Įkraunama...
Įkraunama...

Kam lengviau gyventi?

Neseniai skaičiau, kad viengungiai vyrai gyvena trumpiau už vedusius, o moterys atvirkščiai, ištekėjusios gyvena trumpiau. Išvados? rolleyes.gif
Atsakyti
Mano nuomone, po lygiai.
Atsakyti
as manau kad daugeliui vyru yra lengvaiu gyventi, vien del to kad grizes is darbo blumt ant lovos ir laukia kada bliudas ateis iki nosies.. jis nei valgyt daro, nei skalbia, nei kambariu tvarko, amt jis po darbo, nuvarges, o moterys atrodo nenuvargsta.. ir vaikus priziuri ir save prisiziuri ir vyra priziuri kad koks nekoks nevaiksciotu..
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 26, 21:04)
Mano nuomone, po lygiai.

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 02 23, 15:40)
Vyrams nereikia gimdyti, vyrams nereikia vaiku nesioti, vemti, storeti,paskui zindyti, nereikia kankinti savo organizmo dietomis, maziau isipareigojimu, maziau demesio skiria mylimiems zmonems, daugiau gali skirti demesio darbui, karjerai, daugiau gauna uzmokescio blush2.gif bet kokiame amziuje jie buna patrauklus moterims, ypac svetimoms biggrin.gif -tingiu daug rasyti, zodziu, labai noreciau buti vyru biggrin.gif

pasakei viska, ka noreciau pakartoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as ir manau, kad vyrai kazkodel per lengvai cia nuo visko issisuko g.gif
a mums kas belieka? skalbianke, duok dieve indaplove, soske, sluoste ir prijuoste? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
iš vyrų mažiau reikalaujama, jiems nereikia šitaip prisižiūrėti, lengviau karjeros aukštumų pasiekti, gimdyt nereikia. užknisa ! būsiu vyras. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano nuomone vyrams lengviau ax.gif Ir požiūris į vyrą yra kitoks. Aj, jis vyras jam galima doh.gif
Atsakyti
manau kad vyrams lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkaip nuomenė mano vis tiek nepasikeitė 4u.gif Išėjau dirbit,o va lengviau vis vien nieks neapsidarė...dar sunkiau..Vaikas darželyje suserga,man biuletenį imtis reikia,po darbo nusikalusiai namus apkuopt,šeimyną pašert man tenka... O ką vyrelis-darmajedas...Jiems be kalbų lengviau,kuo toliau,tuo labiau tuo įsitikinu... 4u.gif
Atsakyti
N kartų įsitikinau, kad viskas priklauso nuo vyro, jo mentaliteto, jo pagarbos moteriai. Jei jis budulis ir negerbia jūsų, tai pačios tokius pasirinkote, niekas nekaltas ax.gif
Atsakyti
turbut ir tam ir tam, nes abieju funkcijos ir paskirtis gyvenime skirtingos. aisku, as noreciau tvirtinti, kad moterims, bet vyrai tai tikrai tam mano pasakymui uzprotestuos lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano nuomone, lengviau moterims ax.gif
arba: po lygiai

vyras turi būti protingas, pinigingas, stiprus, drąsus, išsilavinęs ir pan..
o moteris gali būti visiška kvaiša biggrin.gif bet jei ji simpatiška ir šiaip maloni, turi nemažai šansų labai neblogai gyventi...
O vyras visiška kvaiša tai yra iš tiesų košmaras iš šansų turi daug mažiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 04, 20:06)
N kartų įsitikinau, kad viskas priklauso nuo vyro, jo mentaliteto, jo pagarbos moteriai. Jei jis budulis ir negerbia jūsų, tai pačios tokius pasirinkote, niekas nekaltas ax.gif

thumbup.gif sutinku
o jei susirasit tokį, kuris jus gins, mylės, gerbs ir viską dėl jūsų darys, jus tikrai galvosi kad moterim lengviau ir džiaugsitės kad gimėte moterimi.

Šiaip dar pamąsčiau tokį dalyką kodėl moterim būt daug paprasčiau:
mes, moterys, galime labai paprastai apvinioti beveik bet kurį vyruką aplink pirštą savo moteriškais kerais, gudrybėmis ax.gif apviniot taip, kad tie net nesuprastų to ir įsimylėtų iki ausų ax.gif Ir net nesuvoktų ka jūs jį viniojote biggrin.gif
Atsakyti