Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynai II

įsivaizduoji, pas tave vienas mažylis laksto, o pas mus 4 ir 5aukšte doh.gif doh.gif

Pradžioje skundėsi, poto priprato turbūt, dabar lyg ir sveikintis bei šipsotis pradėjo smile.gif mes stengiames, bet įdomiausia, kad kartais ji ateina, o vaikai iš viso nelaksto... tiesiog vaikšto per namus, arba sėdi.... ir ką tu padarysi......mes stengiames gražiai.. atsiprašyti, vaikus raminti, na bet vaikai yra vaikai... mes nustatėm, kad po 7 žaidžiam tik ramius žaidimus... o šiaip lai kviečia policiją ant mažo vaiko blink.gif doh.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(PaŠarka @ 2010 02 11, 13:08)
daugiabuciu problemos, mamos bute virsuje irgi buvo pora vaiku, tai akustika tokia buvo, kad atrodydavo, kad drambliukai ten begioja  smile.gif nu ir kas daryt? tie vaikai nuolat sokinedavo nuo sofos ant grindu, tai per laika pas mus visos saliono lubos iskilo biggrin.gif tevas eidavo is proto, i naktine jam eit reikedavo, zodziu ne kas. bet kokia is to iseitis butu tai nezinau ax.gif o jei is pirmo karto taip isvadino, tai gal irgi ka nors drebtelejei?? siaip ir jus galima suprasti ir tuos vyresnius zmones galima suprasti, nes visi turim tevus, matom, kad ir sveikata ne tokia, viskas keicias, isvada kalti - daugiabuciai! blink.gif

dėl šokinėjimo turbūt tikrai galima būtų ir sutarti :/ mano tėvai taip pat labai pavargsta nuo vaikų triukšmo, veiklos. Dėl to mes kai grįžom iš JAV stengemės kuo greičiau atsiskirti, nes matėm, kaip jiems sunku unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 11 vasario 2010 - 13:47
QUOTE(PaŠarka @ 2010 02 11, 14:08)
daugiabuciu problemos, mamos bute virsuje irgi buvo pora vaiku, tai akustika tokia buvo, kad atrodydavo, kad drambliukai ten begioja  smile.gif nu ir kas daryt? tie vaikai nuolat sokinedavo nuo sofos ant grindu, tai per laika pas mus visos saliono lubos iskilo biggrin.gif tevas eidavo is proto, i naktine jam eit reikedavo, zodziu ne kas. bet kokia is to iseitis butu tai nezinau ax.gif o jei is pirmo karto taip isvadino, tai gal irgi ka nors drebtelejei?? siaip ir jus galima suprasti ir tuos vyresnius zmones galima suprasti, nes visi turim tevus, matom, kad ir sveikata ne tokia, viskas keicias, isvada kalti - daugiabuciai! blink.gif

tai as suprantu juos, dar musu namas toks man rodos ne pagal standartus, as girdziu kaip suns naguciai i grindis bilda virsutiniame bute, bet maniskis vaikas nuo sofu nesokineja... vaiksto su batukais ir kartasi patrepsi, nes jam dabar atrakcija, visa gyvenima basas, o va dabar su batais. O kad isvadino taip tai nezinau. As jos tikrai jokiais zodzias nevadinau, galiu prisekti vaiko sveikata. as isvis nesu linkusi apsizodziausti, net keitis nemoku normaliai smile.gif Na, bet ka daryti - priristi vaika, laikyti be batuku ir tegu buna pilnapadis? As tai suprantu gyvenamuju "dezuciu" problema, bet ji mano, kad as tycia bildu.
Atsakyti
turbūt geriausia tada kitą kartą liepti kviesti policiją ir uždaryti duris, nebendrauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 02 11, 14:51)
įsivaizduoji, pas tave vienas mažylis laksto, o pas mus 4 ir 5aukšte doh.gif  doh.gif

Pradžioje skundėsi, poto priprato turbūt, dabar lyg ir sveikintis bei šipsotis pradėjo smile.gif mes stengiames, bet įdomiausia, kad kartais ji ateina, o vaikai iš viso nelaksto... tiesiog vaikšto per namus, arba sėdi.... ir ką tu padarysi......mes stengiames gražiai.. atsiprašyti, vaikus raminti, na bet vaikai yra vaikai... mes nustatėm, kad po 7 žaidžiam tik ramius žaidimus... o šiaip lai kviečia policiją ant mažo vaiko blink.gif  doh.gif  rolleyes.gif
Papildyta:

maniskis keliasi 8, miega 21, raminu kiek leidzi mano sazine, nes visai neleisti vaikui dziaugtis gyvenimu irgi negaliu. gal kartais koki kamuoli 5 min pameto, masinytes pastumdo per grindis. Na nezinau ka as galiu padaryti del to. Grindis izoliuoti kazkaip? O ka man tada ir siena reikia izoliuoti, nes kai kaimynai muzika pasileidzia, ar telika tai garsiau nei maniskis buna lotuliukas.gif turiu savo pasigarsiti, kad girdeciau vakare, nes kai mazius miega as labai tyliai klausau. Bet neisi juk skustis, kad pastatykit savo televizoriu i kita kambari ar bent prie kitos sienos. Sutinku, kad bilda, nesakau, kad vikas kaip pele.
Kaimyne sake girdejusi musu pokalbi, bet irgi sake nekreipti demesio, nes to musu vaiko isvis neva kaip nebutu - nezinotum tai ir negirdetum, nei verkia, nei sukauja. Ot vat negaliu nekreipti demesio, nes per daug galvoju apie kitus... man negera pyktis su kaimynais, bet ji nori kapu tylos ir ka as jai padarysiu?
Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2010 02 11, 14:57)
turbūt geriausia tada kitą kartą liepti kviesti policiją ir uždaryti duris, nebendrauti g.gif

as jai siuliau - ji sake kvies, bet nesulaukiu dar. Juokas paimtu turbut pamacius policija, bet bedu irgi butu turbut... kita karta reiks ir nebendrauti, bet vis norisi paaiskinti, kad suprastu. Siandien tik paleidau vaika po kokios valandos is kedutes maitinimo, ziurejom filmuka, piese, valge - dzin i duris ir barasi...
Atsakyti
Nelabai čia ką ir patarsi. Maži vaikai yra maži ir nieko per daug su jais nepridarysi... Kai mes įsikėlėm su vyru į savo prakeiktąjį daugiabutį, mums už sienos verkdavo naktimis naujagymis ( gal diegliukai, gal dar kas ), aš pvz., prabusdavau, nes esu jautriai mieganti, o vyras ne.... Bet, nei aš eidavau, nei aš skųsdavausi - nu ir kaip atrodytų - "labas vakaras, gal galit pritildyti savo kūdikį?" Todėl nustebau, kai mano apatinė kaimynka atėjo pasiskųsti, kad mano beibukas per dažnai ir per daug verkia doh.gif Esmė tokia, kad ten pas mus toks vaizdas tas namas popierinis - girdisi praktiškai viskas, pvz. kaip 8 aukšto kaimynė su kablais po butą vaikšto ryte prieš darbą, kaip 9 aukšte vaikai begioja ar kur remontai vyksta... Bet ir mano vaikas lakstys, gal ir man kokią sieną pagręžt reikės... Tiesiog su tuo reikia susitaikyt. Tu kažką girdi, kažkas tave girdi... Nepatinka, kraustaisi į vienkiemį, neišgali - susitaikai su situacija.
Aš suprantu, kad galima ir reikia tartis su vaikais, kad vėliau vakarais nešokinėtų ant grindų ir pan... Bet totaliai tai jų vistiek "nenutildysi".
O tos senos kaimynės jos turi tą savo specifiką. Ar čia šiaip nervai pašliję, ar veiklos trūksta? Aš irgi turiu tokią vieną "draugę", kuri labai nuoširdžiai eidavo pas mumis su visokiais, net nerealiais priekaištais ( tiesa, dar buto ex savininkai dėl jos mus perspėjo ), kol man vieną dieną netrūko kantrybė ir aš jai uždraudžiau pas mane eiti į butą. Tai ji man "atsikeršijo" - prišlavė kažkokių žemių ant kilimėlio ( matomai ne kas su psichika ), kai aš išlindau iš buto ( buvau tuo metu namie ) ir užklausiau, ką čia daro, tai ji taip susimėtė, kažką papezėjo, susišlavė viską atgal ir dingo blink.gif Bet nuo to momento pas mus ramybė lotuliukas.gif Stenkitės nebendrauti, neatidarinėkit durų ir atsiknis... Turbūt.
Atsakyti
žinai, aš net neįsivaizduoju, ką padarytų polcija, manau kad išjuoktų moteryškę g.gif
nes pagal įstatymus jus teisi g.gif ne toks garso lygis turi būti, kad gauti baudą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2010 02 11, 15:12)
Nelabai čia ką ir patarsi. Maži vaikai yra maži ir nieko per daug su jais nepridarysi... Kai mes įsikėlėm su vyru į savo prakeiktąjį daugiabutį, mums už sienos verkdavo naktimis naujagymis ( gal diegliukai, gal dar kas )

... susišlavė viską atgal ir dingo  blink.gif Bet nuo to momento pas mus ramybė  lotuliukas.gif Stenkitės nebendrauti, neatidarinėkit durų ir atsiknis... Turbūt.

oi, na as tikiuosi ji susitaikys.
Musu namas irgi popierinis, girdisi kaip sisioja zmones tualete smile.gif Remontai ir t.t.
Na , dekui visom uz patarimus. Meginsiu nekalbeti. Nors iki siandien as su ja ir sveikinausi ir sypsojausi sutikus. Dabar pagalvosiu...
Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2010 02 11, 15:17)
žinai, aš net neįsivaizduoju, ką padarytų polcija, manau kad išjuoktų moteryškę  g.gif
nes pagal įstatymus jus teisi g.gif ne toks garso lygis turi būti, kad gauti baudą  g.gif

na, ji prikurtu daugiau ko... tada reiktu jau kaimynu pagalbos ir uztarimo. Ziuresim. Tycia netriuksmausiu, nesu kerstinga, nors mama sako: jei dar lys ji tai tu nusipirk slepetes su kulniuku ir pasakyk, kad tau patinka su tokiom vaikscioti namie smile.gif Bet tikrai to nedarysiu. Galeciau nesisveikinti, arba labai mandagiai perdetai sveikintis, bet cia jau erzinimas prasidetu, zaidimai... Kvaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimike: 11 vasario 2010 - 14:24
Deimike,tik nesupyk,bet as turiu kaimyne virsuje,ji gyvena dviese su vaiku,jam kokie 2-3 metai,net neapsakyciau zodzias,kokiu triuksmu is ju girdim,kaip tavo kaimyne sako,koju trepsejimas,zaislu stumdymas,net i radijatoriu padauzo,bet esme tame,kad viskas vyksta iki 1 val. nakties blink.gif ,diena net demesio nekreipiu ,kas ten kur dauzosi,nors kartais tenka ir tv pasigarsinti,bet vakare,jau pradeda siutas imti.Kai,tik ji atsikrauste bandem su ja pasisneketi,atvesti i prota,pasiekem bent tiek,kad vaiko nesiveda nakti i laiptine rukyti,cia jau as jai morala atskaiciau,nesmerkiu,kad ji ruko,bet kodel vaikas turi uostyti dumus,dar ji bande teisintis,kad jis vienas nelieka.
O del triuksmo naktim,net su namo pirminku taremes ka daryti,nes gaunasi taip,kad mes dar kenciam,o pasirodo kiti kaimynai skundziasi,kad mano vaikas laksto iki isnaktu blink.gif ,bet mano dukryte 22 val.jau visada miega.
Taip ir gyvenam itemtais nervais,nors dukryte uzmiega 22 val,as pati galiu uzmigti,tik apie 2 val.nakties,kai mazasis teroristas is virsaus,pasiduoda ir uzmiega doh.gif
P.S.Uzjauciu as ta mamyte,matosi,kad vaikas tikrai judrus,vietoje nenusedintis,bet bent vakarais,as savo mazgei neduodu,jokiu stumiamu,traukiamu zaislu,stengiuosiu,kad nebutu daug triuksmo ax.gif
Bet jeigu ji skundziasi,kad diena triuksmas,tada jau jos problema,gal jai koki darba reiketu susirasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 02 12, 22:00)
Deimike,tik nesupyk,bet as turiu kaimyne virsuje,ji gyvena dviese su vaiku,jam kokie 2-3 metai,net neapsakyciau zodzias,kokiu triuksmu is ju girdim,kaip tavo kaimyne sako,koju trepsejimas,zaislu stumdymas,net i radijatoriu padauzo,bet e
...
jokiu stumiamu,traukiamu zaislu,stengiuosiu,kad nebutu daug triuksmo ax.gif
Bet jeigu ji skundziasi,kad diena triuksmas,tada jau jos problema,gal jai koki darba reiketu susirasti  mirksiukas.gif

oi as tikrai nepykstu ir suprantu Jus. Tik va as del to ir parasiau, kad as nesu tokia, ir vaikas mano ramus. vienintelis dalykas - batukai ir kartais masinytes per grindis ir visa tai nuo 8val. ryto iki 21 val. vakaro tarpe. Nei rekauja, nei verkia, nei nuo lovu sokineja. As ir taip ji saugodavau, kad nebildetu, net kol nebuvo atejusi skustis, nes pati jauciu kaip viskas girdisi. Bet kai ateina ir apsaukia del to ***** ir durne - siutas paima. As irgi net batukus nuimu vakarejant. Bet diena leidziu ir palakstyti su protu ir masinas stumdyti. As tikrai negaliu laikyti vaiko narvelyje. O ir jo sveikata man svarbu, nes kojytem reikia batuku. Nors ji skundesi ir kai su kojinytem vaiksciojo. As puikiai suprantu situacija, bet gyvename daugiabutyje... o ji to nesupranta. Nekalbu apie piktybinius tevus, kurioe leidzia viska, kad net lubos skilineja. As laikau save tuo atveju pavyzdinga kaimyne... na tik laiptine kartais ne is piktos valios pamirstu isplauti sad.gif ...
Atsakyti
pas mane buvo panasi situacija.persekiojo mane moteriske is 2 a.nu bet ir mano sunus buvo labai judrus,bet as jo nelaikysiu prirysus prie radijatoriaus.ejo skustis del kiekvieno bildesio,vakarais,sakydavo ,kad negali teliko ziureti.viena karta vyras neapsikente ir pasiunte ja,nuo to karto nebeatejo nei karto ir susitikus laiptineje mandagiai pasisveikindavo. 4u.gif
Atsakyti
Vaikas yra vaikas, jis nori ir pašokinėt, ir pabėgiot, ir žaislus pamėtyt, ir nieko čia nepadarysi. Kiek įmanoma reikia būti supratingai kitų atžvilgiu. Virš mūsų gyvena du maži vaikai, aš pripratau, kad jie duodas, nors vaikų patys dar neturėjom. Beje, namas toks, kad viskas puikiai girdis. O dabar patys turim sūnelį, ir kaimynas iš apačios jau spėjo mums policiją iškviest. Neva mūsų vaikas triračiu važinėjas, jis dar sėdėt tada nemokėjo. Na ir ką - atėjo policininkai, pas mus tylu ramu, paklausiau - tai ką dabar jei kaimynas vis kvies jie vis atvažiuos? Sakė čia jų pareiga, o kadangi pas mus tylu, tada mes galėsim rašyt pareiškimą ir už melavimą bei policijos sutrukdymą kaimynas gaus baudą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Breta*: 17 vasario 2010 - 01:18
Lai kviečia policiją,tegul kartą,antrą,trečią mirksiukas.gif nu važiuos ta policija,ateis pas jus,šyptelės pamatę problemą ir viskas.
O įdomumo dėlei tu pati nueik paklausyt kaip ten girdis mirksiukas.gif mes gyvenom 9 aukte,paskutiniam. Nu,pasiduodavom su broliu blush2.gif Kaimynė nieko nesakė,tik pasikvietė mamą į svečius,arbatos blush2.gif Ir mama pamatė,kaip mums duodantis pas juos lempa supasi cool.gif Dūkom mažiau ir ramiau paskiau smile.gif o su kaimyne išliko PUIKŪS santykiai ax.gif
Dabar gyvenam 6 auškte iš 9-nu girdim savo kaimynus iš 7 aukšto,girdim ax.gif Ta prasme,kaip vaikšto-atrodo kaip drambliai smile.gif arba pradeda skalbtis kokią 1 val nakties rolleyes.gif
bet... nu kažkaip eit,aiškintis rolleyes.gif nea ax.gif
Atsakyti