turiu puikius kaimynus daugiabutyje, vede savo suni prikraujino ta ir neisvale
o dar geriausias atvejis buvo, kai vestuves mano buvo sestadieni, penktadieni vestuviu isvakarese tik issikuopem savo laiptus, sestadienio ryte isvykau i kirpykla grizusi radau baltus laiptus

jetuuuuussssssssss tu mano, galvoju ka man su vestuvinia suknia eiti valyti laiptus dar ???????????

norejau eiti iskolioti, bet jau ne tai rupejo...
siuo metu gyvenu ir nuosavame name, dvi seimos, as ir kita seima. kita sseima:vyras su zmona, apie 50-60 metu, vyras vezymelyje. problema tame, kad jau antra ziema as su savo vyru vieni sniega kasam kieme

uzkniso juodai... jau vakar ryte davare iki gyvo kaulo, nu zinokit rimtai... cia pas mus apacioje lauke yra skambutis kad paskambinti mums, paskambino neatidarem nes buvo uzsieme, tai ta sugebejo iki musu atitipenti nes mes antrame aukste gyvename, ir beldziasi

nu atidariau paprase, kad vyras padetu jai, nu ka tas nuejo padeti, grizo, sakau ko taip ilgai?sako tai dar paprase sniega nuvalyti nuo kelio(mes ta diena niekur nevaziavome ir sakom nevalysim, o dar pliusine tempa pranese, nu ir nevalem,mv sako nevalysiu)

nu ka, as vakar iseinu i automobili sestis, tai kaimyne musu atleke "negaliu eiti, man slidu, reikia,kad ledus nukastumet" , nuz inokit galutinai pasiutau

ispindejimo lygis tai super... turi sunu, dukra ir negali issikviesti

mano vyras dirba sunkiai , grizta velokai, o jei turi laisvesne diena tai poilsiauja, as turiu problemu su stuburu, gyevnu su skaudancia nugara negaliu miegoti, atsirado man princese, mat jai reikia tai mes ir turim jai nukasineti sniegus

nu ispindejimas tai siaubasssssssss... vakar rimtai perpykau.isvaziavau iki seses, pasiguodziau... paskambino musu seimininkei kuri nuomoja mums sita buta nuosavame name, tai dar girdejau kaip jos snekejosi, tai manoji "superine" kaimyne bande issiginti

sako man tai sunku, zodziu ta nesupranta kad mv ir taip nusikales, as turiu su sveikata problemu, o tai ***** viskas

: noriu i nauja buta be kaimynu

: debilizmas tokia kaimyne tureti
vasara paprase pasikapstyti jos sode, tai bent butu pakvietusi i terasa pasisedeti, ne karto nepakviete

: daugiau neisiu neatidarysiu duru ir nebebendrausiu visai