Įkraunama...
Įkraunama...

Kam lengviau gyventi?

QUOTE(dainele @ 2007 03 08, 23:55)
Vnz, Lietuveleje sunku buti daznai moterimi, bet JAV daznoje vietoveje ar atvejyje, moterys yra "lygesnes" nei vyrai.

Pritariu, Lietuvoje moterim būti sunkiau, ypač jei nesi "daili pupytė" plius apsimestinė kvaišelė plius kaulų rinkinukas. Jei nori kilti karjeros laiptais, užsidirbti pati ir siekti profesinės/akademinės sėkmės turi daug labiau už vyrus pasistengti ir vistiek nuolat būti tardoma "tai su kuo permiegojai"? Kvaišele būti aš nenoriu, todėl Lietuvoje niekad nesijaučiau savo rogėse.
Užtat dabar jaučiuosi ir graži (komplimentų gaunu nuolat, skirtingai nei LT), o ir karjeros siekti daug lengviau ir kartais net atrodo, jog per lengva (palyginus su vyrais).

QUOTE(JaHarta @ 2008 12 07, 15:27)
thumbup.gif sutinku
o jei susirasit tokį, kuris jus gins, mylės, gerbs ir viską dėl jūsų darys, jus tikrai galvosi kad moterim lengviau ir džiaugsitės kad gimėte moterimi.

tikra tiesa. Moteriai skųstis, koks jos vyras neikam vykęs, yra net labai kvaila - juk pati su tokiu susidėjo, pati tokį pasirinko. Tikra moteris geriau bus viena, nei su liurbiu.
Atsakyti
[COLOR=deeppink] Mano manymu, lengviau gyventi vyrams. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilite @ 2009 03 21, 17:19)
[COLOR=deeppink] Mano manymu, lengviau gyventi vyrams. g.gif

Pritariu visom keturiom,kad vyrams daug lengviau gyventi.
Atsakyti
gal as egoiste , bet man rodos vyrams !
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2009 01 29, 13:40)
Manau kad lengviau gyventi moterims,kurios turi protingus vyrus.

lotuliukas.gif ir turtingus. thumbup.gif
Atsakyti
Gal moterims, kurios yra gražios ir mylimos. bigsmile.gif
Atsakyti
Na ir tema cia ir taip aisku,kad moterim.Kodel vyrai anksciau mirsta?Paprasciausiai visa gyvenima viena ir ta pati mintis kaip uzdirbt pinigu,aprengt vaikus isleist i mokslus,zmona aprupint ir tai tik dalele viso to doh.gif
Atsakyti
o man atrodo,kad vyrams geriau. tongue.gif
Atsakyti
Vyrams, ju pareiga(ju supratimu) uzdirbt pinigus, kad islaikytu seima, o moterims lieka visa kita, aisku jei nedirbanti moteris, o jei ir dirba dazniausiai vistiek jai lieka visa kita, nes vyras jei pavargo tai jis ir ilsis, o moteris jei ir pavargo vistiek plauna indus, skalbia, zaidzia ir priziuri vaikus, galeciau vardyt iki begalybes smile.gif
Atsakyti
aisku,kad vyrams lengviau,tikiuosi kitam gyvenime busiu vyras lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(onute33 @ 2009 01 29, 12:40)
Manau kad lengviau gyventi moterims,kurios turi protingus vyrus.

visa problema,kad protingi jie buna iki tam tikro laiko smile.gif
Atsakyti
Aš tai manau,kad moterims lengviau...Nė vienas vyras gyvenime nėra ant manęs pakėlęs balso,kažkaip aš tokia švelnutė,ramutė,gal nedrįsta,bijo kad išsigąsiu.Labai gražiai su manim vyrai elgiasi blush2.gif ,ir šefus vien vyrus esu turėjus,už kai ką vyrą gal aprėktų,o su manim labai švelniai elgiasi.Ir vyras mano vyresnis už mane,jaučiu,daug ką nurašo į sąskaitą''ai,jaunesnė,mažvaikė,kaprizai ir t.t.''.Nors man jau 30...Ir vairuojant gatvėj tikrai nebepridarau žioplų klaidų,ir fyfa nesu,bet labai daug gerų nuolaidžių vyrų matau - tas praleidžia,tas nusišypso mano vaikui,kitas akį man mirkteli.Man gera ir lengva būti moterim - niekada nenorėčiau būti vyru.
Atsakyti
As tai kai pagalvoju ,sunku tiek moterims tiek vyrams g.gif
Atsakyti