Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynai II

Prašau vių pagalbos. Prieš savaitę atsikraustėm į naują būtą (šalia senamieščio), atrodė viskas gerai, išsvajotas butas. Užvakar pamatėm kaimynę, ir nuot o laiko negaliu užmigti. Kaimynė - sena senutė, kaip ji pasakojo vieniša. apie jokia higiena net nera kalbos, nei asmens higiena, nei namuose. Kai atidaro duris tai tikraja to zodzio prasme reikia nekvepuoti. Ji pasakojo kad jai ikrito lubos, nes cia mansardiniai butai. O dar ji keistoka, nieks su ja nebendrauja, isvalem jai kolidoriui langa tai visas kiemas isgirdo apie tai, nes ji atistojusi reke. Isivaizduoju jei kazka blogo jai padarysim tai visas iemas irgi zinos. Prašau, gal kažkas susidurė su tokia situacija? kur galėčiau kreiptis? Gal i koki socialines paramos centra kreiptis? Kad jai namus sutvarkytu ir tas lubas sutaisytu? Labai lauksiu pasiūlymų... SOS pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 05 16, 17:21)

drinks_cheers.gif tikrai taip del tualeto  smile.gif as pati kai bunu savo tualete ir jei kaimynas buna virsuj savo tualete, tai girdziu, kaip jis perdzia, oho, kaip triubija, melodija gera  biggrin.gif tokie tie musu butai........

o jūs galvojat, kad kaimynas negirdi kaip jūs čiurlenat? bigsmile.gif
Atsakyti
Nemiegojau visą naktį iš šeštadienio į sekmadienį... Šalia bute vyko išgertuvės su iš pirmo aukšto kaimynais, tai kerštaudami už parašytą pareiškimą prie mano durų trypė, vaipėsi į mano duris, košmarai doh.gif . Kiek moteriškė išeikvojo bereikalingai energijos, aš juk ne nuo pradžių tą cirką pastebėjau doh.gif , ne iš kart supratau, kad jis skirtas man. Trypia tai trypia, bet kai jau kelintą kartą, priėjau prie durų pažiūrėti, žiūriu rodo visokias grimasas į mano duris žiūrėdama doh.gif . Kai normaliai apgirto, šūkavo šalia bute taip, kad puikiausiai pas mane girdėjosi, kaip man sudaužys galvą, ką mano vaikams padarys. Dar vėliau eidama pro mano duris braižė jas pirštais ar kaip čia pavadint, vienžo, naktelė siaubinga, savo namuose nesijaučiau saugi, žmonės parodė, kad gali daryt ką nori. Parašiau dar vieną pareiškimą, inspektorė pasakė, kad apklaus to buto gyventojus (kur kartu girtavo blink.gif ) ar tikrai buvo triukšmas, pati atsakė, kad jie pasakys, kad nieko nebuvo ir rezultatas bus 0:0 blink.gif . Daugiau galinčių liudyti kaimynų nėra, nes aukšte tik du butai, ribojasi tik mano su jų butu siena... Trypė po 22 val.vakaro, grasinimai ir braižymaisi prasidėjo 2 nakties, jau mano dukra pradėjo sakyt kad kviesčiau policiją, nu susimėčiau, galvoju, atvažiuos policija, tie bus jau išsiskirstę, vėl durniaus vietoje liksiu. Kaip gintis nuo tokių? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 05 18, 09:47)
Nemiegojau visą naktį iš šeštadienio į sekmadienį...

labas rytas smile.gif
Uzjauciu tave,del tokiu kaimynu 4u.gif ,nesitikek greito rezultato,man visa kova nuo pirmo pareiskimo iki ramiu naktu,uztruko pusantru metu verysad.gif ,bet buvo verta netyleti ir ieskoti teisybes,dabar jei ir baliavoja,tai neilgiau vidurnakcio,pirmiausia siulau netyleti ir kenteti,o kviesti policija,tokiomis naktimis,tavo klaida ir buvo,kad nera uzfiksuoto pazeidimo,geriausia kviesti ir kviesti,kad n kartu per nakti,tada gaus dar ir tarnybine pareiskima nuo policijos ir pamatysi apsiramys,reikia laiko,juk ir man pradzioje kersino,i duris skambinejo,buvo atleke grasinti,nakti duris,puodus dauze,bet praejo jau sis etapas.
Linkiu tau dideles stiprybes ir kovingos dvasios,nenusileisk,netylek,butinai kviesk policija,jei neturi ramybes,as pavyzdziui paskambindavau ir pasakydavau,kad vyksta baisus balius,grasinimai ir kad jei net bus tyla,tegu eina pasikalbeti,nes jie kersina uz pareiskima ir ...,buvo cia man vieni,nakti 3 val,uzleidzia muzika 5 min,20 min.tyli ir vel paskui is naujo,aisku paskambinau policijai,atejo,pasnekejo,jiems isejus iskoliojo mane,bet toliau visi ramiai miegojom.
Buk stipri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 05 18, 09:47)
Nemiegojau visą naktį iš šeštadienio į sekmadienį... Šalia bute vyko išgertuvės su iš pirmo aukšto kaimynais, tai kerštaudami už parašytą pareiškimą prie mano durų trypė, vaipėsi į mano duris, košmarai  doh.gif . Kiek moteriškė išeikvojo bereikalingai energijos, aš juk ne nuo pradžių tą cirką pastebėjau  doh.gif , ne iš kart supratau, kad jis skirtas man. Trypia tai trypia, bet kai jau kelintą kartą, priėjau prie durų pažiūrėti, žiūriu rodo visokias grimasas į mano duris žiūrėdama  doh.gif . Kai normaliai apgirto, šūkavo šalia bute taip, kad puikiausiai pas mane girdėjosi, kaip man sudaužys galvą, ką mano vaikams padarys. Dar vėliau eidama pro mano duris braižė jas pirštais ar kaip čia pavadint, vienžo, naktelė siaubinga, savo namuose nesijaučiau saugi, žmonės parodė, kad gali daryt ką nori. Parašiau dar vieną pareiškimą, inspektorė pasakė, kad apklaus to buto gyventojus (kur kartu girtavo blink.gif ) ar tikrai buvo triukšmas, pati atsakė, kad jie pasakys, kad nieko nebuvo ir rezultatas bus 0:0  blink.gif . Daugiau galinčių liudyti kaimynų nėra, nes aukšte tik du butai, ribojasi tik mano su jų butu siena... Trypė po 22 val.vakaro, grasinimai ir braižymaisi prasidėjo 2 nakties, jau mano dukra pradėjo sakyt kad kviesčiau policiją, nu susimėčiau, galvoju, atvažiuos policija, tie bus jau išsiskirstę, vėl durniaus vietoje liksiu. Kaip gintis nuo tokių?  verysad.gif

reikėjo kviesti policiją, būtų užregistravę, kad kaimynai triukšmavo, o dabar iš tikrųjų situacija tokia, kad liudininkų nebus. Kitą kartą nebijokit kviesti policijos, ir dar kai tokios nesąmonės vysta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 05 15, 16:12)
Kalbu apie musu daugiabuti,statytas mazdaug 1987 m.,grindis sudaro,blokas,kuri as pavadinau betonu,matyt taip suklaidindama tave ir ant jo uzlietas cemento sluoksnis,pas dauguma,jis sleivas ,kreivas,va buten sita cementa dauguma gyventoju,dabar issidauzo,tai nera sunku siais laikais  mirksiukas.gif ,

cementas yra tokie milteliai, palaidi, parduodami maišuose, ir jais nieko užlieti neina, nebent pabarsyti smile.gif Tuo labiau neina jo daužyti, nebent sušluoti.
Užlieti galima betoną. O į betoną ir dedamas cementas , jis pagrindinė sudedamoji betono dalis.

O apie izoliaciją kalbant...
Daug pigiau ir efektyviau yra izoliuoti grindis, o ne lubas.
Ir visai rimtai siūlau, kad jei viršutiniai kaimynai pradeda darytis remontus - pabendrauti su jais, ir netgi pasiūlyti savo pagalbą įrengiant geresnę jų grindų garso izoliaciją. Ateity už šitą poelgį sau daug kartų padėkosite smile.gif

Beje, gali būti ir sudėta izoliacija, tačiau dedant padaryta klaida - izoliacinis sluoksnis (pvz betonas) prileistas prie pat sienų. Jei jis liečiasi su sienomis, iš tokios izoliacijos 0 naudos. Garsas tuomet sklinda kiaurai - ir sienomis, ir grindimis. Taip kad gal ne visada kaltinkite kaimynus, gal jie ir darėsi izoliaciją, pinigus mokėjo, tačiau kreivarankių statybininkų darbo brokas niekais pavertė jų pastangas ir jūsų nervus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 18 gegužės 2010 - 09:32
Na ką, kol kas suprantu, kad ne ; rezultatas bus, o 0:1 mano nenaudai... Dėkui mergaitės už palaikymą, supratau, kad teks filmuoti, fotografuoti ir kitaip įrodinėti ką jie daro. Klausimas. Jei su kamera nufilmuočiau, pvz.per durų akutę kaip jie išsidirbinėja, tai jau įrodymas, o gal sekimas unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 05 18, 10:53)
Na ką, kol kas suprantu, kad ne ; rezultatas bus, o 0:1 mano nenaudai... Dėkui mergaitės už palaikymą, supratau, kad teks filmuoti, fotografuoti ir kitaip įrodinėti ką jie daro. Klausimas. Jei su kamera nufilmuočiau, pvz.per durų akutę kaip jie išsidirbinėja, tai jau įrodymas, o gal sekimas  unsure.gif ?

Drąsiai filmuok. Gal teisme ir nebūtų įrodymas, bet bendraujant su pareigūnais ir paskiriant baudą - tikrai padėtų.
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 05 18, 10:53)
pvz.per durų akutę kaip jie išsidirbinėja, tai jau įrodymas, o gal sekimas  unsure.gif ?

Tai jau geras budas,irodyti,kad jus esate teisi,mums patys policinkai ir siule nufilmuoti viska aiskiai,kad paskui nebutu gincu 4u.gif
axa - aciu uz issamu paaiskinima,tik nereikia issidirbineti,juk ir taip aisku,kad cementas,tai cementas ir niekas cia apie cemento miltelius nekalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 05 18, 11:04)

axa - aciu uz issamu paaiskinima,tik nereikia issidirbineti,juk ir taip aisku,kad cementas,tai cementas ir niekas cia apie cemento miltelius nekalba  mirksiukas.gif

doh.gif tai kas tas cementas tavo supratimu? Kaip jis atrodo? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 05 18, 10:30)
O apie izoliaciją kalbant...
Daug pigiau ir efektyviau yra izoliuoti grindis, o ne lubas.
Ir visai rimtai siūlau, kad jei viršutiniai kaimynai pradeda darytis remontus - pabendrauti su jais, ir netgi pasiūlyti savo pagalbą įrengiant geresnę jų grindų garso izoliaciją. Ateity už šitą poelgį sau daug kartų padėkosite smile.gif

Kuomet viršuj kaimynai darės remontą,atėję pas mus pasiūlė patiems nupirkti izoliacines medžiagas,o jie savo lėšom (t.y.darbu) sutvarko šį reikalą.
Manau logiškas dalykas,kadangi diskomfortas yra mums,o ne jiems.
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 05 18, 11:17)
Kuomet viršuj kaimynai darės remontą,atėję pas mus pasiūlė patiems nupirkti izoliacines medžiagas,o jie savo lėšom (t.y.darbu) sutvarko šį reikalą.
Manau logiškas dalykas,kadangi diskomfortas yra mums,o ne jiems.

va taip ir suprantu labai civilizuotą ir geranorišką kaimynystę drinks_cheers.gif
Atsakyti