Neseniai skaičiau, kad viengungiai vyrai gyvena trumpiau už vedusius, o moterys atvirkščiai, ištekėjusios gyvena trumpiau. Išvados?

Mano nuomone, po lygiai.
as manau kad daugeliui vyru yra lengvaiu gyventi, vien del to kad grizes is darbo blumt ant lovos ir laukia kada bliudas ateis iki nosies.. jis nei valgyt daro, nei skalbia, nei kambariu tvarko, amt jis po darbo, nuvarges, o moterys atrodo nenuvargsta.. ir vaikus priziuri ir save prisiziuri ir vyra priziuri kad koks nekoks nevaiksciotu..
QUOTE(nebijau @ 2007 02 23, 15:40)
Vyrams nereikia gimdyti, vyrams nereikia vaiku nesioti, vemti, storeti,paskui zindyti, nereikia kankinti savo organizmo dietomis, maziau isipareigojimu, maziau demesio skiria mylimiems zmonems, daugiau gali skirti demesio darbui, karjerai, daugiau gauna uzmokescio
bet kokiame amziuje jie buna patrauklus moterims, ypac svetimoms
-tingiu daug rasyti, zodziu, labai noreciau buti vyru 

pasakei viska, ka noreciau pakartoti

a mums kas belieka? skalbianke, duok dieve indaplove, soske, sluoste ir prijuoste?

Mano nuomone vyrams lengviau
Ir požiūris į vyrą yra kitoks. Aj, jis vyras jam galima

manau kad vyrams lengviau

Kažkaip nuomenė mano vis tiek nepasikeitė
Išėjau dirbit,o va lengviau vis vien nieks neapsidarė...dar sunkiau..Vaikas darželyje suserga,man biuletenį imtis reikia,po darbo nusikalusiai namus apkuopt,šeimyną pašert man tenka... O ką vyrelis-darmajedas...Jiems be kalbų lengviau,kuo toliau,tuo labiau tuo įsitikinu...

N kartų įsitikinau, kad viskas priklauso nuo vyro, jo mentaliteto, jo pagarbos moteriai. Jei jis budulis ir negerbia jūsų, tai pačios tokius pasirinkote, niekas nekaltas

o mano nuomone, lengviau moterims
arba: po lygiai
vyras turi būti protingas, pinigingas, stiprus, drąsus, išsilavinęs ir pan..
o moteris gali būti visiška kvaiša
bet jei ji simpatiška ir šiaip maloni, turi nemažai šansų labai neblogai gyventi...
O vyras visiška kvaiša tai yra iš tiesų košmaras iš šansų turi daug mažiau
Papildyta:
sutinku
o jei susirasit tokį, kuris jus gins, mylės, gerbs ir viską dėl jūsų darys, jus tikrai galvosi kad moterim lengviau ir džiaugsitės kad gimėte moterimi.
Šiaip dar pamąsčiau tokį dalyką kodėl moterim būt daug paprasčiau:
mes, moterys, galime labai paprastai apvinioti beveik bet kurį vyruką aplink pirštą savo moteriškais kerais, gudrybėmis
apviniot taip, kad tie net nesuprastų to ir įsimylėtų iki ausų
Ir net nesuvoktų ka jūs jį viniojote

arba: po lygiai
vyras turi būti protingas, pinigingas, stiprus, drąsus, išsilavinęs ir pan..
o moteris gali būti visiška kvaiša

O vyras visiška kvaiša tai yra iš tiesų košmaras iš šansų turi daug mažiau

Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 04, 20:06)
N kartų įsitikinau, kad viskas priklauso nuo vyro, jo mentaliteto, jo pagarbos moteriai. Jei jis budulis ir negerbia jūsų, tai pačios tokius pasirinkote, niekas nekaltas 

o jei susirasit tokį, kuris jus gins, mylės, gerbs ir viską dėl jūsų darys, jus tikrai galvosi kad moterim lengviau ir džiaugsitės kad gimėte moterimi.
Šiaip dar pamąsčiau tokį dalyką kodėl moterim būt daug paprasčiau:
mes, moterys, galime labai paprastai apvinioti beveik bet kurį vyruką aplink pirštą savo moteriškais kerais, gudrybėmis