Įkraunama...
Įkraunama...

Kam lengviau gyventi?

Kaip kitur negaliu pasakyti,bet bent jau Lietuvoje-vyrams lengviau kai kuriose srityse,nesakau,kad absoliuciai visose,bet darba rasti lengviau,mano drauges firmoje pirmenybe i darbo vieta vyrui,mano profesijoje(as sokeja) vyrams tikrai lengviau,musu mokykloje sokejams vaikinams net kita vertinimo sistema budavo nei sokejoms merginoms doh.gif
O kai dar paziuri,tai vyrams kiti isvaizdos standartai taikomi-vyrui uztenka,kad butu " uz rupuze grazesnis", o moteris turi buti pasitempusi,prisiziurejusi.Cia tik mano pastebejimai ir patirtis,aisku g.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikuti @ 2008 12 07, 14:44)
Kaip kitur negaliu pasakyti,bet bent jau Lietuvoje-vyrams lengviau kai kuriose srityse,nesakau,kad absoliuciai visose,bet darba rasti lengviau,mano drauges firmoje pirmenybe i darbo vieta vyrui,mano profesijoje(as sokeja)  vyrams tikrai lengviau,musu mokykloje sokejams vaikinams net kita vertinimo sistema budavo nei sokejoms merginoms doh.gif     
O kai dar paziuri,tai vyrams kiti isvaizdos standartai taikomi-vyrui uztenka,kad butu " uz  rupuze grazesnis", o moteris turi buti pasitempusi,prisiziurejusi.Cia tik mano pastebejimai ir patirtis,aisku g.gif

užtat vyrams "protiniai" standartai kitokie smile.gif O tai daug sunkiau nei būt gražiam. Jei esi durnas, nieks nepadės doh.gif O jei negražus: šiais laikais tai nėra didelė problemą. Truputis sporto, stilistų/vizažistų ir gal net medicininės pagalbos ir esi gražuolis/gražuplė, plius manau svarbiausia turėt savo šarmą wink.gif
plius kaip rašiau: tas apviniojimo paprastumas wub.gif Vyrai dažniau apvinioja naivesnes moteris, kvailesnes. Protingas sunku apviniot, net neįmanoma.
O moteris gali apviniot net patį protingiausią blush2.gif
Atsakyti
del protiniu standartu,tai jiems labai daug kas atleistina labiau nei mums ax.gif o del isvaizdos,tai tikai yra tos pagalbos norint graziu buti,bet ,deja,nedaug vyru tuo naudojas,jei vyras stilingas,kvepiantis ir prisiziurintis,tai dar sulaukia itarinejimu,kad "ne tos pakraipos",o as pati is vieno pazistamo esu isgirdus,kad jam muilo ir dantu pastos uztenka,nuo kada "tikri" vyrai kosmetika naudoja "kaip bobos" tokie jo argumentai buvo.Uztai nesistebiu,kai lietuvaites i uzsieniecius dairosi,jie daug labiau prisiziuri,jei lietuvos vyrai pasidarytu is to isvadas doh.gif ...
Atsakyti
Man atrodo, kad abiem vienodai ir lengva, ir sunku rolleyes.gif
Atsakyti
o man atrodo-vyrams. moteris turi daugiau atsakomybes, pas ja ir vaikai ir namai ant jos peciu 4u.gif o vyrams kas- darbas, laikrastis, tv ir lova. ar cia daug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2007 02 23, 16:29)
Dažnai pagalvoju,kodėl negimiau vyru.
Kai pagimdžiau sūnų,pirma mintis buvo -AČIŪ DIEVUI,JAM NEREIKS GIMDYTI  ax.gif Mano manymu,jiems daug paprasčiau gyventi.. g.gif Kaip manot jūs?Pasidalinkit savo mintimis ir išgyvenimais. 4u.gif

daziaugiuosi kad gimiau moterimi,nes mes esame unikalios
vienas zmogus yra pasakes kas patys geriausi meistrai:virejai.kirpejai ,manikiuristai ir t.t yra vyrai.
bet juk jie tik viena dalyka daro vienu metu
o mes totelys sugebame ir valgi gaminti,ir vaika priziureti,ie telefonu kabeti-ir padarome viska gerai
jei vyrui butu duota tokia dalia tai butu katastrofa nes jie vienu metu negali daryti keliu dalyku
O MES GALIME drinks_cheers.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Manau kad lengviau gyventi moterims,kurios turi protingus vyrus.
Atsakyti
Ziurint kuria prasme, bet manau, kad dazniau Lietuvoj daugiau vargsta moterys, nors cia gali buti visaip, nes zmones skirtingi. g.gif
Atsakyti
Manau, kad vyrams smile.gif . Bet nieko, sunkumai man patinka biggrin.gif
Atsakyti
Vyrams.
Atsakyti
manau sunkiau moterims. O vyrams labai sunku buna, kai juos neapsikentusios palieka moterys, tada praregejimas kartais priveda prie visisko degradavimo...
Atsakyti
Vyrams lengviau tongue.gif
Atsakyti