QUOTE(pumaxxx @ 2010 02 17, 12:45)
As uzaugau irgi daugiabuty, tai tevai darydami remonta pakele grindis, seip pagrindinis tikslas buvo apsisaugoti nuo saltu cementiniu grindu, bet gavosi ir gera izoliacija nuo triuksmo. Dukdavom su sese iki isprotejimo, tevai vis begdavo klausti kaimynu ar nesigirdi triuksmo, ne karto nepasiskunde, bet uztai virsutiniai kaimynai buvo be galo triuksmingi. Aisku, nesakau, begti grindis lupti lauk, bet gal cia patarimas ateiciai, jei darysit kada remonta
galvojau ir apie tai. bet musu namas, kaip sakiau ne pagal standartus, ir taip butai zmesni, jei dar pakelsim tai isvis nebus ergves, kuo kvepuoti... jei jiem negerai, tegu jie lubas pasiizoliuoja

as pinigu neturiu remontui, kaip bebutu...
Papildyta:
QUOTE(Tiesa @ 2010 02 17, 11:08)
Aš užaugau seno namo antrame aukšte, kur man einant per kambarį pirmo aukšto kaimynų lubos siūbuodavo. Kai buvau maža, buvo lygiai viena vieta namuose, kur galėjau šokti, šokinėti, etc. - nedidelis koridorius, nes jis buvo virš kaimynų vonios, kuri nesiribojo su kaimynų kambariais. Tam, kad man koridorius būtų mielesnis, tėvai pakabino didžiulį veidrodį, prieš kurį ir maivydavausi

Kad man nekiltų klausimų, kodėl reikia taip supratingai elgtis, tėvai nusivedė mane pas kaimynus paklausyti, koks triukšmas pas juos, kai tiesiog pereinama per mano kambarį - suveikė visiems laikams.
Taip, vaikai, taip jų nepririši, bet situaciją suvaldyti tikrai galima. Tiesiog pažiūrėkite pagal buto planus, kuri jūsų buto vieta nėra tiksliai virš kaimynų kambarių ir sutarkite su kaimynais, kad didesnis triukšmas bus pvz. virš jų vonios ar koridoriaus.
gyvenam vieno kambario bute, kur koridoriaus beveik nera, o baladoja jie vienodai ar virtuveje ar kambaryje bunam... cia, manau jau principo reikalas jiems pabelsti, kai vaikas vaiksto name.
Papildyta:
QUOTE(Ramunita @ 2010 02 17, 11:07)
Lai kviečia policiją,tegul kartą,antrą,trečią

nu važiuos ta policija,ateis pas jus,šyptelės pamatę problemą ir viskas.
O įdomumo dėlei tu pati nueik paklausyt kaip ten girdis

mes gyvenom 9 aukte,paskutiniam. Nu,pasiduodavom su broliu

Kaimynė nieko nesakė,tik pasikvietė mamą į svečius,arbatos

Ir mama pamatė,kaip mums duodantis pas juos lempa supasi

Dūkom mažiau ir ramiau paskiau

o su kaimyne išliko PUIKŪS santykiai
Dabar gyvenam 6 auškte iš 9-nu girdim savo kaimynus iš 7 aukšto,girdim

Ta prasme,kaip vaikšto-atrodo kaip drambliai

arba pradeda skalbtis kokią 1 val nakties
bet... nu kažkaip eit,aiškintis

nea
as juos puikiai suprantu, bet esme ne tame, kad reikia drausminti dukstanti, sokinejanti nuo lovos, metanti daiktus vaika, ji nori, kad neleisciau jam isvis vaikscioti... nes jis tikrai nedurniuoja tiek, kad kas siubuotu. jis tik 14 kg tesveria, 2 metuku neturi... ka gali toks vaikas padaryti. mane suerzino tai, kad ji aiskino, kad nemoku aukleti vaiko, kad jis vaiksto garsiai, kad neskaitau knyguciu, neuzsiimu vaiko... o tik is kedutes islipe buvom, valgem ir multika ziurejom kokia valanda... vaikui reikia judeti kazkiek, juk nelaikysiu ant sofos ir neskaitysiu visa diena knyguciu. Ji nenori nei klauyti ka sakau - rekia savo, kad ***** esu ir tiek... manau situacija aiski. dekui visom patarusiom ir paaiskinusiom. Gyvensiu kaip gyvenusi. Pradesim eiti i dazeli -gales dziaugtis ramybe