Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynai II

Užjaučiu, bet patys padarėt taktinę klaidą iškvietę tą karantiną. Reikėjo kažkaip subtiliau, kad nesuprastų jog tai Jūsų darbas. Šiaip tai geri kaimynai geriau už gimines, bet mažai kam pasiseka tokius turėti. Mes jau 8 ar 9 metus vaikštom po teismus ir visokias įstaigas per savo kaimynus. Nieko jiems nedarėm, čia jie mus vis skundžia ir nieko Tu jiems nepadarysi. Ėjom pas advokatus, tai nei vienas neapsiėmė ginti mūsų interesų verysad.gif Todėl spėju, kad beviltiška bus ir Jums verysad.gif
Atsakyti
perksiacius temos pavadinima pirma reakcija -PALENGVEJOOOO!!!!! todel, kad ne mes vieni tokius turim "saunius" kaimynus doh.gif Mes irgi atrodo sutarem graziai, bet jiem netiko musu tvora del neva ne vietoj 4u.gif gal kiek ir nukreivojom bedarydami na bet ne metrais blush2.gif tiksliau mes jos ir nedadarem, pradejom lieti pamatus ir palikom kol kas sad.gif
O kaimynas tempia pas mus visus ka netingi, zingsniais sklypa matuoja, skundus raso ir t.t iki teismu dar nedaejom, bet nenustebciau....
Po n- tojo ju skundo parasiau skunda pati ant ju, kol kas tyla ramybe tiksliau ta tyla negera, jis vel kazka rezga bet pavargua nervintis.....
Man rodos jie nelabai turi ka veikt tai skundai ir tampymasis po istaigas visas ju gyvenimo dziaugsmas blink.gif
bet siaip tai klaikiai nemlonu, bet jau stengiuos nematyt nereaguot, kaip tikrai kaimyne NESISVEIKINU ir net NEZIURIU i ju puse, arba ziuriu labai piktai bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 10 24, 16:13)
Užjaučiu, bet patys padarėt taktinę klaidą iškvietę tą karantiną. Reikėjo kažkaip subtiliau, kad nesuprastų jog tai Jūsų darbas. 

Bln, net nezinau kokia tai klaida, mes tiek metu kentem, pas ji gi 3 sunys, kurie amsi po langais diena nakti, palaidi laksto, kaciu desimtys, gyvenam ziauriom antisanitarinem salygom, tai jis zinoma suprato kad cia mes.
Tu zinai kiek kartu mano vaikas buvo sukandziotas blusu??? baisu net rubus dziauti lauke doh.gif

bet kas idomiausia, zmogus, kuris gyvena baisiai, neturi nei tualeto , nieko, o skundzia mane del kanalizacijos... g.gif
na zodziu, sprogau ir as, ryt vaziuoju paduot statybos inspekcijai, higienos inspekcijai ir t.t.
karas tai karas gun_bandana.gif
esme tame, kad as pretenziju turejau tik del jo gyvunu (net nieko nesaklydavau, kad ziema sniegas, vanduo jo sudu duobe ant kelio isplauna), o jis va koks doh.gif

gaila zinoma, nemalonu kada salia su kaimynais taip tenka gyventi, as jau ciu gal tie senesni gyventojai koki pavyda turi, nes matau labai daznai kartu konfliktai buna (atseit mes cia ramiai gyvenome, o dabar jaunimas pradejo statytis ir t.t.)
nezinau... unsure.gif

Nerute, laikykis, jauciu tuoj ir mes daeisime iki musu aukstos tvoros ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka: 25 spalio 2007 - 09:08
Aš galiu pasakyti tik tiek, kad ta mūsų skriaudikė gyvena labai panašiai kaip ir Jūsų ataka kaimynas. WC irgi lauke, prie pat mūsų sklypo ribos. Turime pažymas iš Sanepideminės tarnybos, kad pažeidžia, turim pažymą iš gaisrininkų, kad jos statiniai pažeidžia priešgairsrinius reikalavimus. Jei ir to dar negana, tai ta moteriškė užvirusi visą ta koše prieš mus, pati dėl visko buvo kalta ir teismas įpareigojo ją tuos jos nelegalius statinius nugriauti, bet vat jau kokie 3-4 metai nei ji griauna, nei suinteresuotos institucijos tuo užsiima. Tai šiaip tai geriau pagalvokit ar verta Jums ryt eiti ten kur ketinote, kas iš tų pažymų ? Gal kaip bandykit taikytis, nes kai reikalas pakryps iki Jūsų tvoros, tai vėl gadinsitės nervus verysad.gif
Sakau nuoširdžiai tai ką jau pati esu patyrus 4u.gif
Kokį sprendimą bepriimtumėt - sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Oi, SoJa, liudini tu mane unsure.gif bln, gaila kai nera tvarkos

ziurek, kas kazka turi, tavrkosi, tiems baudas nerealias kabina, o tiems pas ka isvis chrenova kieme, ispejimus duoda ir nieko padaryti negali...

Matai, as pati nepradedu, bet jei mane jau pradejo kabinti visokios inspekcijos, tai nejau as turiu gintis, o jam nei zodzio sakyti (tikrai niekada nerasiau kazkokio skundo ant jo, bet dabar jauciu jau viskas bus...)

Jetus, as net del jo statinio nelegalaus negaunu kaimyno paraso, nezinau, stogas vaziuoja, o jokia instancija tavo bedu neisklausys, pasakys susitvarkykit tarpusavy ir tada spreskit
ai, zodziu, matau pas daug ka tokios problemos, tik va nezinau kaip jas isspresti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braske06 @ 2007 09 23, 17:53)
Nu zinokite as esu panaisoje situaicjoje. bet tik ne as uzpyliau kaimynus, o mane.

as esu uzpylus kaimynus, zinoma ne specialiai tiesiog gera senu namu vamzdynu busena blink.gif Atsipirkom kukliai, atsiprasymu ir brendzio buteliu 4u.gif Nesakau kad tai labai gerai ,tiesiog jie patys sake, kad tik ruosias TEN remonta daryt tad nors ir nesmagu bet atleido mus nuo remontu wink.gif
Paskui me apsidraudem Lietuvos draudime nuo visokiu tokiu atveju, imoka metams apie 200, bet jei jau kas atsitiktu vel - nuostolius dengtu draudimas. manau verta sumoket ir ramiai gyvent 4u.gif Tiesa po to karto nieko nenutiko na ir Aciu Die. wink.gif
Dabar kitokiu bedu turim nes kitur gyvenam, bet apie tai keliais postais auksciau 4u.gif
Atsakyti
na ka turim ir mes bjaurias kaiminkas ir del to labai kenciam ir mes ir musu 5 men leliukas.
reiktu pamineti kad gyvenam naujam daugiabuty.prasidejo nuo to kad virs musu kaiminka labai garsiai vakarais sokinedavo.vyras kelis kartus nuejo paprasyti kad tyliau,nes neina miegoti.ji pareiske kad cia ne jo nuosavas namas ir jos darysiancios ka nori.po kurio laiko pagal bendrijos nuostatus jai teko gauti parasus del sunio(atejo rastas ir valdybos).Atejo ir pas mus,vyras primine apie prasymus netriuksmauti.tada ji mum pagrasino-jei nepasirasot- sokinesim.
dabar jau keleta menesiu kasdiena klausau kaip solidaus amziaus moteris ir paaugle dukra sokineja is visu jegu mum ant galvos.nieko nedarem.karta vyras jau nebeapsikente ir nuejo pas bendrijos pirmininka.paaiskejo kad ant jos jau parasyti 5 skundai pirmininkui del jos sunio(kuris kakoja i vaiku smelio deze ir kelia triuksma namie).o seiminke savo ruoztu padavusi pareiskima i policija kad pirmininkas ja persekioja(praso siuksles mesti i konteineri,o ne prie laiptines;suni vedzioti ne mokyklos teritorijoje ir ne vaiku zaidimo aikstelej;kad reikalauja gauti parasus del suno laikymo).ji jauciasi labai teisi ir pagrasino pirmininkui kad pirma susidoros su juo o paskui su mano vyru.nezinau kas do beprote ji yra bet bijau kad ko maziukui mano nepadarytu blink.gif
policijos neiskviesi,juk ne balius,nevaziuos.kazkur kreiptis ne ta valstybe kad reaguotu ir kazka darytu.praradau ir ramybe ir vilti ja atgauti,nes panasu kad triuksmauti jom labai patinka,nes nepraleidzia nei vienos dienos.
Atsakyti
QUOTE(ataka @ 2007 10 25, 14:08)
Oi, SoJa, liudini tu mane unsure.gif  bln, gaila kai nera tvarkos

ziurek, kas kazka turi, tavrkosi, tiems baudas nerealias kabina, o tiems pas ka isvis chrenova kieme, ispejimus duoda ir nieko padaryti negali...

Matai, as pati nepradedu, bet jei mane jau pradejo kabinti visokios inspekcijos, tai nejau as turiu gintis, o jam nei zodzio sakyti (tikrai niekada nerasiau kazkokio skundo ant jo, bet dabar jauciu jau viskas bus...)

Jetus, as net del jo statinio nelegalaus negaunu kaimyno paraso, nezinau, stogas vaziuoja, o jokia instancija tavo bedu neisklausys, pasakys susitvarkykit tarpusavy ir tada spreskit
ai, zodziu, matau pas daug ka tokios problemos, tik va nezinau kaip jas isspresti g.gif

Nežinau tikriausiai nelabai patiks mano pasiūlymas, bet jeigu jau taip prastai kvieskit žiniasklaidą, kai parodo per tv greitai visi susitvarko mirksiukas.gif Gal ir jums sakau padėtų nes padėtis tai nepavydėtina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mikki @ 2007 11 25, 19:10)
na ka turim ir mes bjaurias kaiminkas ir del to labai kenciam ir mes ir musu 5 men leliukas.
reiktu pamineti kad gyvenam naujam daugiabuty.prasidejo nuo to kad virs musu kaiminka labai garsiai vakarais sokinedavo.vyras kelis kartus nuejo paprasyti kad tyliau,nes neina miegoti.ji pareiske kad cia ne jo nuosavas namas ir jos darysiancios ka nori.po kurio laiko pagal bendrijos nuostatus jai teko gauti parasus del sunio(atejo rastas ir valdybos).Atejo ir pas mus,vyras primine apie prasymus netriuksmauti.tada ji mum pagrasino-jei nepasirasot- sokinesim.
dabar jau keleta menesiu kasdiena klausau kaip solidaus amziaus moteris ir paaugle dukra sokineja is visu jegu mum ant galvos.nieko nedarem.karta vyras jau nebeapsikente ir nuejo pas bendrijos pirmininka.paaiskejo kad ant jos jau parasyti 5 skundai pirmininkui del jos sunio(kuris kakoja i vaiku smelio deze ir kelia triuksma namie).o seiminke savo ruoztu padavusi pareiskima i policija kad pirmininkas ja persekioja(praso siuksles mesti i konteineri,o ne prie laiptines;suni vedzioti ne mokyklos teritorijoje ir ne vaiku zaidimo aikstelej;kad reikalauja gauti parasus del suno laikymo).ji jauciasi labai teisi ir pagrasino pirmininkui kad pirma susidoros su juo o paskui su mano vyru.nezinau kas do beprote ji yra bet bijau kad ko maziukui mano nepadarytu blink.gif
policijos neiskviesi,juk ne balius,nevaziuos.kazkur kreiptis ne ta valstybe kad reaguotu ir kazka darytu.praradau ir ramybe ir vilti ja atgauti,nes panasu kad triuksmauti jom labai patinka,nes nepraleidzia nei vienos dienos.

Užjaučiu, gal jūs susidraugaukit su kaimynais gyvenčiais virš jų, jeigu tokie yra blush2.gif Paprašykit, kad kartais pašokinėtų jie joms, gal susiprotės moteriškės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 11 25, 19:32)
Užjaučiu, gal jūs susidraugaukit su kaimynais gyvenčiais virš jų, jeigu tokie yra  blush2.gif Paprašykit, kad kartais pašokinėtų jie joms, gal susiprotės moteriškės  rolleyes.gif

kilo tokia mintis,ypac kai tas butas isnuomojamas.sakem gal pamerksim aki savaininkui ir kadrilius pasoksim.bet juk norisi civilizuotai.labai bijau del seimos saugumo dabar.neisku kokios pazintys ten pas ja blink.gif
Atsakyti
Mes irgi 18 metų gyvenom gerai, o dabar turim tokią kaimynę, kad jau nervai nelaiko doh.gif Rašo į visas instancijas, kad vogiam vandenį, elektrą. Buvo komisija, viskas gerai, vistiek jai nepatinka, toliau ieško kur kas. Pasakykit man kaip galima vandenį vogti???? Kai susitinkam prie durų iškart pareiškia "kada skaitliukus sutvarkysit", kai bandau pasakyti, kad buvo komisija, ji net neklauso. Į dieną šimta kartų eina prie skydinės, kaimynė net naktį ją matė, ką ji ten daro neaišku. Mes dabar darėmės remontą, vedėm kabelius, tai pradėjo aiškinti, kad perdaug kabelių eina į mūsų butą. Vieną kartą kai su kaimynais žiūrėjom skydinei laidus iškvietė policiją. Pastoviai gasdina komisijom, instancijom r t.t. Bijoti mums nėra ko, viskas gerai, tik atsibodo šmeižtas, jau ir pati galvoju kur nors parašyti kokį raštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladka: 19 sausio 2008 - 21:40
QUOTE(Šokoladka @ 2008 01 19, 21:37)
Mes irgi 18 metų gyvenom gerai, o dabar turim tokią kaimynę, kad jau nervai nelaiko  doh.gif  Rašo į visas instancijas, kad vogiam vandenį, elektrą. Buvo komisija, viskas gerai, vistiek jai nepatinka, toliau ieško kur kas. Pasakykit man kaip galima vandenį vogti???? Kai susitinkam prie durų iškart pareiškia "kada skaitliukus sutvarkysit", kai bandau pasakyti, kad buvo komisija, ji net neklauso. Į dieną šimta kartų eina prie skydinės, kaimynė net naktį ją matė, ką ji ten daro neaišku. Mes dabar darėmės remontą, vedėm kabelius, tai pradėjo aiškinti, kad perdaug kabelių eina į mūsų butą. Vieną kartą kai su kaimynais žiūrėjom skydinei laidus iškvietė policiją. Pastoviai gasdina komisijom, instancijom r t.t. Bijoti mums nėra ko, viskas gerai, tik atsibodo šmeižtas, jau ir pati galvoju kur nors parašyti kokį raštą.

tai ka jus tai kaimynei padaret? lotuliukas.gif del ko taip supykdet? lotuliukas.gif juk seip nepradejo viena diena rasyti, turejo but priezasis
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 01 20, 02:27)
tai ka jus tai kaimynei padaret? lotuliukas.gif del ko taip supykdet? lotuliukas.gif juk seip nepradejo viena diena rasyti, turejo but priezasis

Tai vat, kad nieko nepadarėm doh.gif Aš pradžioj dar nesupratau kodėl nesisveikina su manimi, dabar suprantu biggrin.gif Tiesiog atėjo iš seniūnijos, pradėjo tikrinti viską, paskui komendantas atėjo - norėjom išsiaiškinti kaip kas, tai dūrų neatidaro. Ir kiekvieną dieną ateina tai elektrikai, tai iš vandenų, tai dar kas nors, jau daugelis nereaguoja į jos skundus, nes viskas patikrinta. O ji vistiek netiki, kad viskas gerai doh.gif
Atsakyti