Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynai II

Nu ką ir aš papsakosiu savo istoriją apie triukšmingus kaimynus ir apie tai kad ir mes nesaldainiukai kamynams buvom ir esam.
Po vedybų pirma mūsų gyvenama vieta buvo mediniame (1934 m statymo) name. Name buvo keturi butai, du pirmam ir du antram aukšte. Na mes gyvenom antrame aukšte, ir žinoma jauna šeima, savaitgaliais ateidavo draugai ax.gif , nu šokių nebūdavo, nes vien vaikštant visi baldai judėjo, indai barškėjo, o jei prošalį pravažiuodavo koks sunkvežimis tai ir langai barškėjo, bet užtat tualetas buvo lauke, tai nemažai vaikštinėdavom mediniais laiptais aukštyn žemyn, o laiptai kaip tik buvo prie tos pačios sienos, kur stovėjo kaimynų lova , protas doh.gif , tiek metų gyveno tame bute ir ant visų kaimynų pykdavo kad laipioja laiptais ir miegoti neleidžia, aš suprantu kad nesimiega, senas medinis namas, tučios sienos, be jokių izoliacijų, bet galėjo lovą persistumti kitur, nu bet čia jų reikalas. Beje visame name nebuvo jokių patogumų, vandenį temdavomės iš šulinio, kurendavom du pečius, nes nebuvo radiatorių, nu žodžiu tais laiptais per parą pravarydavom ne viena kartą. Bet kaimynai tik tyliai pabambėdavo ir viskas. Kartą užėjau pas juos kažko pasiskolinti ir nepatikėsit , pas juos labai gerai girdėjosi , mano vaiko mašinos (su distanciniu valdymu) važinėjimas. Tai va, pirmi kaimynai buvo kantrūs thumbup.gif , aišku vėliau jei norėdavom pasikelti kokį baliuką, tai iškarto pasakydavom kaimynam ir dar po kokią saldainių dėžę įteikdavom, nes kaimynai buvo jau amžiuje.
Dabar gyvenam name kur yra trys butai, ir mes bazuojamės pirmam aukšte. Tarp mūsų lubų ir kaimynų grindų yra lentos, spaliai, oro tarpas, preskartonas, plaukiojantis parketas, viskas puikiai girdisi. Bet mes nieko nesakom, nes patys kažkada gyvenom antram aukšte, suprantam. Bet kai vidury savaitės sumasto jie pabalavoti su visais šokiais, tai pas mus lubos linksta. Nieko mes jiems nesakom ir nepykstam, nes jie baliavoja kokias porą valandų ir tai iki 22:00 valandos, o mes kantrūs mirksiukas.gif . Blogiausia tai,kad pas jų kolonėlės sudėtos ant žemių, ir kartais būna taip kad pasileidžia garsiai muziką ir išeina išto kambario ir dar užsidaro duris blink.gif , nes negali jie patys tarusavy pasikalbėti. Va čia tai nervas. Na vieną kartą neiškentėm, antrą vakarą iš eilės jie sumąstė padaryti pas save šokius doh.gif (vidury savaitės, jie bedarbiai, mes dirbantys), pasileido muziką, pradėjo trypti, tai ir mes įsijungėm savo grotuvą, visu pajėgumu, porą dainų ir antrame aukšte šokiai pasibaigė. Permušėm lotuliukas.gif .

P.S. ptys balių nebedarom, nes jau kaip ir peraugom tą tarpsnį, o beto nėra kad ten triukšmauti, darbo dienomis nėra kada, o savaitgaliais jau daugiau nei metai, išvažiuojam pas uošvius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erke: 18 gegužės 2010 - 10:56
QUOTE(barbarux @ 2010 05 18, 09:53)
Na ką, kol kas suprantu, kad ne ; rezultatas bus, o 0:1 mano nenaudai... Dėkui mergaitės už palaikymą, supratau, kad teks filmuoti, fotografuoti ir kitaip įrodinėti ką jie daro. Klausimas. Jei su kamera nufilmuočiau, pvz.per durų akutę kaip jie išsidirbinėja, tai jau įrodymas, o gal sekimas  unsure.gif ?

be reikalo nekvietėt policijos, o be to jei triukšmas toks didelis kaip rašėt tai gal iš kitų aukštų kaimynai girdėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 05 18, 09:47)
Nemiegojau visą naktį iš šeštadienio į sekmadienį... Šalia bute vyko išgertuvės su iš pirmo aukšto kaimynais, tai kerštaudami už parašytą pareiškimą prie mano durų trypė, vaipėsi į mano duris, košmarai  doh.gif . Kiek moteriškė išeikvojo bereikalingai energijos, aš juk ne nuo pradžių tą cirką pastebėjau  doh.gif , ne iš kart supratau, kad jis skirtas man. Trypia tai trypia, bet kai jau kelintą kartą, priėjau prie durų pažiūrėti, žiūriu rodo visokias grimasas į mano duris žiūrėdama  doh.gif . Kai normaliai apgirto, šūkavo šalia bute taip, kad puikiausiai pas mane girdėjosi, kaip man sudaužys galvą, ką mano vaikams padarys. Dar vėliau eidama pro mano duris braižė jas pirštais ar kaip čia pavadint, vienžo, naktelė siaubinga, savo namuose nesijaučiau saugi, žmonės parodė, kad gali daryt ką nori. Parašiau dar vieną pareiškimą, inspektorė pasakė, kad apklaus to buto gyventojus (kur kartu girtavo blink.gif ) ar tikrai buvo triukšmas, pati atsakė, kad jie pasakys, kad nieko nebuvo ir rezultatas bus 0:0  blink.gif . Daugiau galinčių liudyti kaimynų nėra, nes aukšte tik du butai, ribojasi tik mano su jų butu siena... Trypė po 22 val.vakaro, grasinimai ir braižymaisi prasidėjo 2 nakties, jau mano dukra pradėjo sakyt kad kviesčiau policiją, nu susimėčiau, galvoju, atvažiuos policija, tie bus jau išsiskirstę, vėl durniaus vietoje liksiu. Kaip gintis nuo tokių?  verysad.gif

Nuskambes nejautriai, bet jei butu noreje duot i galva, butu ir dave. Grasinimai tam ir buvo, kad Jus girdetumete, psichologinis poveikis. verysad.gif Nu bet kokiu padaru atsiranda... Lietuvis lietuviui lietuvis? unsure.gif
Uzjauciu del patirtos situacijos. Baisu, kai savo namuose nesijauti saugus. Bet... Kas daug loja, nekanda. O jei dar tik ant drasos uzsimete, tuo labiau. Butinai nufilmuokit, turesit bent siokiu tokiu irodymu. Ir nenusileiskit, tokiems davus valia, pajus nebaudziamuma isvis nuo proto nusoks...
Atsakyti
Bet rimtai is kur tokiu parazitu atsiranda g.gif Juk pareiskimas parasytas ne siaip sau is neturejimo ka veikti. Ateitu kaip zmones pasneketu, atsiprasytu, pagalvotu kaip sugyventi be pykciu, kad visi komfortiskai jaustusi...o cia vepla dar prie duru issiridbineja, didzioji kerstautoja, fuuu kokia zema zmoniu kultura. Labai uzjauciu del tokios kaimynystes. Kvieskites policija kiekviena karta kai tik triuksmauja. Karas jau pradetas, paliaubos mazai tiketinos, taip kad iki galo. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 05 18, 10:47)
Nemiegojau visą naktį iš šeštadienio į sekmadienį...

uzjauciu jus, baisus dalykas savo namuose guleti savo lovoj ir neuzmigti...ir dar del ko? del kaimynu? idomu, kokio socialinio sluoksnio tie jusu kaimynai? kokia ju profesija? pagal tai, kaip jus aprasete, kaip jie elgiasi, jie labai zemo lygio, zemo intelekto zmones, tiesiog-MUZIKAI pilna to zodzio prasme. O tokie zmones pavojingi, su tokiais paprastai neverta eit i kompromisa, jie nepripazysta taisykliu, nes gyvena pagal savo susikurtas teorijas, sunku cia ka ir patart, jie kerstaus vel, nes toks pas juos supratimas g.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės, už palaikymą 4u.gif . Na ką, turiu pamoką, ateity būsiu gudresnė, gerai dar, kad kamerą turiu, kitą kart įrodymų turėsiu. Jūs teisi, ***akire***, jie ir yra iš to sluoksnio, todėl jų ir bijau - patys mėgėjai išgerti, tėvai buvo tokie pat, ko norėti, esu mačiusi ne kartą kaip jie smurtu tvarko reikalus, tikrai bijau tiek dėl savęs, tiek dėl savo vaikų... Vakar buvom susitikę policijoj, ką bepasakyčiau - man paranoja, išsigalvoju, juk žino, kad įrodymų neturiu tai ir vaidina doh.gif . Juokingiausia, kad aiškina, kad aš nestabilios psichikos, man paranoja, o patys taip elgiasi ir dar kada - prieš eidami į policiją doh.gif Pasiduoti tikrai nežadu, nes, kaip kažkuri ir teisingai parašėte, užlips tada ant galvos su visais batais.
Kaip aš jums dėkinga, tikrai, kaip pas pasichologą būčiau apsilankius 4u.gif . Labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 18 gegužės 2010 - 21:37
QUOTE(barbarux @ 2010 05 18, 22:23)
Ačiū, mergytės, už palaikymą  4u.gif . Na ką, turiu pamoką, ateity būsiu gudresnė, gerai dar, kad kamerą turiu, kitą kart įrodymų turėsiu. Jūs teisi, ***akire***, jie ir yra iš to sluoksnio, todėl jų ir bijau - patys mėgėjai išgerti, tėvai buvo tokie pat, ko norėti, esu mačiusi ne kartą kaip jie smurtu tvarko reikalus, tikrai bijau tiek dėl savęs, tiek dėl savo vaikų... Vakar buvom susitikę policijoj, ką bepasakyčiau - man paranoja, išsigalvoju, juk žino, kad įrodymų neturiu tai ir vaidina doh.gif . Juokingiausia, kad aiškina, kad aš nestabilios psichikos, man paranoja, o patys taip elgiasi ir dar kada - prieš eidami į policiją  doh.gif Pasiduoti tikrai nežadu, nes, kaip kažkuri ir teisingai parašėte, užlips tada ant galvos su visais batais.
Kaip aš jums dėkinga, tikrai, kaip pas pasichologą būčiau apsilankius  4u.gif . Labai labai ačiū 4u.gif

jus pirma siaip pabandykit pro duru akute pafilmuot bigsmile.gif nesitiki, kad kas iseitu g.gif o jei dar patamsis ar prieblanda g.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 05 18, 21:48)
jus pirma siaip pabandykit pro duru akute pafilmuot bigsmile.gif nesitiki, kad kas iseitu g.gif o jei dar patamsis ar prieblanda g.gif

nu vaizdelio pro rakto skylutę nebus, bet garsas bus, o tai svarbiausia bigsmile.gif
vat durniausia tai yra kai tikrieji kaimynai idiotai vat jei nuomininkai tai vienas kitas skambutis policijai del triukšmo ir nuomininkai keliauja iš buto, savininkų neiškrapštysi iš savų namų, bet šeip jūs įstatymais pasidomėkit nes buvo kažkada tokia galimybė, jei į butą tris atrodo kartus iš eilės kviečiama policija del girtavimo ir triukšmo, butas registruojamas kaip landynė į kurią pvz per įvairius reidus gali ir nekviesti policininkai užsukti bet kuriuo paros metu..... bet jūs pasidomėkit nes čia truputuką iš serijos "viena boba sakė"
Atsakyti
Laba dienuke smile.gif
Na,prisigyriau cia as,kad kaimynai apsiramino,tai siandien dukryte 7 ryto prikele,svarbiausia ne muzika,o kaimynas is apacios,labai megsta zaisti karo zaidimus,koloneles visu garsu ir tratata,tratata ir dabar,tik paguldziau pietu miego,taip ir prasidejo,net kojos nuo gryndu sokineja ir nesinori jau ka sakyti,juk pagal istatyma galima nuo 7 triuksmauti,nesvarbu,kad gal kiti dar miega,ar siaip neturi sveikatos,pas mus jau iprasta,kad dukrytes pietu miego laiku,kaimynas arba saudo,arba klausosi lady gaga ,visu imanomu namu kino garsu doh.gif

barbarux 4u.gif stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 05 19, 13:54)
Laba dienuke  smile.gif
Na,prisigyriau cia as,kad kaimynai apsiramino,tai siandien dukryte 7 ryto prikele,svarbiausia ne muzika,o kaimynas is apacios,labai megsta zaisti karo zaidimus,koloneles visu garsu ir tratata,tratata ir dabar,tik paguldziau pietu miego,taip ir prasidejo,net kojos nuo gryndu sokineja ir nesinori jau ka sakyti,juk pagal istatyma galima nuo 7 triuksmauti,nesvarbu,kad gal kiti dar miega,ar siaip neturi sveikatos,pas mus jau iprasta,kad dukrytes pietu miego laiku,kaimynas arba saudo,arba klausosi lady gaga  ,visu imanomu namu kino garsu doh.gif

barbarux  4u.gif stiprybes tau  4u.gif

priminkit prasom, o ne nuo 6 val? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 05 19, 14:26)
priminkit prasom, o ne nuo 6 val? g.gif

Oi,atsiprasau,tikrai nuo 6 val 4u.gif
nuo 6 val. ryto iki 18 val. vakaro negali būti didesnis nei 40 decibelų,viskas parasyta pirmame temos puslapyje,***akire*** idetame,straipsnyje smile.gif
Žmogus atskiria 26-27 decibelų garsą be didelių problemų, neturėtų trikdyti ir 30-35 decibelų garsas – tokiu garsu šnibždama, normalus bendravimas apima 50 decibelų garsą, o garsi kalba jau 70 db garsą.
Gyventojams atsiranda nepasitenkinimas ir trikdomas miegas kai triukšmo lygis siekia 35 db.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 19 gegužės 2010 - 13:40
[quote=barbarux,2010 05 18, 23:23]
Ačiū, mergytės, už palaikymą 4u.gif . Na ką, turiu pamoką, ateity būsiu gudresnė, gerai dar, kad kamerą turiu, kitą kart įrodymų turėsiu. Jūs teisi, ***akire***, jie ir yra iš to sluoksnio, todėl jų ir bijau - patys mėgėjai išgerti, tėvai buvo tokie pat, ko norėti, esu mačiusi ne kartą kaip jie smurtu tvarko reikalus, tikrai bijau tiek dėl savęs, tiek dėl savo vaikų...

sveika 4u.gif nenoriu buti blogu pranasu, bet su tokiais kaip jusu kaimynais padetis gali buti beviltiska. Anksciau as rasiau, kad man is vienos puses (aciu dievui ne tam kambary miegam) gyvena pagerianti moteris, kuri 22val. pradeda brautis pas savo vyra i kita kambari, nes tas nuo jos isejo ir prasideda santykiu aiskinimasis. Jinai yra labai zemo lygio, as pvz., bijociau jai ka nors ir sakyti, nes ji neprognozuojama-gali dar ir langus isdauzyti, apspjaudyti ar pan., juk girtam-jura iki keliu smile.gif Zadejau viena karta jos mergaitei kieme pasakyti, kad baigtu vakarais triuksmaut, jinai beveik jau pana, bet irgi nei sis nei tas vaikui sakyti... Tai tik tiek gerai, kad miegamasis ne prie tos sienos, kitaip-gyvenimo nebutu ir man...
Jus visos cia tokiu istoriju prirasot, kad neteke ir girdeti, pasidziaugiu tik (tfu tfu tfu), kad pas mus dar puse velnio smile.gif
Atsakyti