QUOTE(ataka @ 2007 10 25, 14:08)
Oi, SoJa, liudini tu mane

bln, gaila kai nera tvarkos
ziurek, kas kazka turi, tavrkosi, tiems baudas nerealias kabina, o tiems pas ka isvis chrenova kieme, ispejimus duoda ir nieko padaryti negali...
Matai, as pati nepradedu, bet jei mane jau pradejo kabinti visokios inspekcijos, tai nejau as turiu gintis, o jam nei zodzio sakyti (tikrai niekada nerasiau kazkokio skundo ant jo, bet dabar jauciu jau viskas bus...)
Jetus, as net del jo statinio nelegalaus negaunu kaimyno paraso, nezinau, stogas vaziuoja, o jokia instancija tavo bedu neisklausys, pasakys susitvarkykit tarpusavy ir tada spreskit
ai, zodziu, matau pas daug ka tokios problemos, tik va nezinau kaip jas isspresti
Nežinau tikriausiai nelabai patiks mano pasiūlymas, bet jeigu jau taip prastai kvieskit žiniasklaidą, kai parodo per tv greitai visi susitvarko

Gal ir jums sakau padėtų nes padėtis tai nepavydėtina
Papildyta:
QUOTE(mikki @ 2007 11 25, 19:10)
na ka turim ir mes bjaurias kaiminkas ir del to labai kenciam ir mes ir musu 5 men leliukas.
reiktu pamineti kad gyvenam naujam daugiabuty.prasidejo nuo to kad virs musu kaiminka labai garsiai vakarais sokinedavo.vyras kelis kartus nuejo paprasyti kad tyliau,nes neina miegoti.ji pareiske kad cia ne jo nuosavas namas ir jos darysiancios ka nori.po kurio laiko pagal bendrijos nuostatus jai teko gauti parasus del sunio(atejo rastas ir valdybos).Atejo ir pas mus,vyras primine apie prasymus netriuksmauti.tada ji mum pagrasino-jei nepasirasot- sokinesim.
dabar jau keleta menesiu kasdiena klausau kaip solidaus amziaus moteris ir paaugle dukra sokineja is visu jegu mum ant galvos.nieko nedarem.karta vyras jau nebeapsikente ir nuejo pas bendrijos pirmininka.paaiskejo kad ant jos jau parasyti 5 skundai pirmininkui del jos sunio(kuris kakoja i vaiku smelio deze ir kelia triuksma namie).o seiminke savo ruoztu padavusi pareiskima i policija kad pirmininkas ja persekioja(praso siuksles mesti i konteineri,o ne prie laiptines;suni vedzioti ne mokyklos teritorijoje ir ne vaiku zaidimo aikstelej;kad reikalauja gauti parasus del suno laikymo).ji jauciasi labai teisi ir pagrasino pirmininkui kad pirma susidoros su juo o paskui su mano vyru.nezinau kas do beprote ji yra bet bijau kad ko maziukui mano nepadarytu
policijos neiskviesi,juk ne balius,nevaziuos.kazkur kreiptis ne ta valstybe kad reaguotu ir kazka darytu.praradau ir ramybe ir vilti ja atgauti,nes panasu kad triuksmauti jom labai patinka,nes nepraleidzia nei vienos dienos.
Užjaučiu, gal jūs susidraugaukit su kaimynais gyvenčiais virš jų, jeigu tokie yra

Paprašykit, kad kartais pašokinėtų jie joms, gal susiprotės moteriškės