoja mums sita buta nuosavame name, tai dar girdejau kaip jos snekejosi, tai manoji "superine" kaimyne bande issiginti blink.gif sako man tai sunku, zodziu ta nesupranta kad mv ir taip nusikales, as turiu su sveikata problemu, o tai ***** viskas gun_bandana.gif: noriu i nauja buta be kaimynu gun_bandana.gif: debilizmas tokia kaimyne tureti doh.gif verysad.gif
vasara paprase pasikapstyti jos sode, tai bent butu pakvietusi i terasa pasisedeti, ne karto nepakviete gun_bandana.gif: daugiau neisiu neatidarysiu duru ir nebebendrausiu visai unsure.gif
Atsakyti
Laba diena, noriu Jusu visu nuomones.

Situacija ta, kad kaimyne is apacios ateina skustis del kojyciu bildejimo.
Vaikas vaiksciojo iki siol be batuku, su megstomis slepetemis. Kartais palakstydavo, pasokdavo, Atejo bartis viena karta, kelis kart barbeno i radiatosiu. Dabar chirurgas liepe vaikscioti su batukais - dar blogiau, pati girdziu, kad bilda, bet juk reikia tai reikia, jau ir taip liepiu jam sokti zaisti ant kilimo, bet juk vaikas, nuolat nedrausminsi. O ir soka ar palaksto gal kokia 20 min ne ilgiau per visa diena, o siaip vaiksto tik po kambati. Ta motera man liepia knygeles skaityti, aukleti vaika, drausminti, neleisti triuksmauti. O mes ir taip daug sedime, piesiame, skaitome, ziurime filmukus, valgome, minimum 2 val miega, einame i lauka...
buvau isvadinta ***** ir durne, mane sake prakeis smile.gif ir pilicijai pranes.
Ar as kalta?

Noriu palaikymo arba papeikimo.
Atsakyti
QUOTE(Deimike @ 2010 02 11, 13:29)

Vaikas vaiksciojo iki siol be batuku, su megstomis slepetemis. Kartais palakstydavo, pasokdavo, Atejo bartis viena karta, kelis kart barbeno i radiatosiu. Dabar chirurgas liepe vaikscioti su batukais - dar blogiau, pati girdziu, kad bilda, bet juk reikia tai reikia, jau ir taip liepiu jam sokti zaisti ant kilimo, bet juk vaikas, nuolat nedrausminsi. O ir soka ar palaksto gal kokia 20 min ne ilgiau per visa diena, o siaip vaiksto tik po kambati. Ta motera man liepia knygeles skaityti, aukleti vaika, drausminti, neleisti triuksmauti. O mes ir taip daug sedime, piesiame, skaitome, ziurime filmukus, valgome, minimum 2 val miega, einame i lauka...
buvau isvadinta ***** ir durne, mane sake prakeis smile.gif ir pilicijai pranes.
Ar as kalta?

gal tu jai pasiulyk pas psichiatra apsilankyti, ar kokiu raminanciu nusipirkti....manau neimk i galva, nes vaikas lieka vaiku ir negali pastoviai jo drausminti, o tu jai pasakyk jei ka tai i vaiku teise kreipsiesi, pamatysi kaip issigas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2010 02 11, 13:40)
gal tu jai pasiulyk pas psichiatra apsilankyti, ar kokiu raminanciu nusipirkti....manau neimk i galva, nes vaikas lieka vaiku ir negali pastoviai jo drausminti, o tu jai pasakyk jei ka tai i vaiku teise kreipsiesi, pamatysi kaip issigas smile.gif

as jai siuliau i policija kreiptis, pasimatuoti decibelus bute, jei virsys tai mes nustosime triuksmauti. na ji tokia truputi prie isteriskumo, apsauke ir t.t. as irgi susinervinus netylejau. nenustebsiu jei ant kilimelio koki kaka rasiu lotuliukas.gif ryte... jei dar ateis leisiu issikalbeti ir uzdarysiu duris nei zodzio nepasakius. Gal tik pasikalbeti jai reikia, gyvena viena su vyru, gal liudna... na, negali smerkti zmogaus, jei nervai pakrike tai bet kas erzina, juk ir mums buna blogu dienu.
Atsakyti
QUOTE(Deimike @ 2010 02 11, 13:29)

Ar as kalta?

daugiabuciu problemos, mamos bute virsuje irgi buvo pora vaiku, tai akustika tokia buvo, kad atrodydavo, kad drambliukai ten begioja smile.gif nu ir kas daryt? tie vaikai nuolat sokinedavo nuo sofos ant grindu, tai per laika pas mus visos saliono lubos iskilo biggrin.gif tevas eidavo is proto, i naktine jam eit reikedavo, zodziu ne kas. bet kokia is to iseitis butu tai nezinau ax.gif o jei is pirmo karto taip isvadino, tai gal irgi ka nors drebtelejei?? siaip ir jus galima suprasti ir tuos vyresnius zmones galima suprasti, nes visi turim tevus, matom, kad ir sveikata ne tokia, viskas keicias, isvada kalti - daugiabuciai! blink.gif
Atsakyti