Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras mane seka

toki daikčiuką radusi pradėčiau mokytis dainuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkada ir mane taip sekė vienas pilietis. Kažkaip jam pavyko visas mano SMS perimti ir visas el.žinutes. Visada žinojo kur esu ir su kuo. Kadangi turėjau daug draugų jis prisigalvodavo visokių nebūtų dalykų. Paskui jis man grasindavo, kad sugadins mašinos stabdžius. Galų gale ir finasiškai nuskriaudė. Dabar gyvenu tik darbas-namai ir manau, kad jam pasidarė nebeįdomu ir vaikinas aprimo, nors tuo neisitikinusi. Neseniai jis net pasakojo, kiek kainavo ir filmavimas. Taigi patarčiau neprovokuot tų sekimų, nes nežinia kas tiems vyrams galvoje.
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 02 28, 15:40)
reikia gi sugebėt vyruką davest iki tokios būsenos...kuris čia kaltesnis?

As ir nesikratau atsakomybes uz iskilusia situaciją....

QUOTE(Evelinute:) @ 2007 02 28, 16:35)
As tai matau labai vyrui svarbia ir aktualia problema- tau sekasi darbe geriau nei jam.... jei jis dirba dvejuose darbuose, o tu per puse metu pasiekei tokias pareigas, apie kurias jis svajojo...matyt vyruks nebepasitiki savimi, gal galvoja, kad kam as toks reikalingas tokiai protingai moteriai.... o del aparaciuko, tai manau, kad draugu itaka... schmoll.gif
mano pasiulymas- pabandyk nueit pas psichologa, is pradziu viena, o paskiau lyg tarp kitko ir ji prisikalbink, gal pavyktu ispresti visas problemas ir viskas klostysis puikiai  smile.gif

Manau , kad tai ir butu tikroji priezastis... Gal ir metai savo daro - tarp mudvieju 8m skirtumas ir as ka tik pradejau savo karjeros kelia, o jis jaucia, kad vis sunkiau "brautis". O jei dar pamineciau , kad atsirado siokiu tokiu negalavimu susijusiu su "vyriska sveikata"... Gal ir as jo vietoje taip jausciausi...
Bet net neisivaizuoju, kad galeciau nuempti pas psichologa...

QUOTE(Vora @ 2007 02 28, 18:27)
. Kažkaip jam pavyko visas mano SMS perimti ir visas el.žinutes. Visada žinojo kur esu ir su kuo.[

Nejau imanoma "perimti" zynutes g.gif Na suprantu jei nutverei telefona ir perskaitei, be jei istrynei viska g.gif

Nesu plepe su draugem, issilieju anonimiskai supermamoje, bet kai pamanau, kad net su mama telefonu nebegaliu atvirai pasisneketi.... Pripazinkit, kad kartais pasakot ir nemielu zodziu, ir visai nesinoretu , kad tas zmogus apie kuri snekat stovetu jums uz nugaros. Ir nebutinai tai turi but kokie baisus dalykai.
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 02 28, 13:40)
reikia gi sugebėt vyruką davest iki tokios būsenos...kuris čia kaltesnis?

ir ka gi reikia padaryti, kad nusipelnyti tokio slykstaus sekimo blink.gif

QUOTE(Prila @ 2007 02 28, 18:54)
1. As ir nesikratau atsakomybes uz iskilusia situaciją....
2. Manau , kad tai ir butu tikroji priezastis... Gal ir metai savo daro - tarp mudvieju 8m skirtumas ir as ka tik pradejau savo karjeros kelia, o jis jaucia, kad vis sunkiau "brautis". O jei dar pamineciau , kad  atsirado siokiu tokiu negalavimu susijusiu su "vyriska sveikata"... Gal ir as jo vietoje taip jausciausi...

1. ka tu tokio padarei?
2. ir tu manai, kad tai yra pateisinimas jam sitaip elgtis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vora @ 2007 02 28, 16:27)
Dabar gyvenu tik darbas-namai ir manau, kad jam pasidarė nebeįdomu ir vaikinas aprimo, nors tuo neisitikinusi.

blink.gif blink.gif blink.gif ...nesupratau...cia gyvenimas??? tu taip gyveni?? namai-darbas blink.gif normalu cia...
Atsakyti
Padės tik pokalbis su vyru, jei dar nepasikalbėjot. Ilgai ištvert negalėčiau aptikus tokį radinį g.gif
Atsakyti
Dabar gyvenu tik darbas-namai ir manau, kad jam pasidarė nebeįdomu ir vaikinas aprimo, nors tuo neisitikinusi.

Na nereiketu saves taip skriausti tik todel, kad vyras apsiramintu schmoll.gif Saves ikalinimas tarp keturiu sienu nera iseitis blink.gif
Atsakyti
Tarp mūsų irgi buvo 11m skirtumas ir šiokių tokių rūpesčių su vyriškais reikalais. Gal dėl to vyrai tokie ir pasidaro, kad pradeda mažiau savimi pasitikėti.
O aš kenčiu tai tik dėl to, kad vis dar esu kazkiek nuo jo priklausoma, bet žinau, kad jau nebeilgai.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 26, 14:04)
as tai jam toki irasa padaryciau... visu garsu koki laidotuviu marsa uzleisciau...ar kazka panasaus.... o pati tom keliom valandom is namu iseiciau.... kita diena koki futbola per telika.... o ka? nepazista jis manes iki galo, tegu susipazista....nori zmogus zinot, tegu zino... argi gaila... kokiai draugei paskambinus apie kotletu recepta pusvalandi....paskui apie netolima gera karjera... pasiulymus darbo gerus.... tegu pavydi... g.gif

Pritariu. Geriausia taktika - šoping end faking, kai saka. O tai raiškia, kad prasineši pro krautuves, grįžti su tarbom, atsitoji prieg aparačiuka i pradedi viskų mieruotis, išliedama savadžiugesį. Pvz. maunies kokį andaroką i dejuoji: "Jes...Jes...Ooooo. jes....oi, kaip gerai...truputį aukščiau...va taip...aha...liuks...puikiai...Paskui sakai..."O dabar pabandysim išbandysim liemenuką i šilkines pančiakas...va taip...ooo...pasirodo dar ir taip mažna...mmmm....gerai..." I visa šitą spektaklią pabaigoj, atsisėdi susirenki kvitus i gariai perskaitai kur kų pirkai i už kokį sumų...nu...apytiksliai...Ba diedas musėt iki to nedaklausis...neištrivos...wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 03 02, 14:50)
Pritariu. Geriausia taktika - šoping end faking, kai saka. O tai raiškia, kad prasineši pro krautuves, grįžti su tarbom, atsitoji prieg aparačiuka i pradedi viskų mieruotis, išliedama savadžiugesį. Pvz. maunies kokį andaroką i dejuoji: "Jes...Jes...Ooooo. jes....oi, kaip gerai...truputį aukščiau...va taip...aha...liuks...puikiai...Paskui sakai..."O dabar pabandysim išbandysim liemenuką i šilkines pančiakas...va taip...ooo...pasirodo dar ir taip mažna...mmmm....gerai..." I visa šitą spektaklią pabaigoj, atsisėdi susirenki kvitus i gariai perskaitai kur kų pirkai i už kokį sumų...nu...apytiksliai...Ba diedas musėt iki to nedaklausis...neištrivos...wink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 03 02, 14:50)
Pritariu. Geriausia taktika - šoping end faking, kai saka.

Nu a kitaip? Nieko schmoll.gif tik taip
pradesi lakstyt - vysis. Tai jau geriau atvirai .... apie viska, kai sakyti...
Atsakyti
QUOTE(Vora @ 2007 03 02, 11:32)
Tarp mūsų irgi buvo 11m skirtumas ir šiokių tokių rūpesčių su vyriškais reikalais. Gal dėl to vyrai tokie ir pasidaro, kad pradeda mažiau savimi pasitikėti.
O aš kenčiu tai tik dėl to, kad vis dar esu kazkiek nuo jo priklausoma, bet žinau, kad jau nebeilgai.

Stiprybes tau mirksiukas.gif Isivaizduoju kaip tai turetu buti sunku doh.gif As taip tikriausiai negaleciau schmoll.gif Nors kaip protingi zmones sako ''Niekeda nesakyk niekada'' Laikykis!!!
Atsakyti