Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras mane seka

QUOTE(Vora @ 2007 03 06, 09:10)
Yra ir pliusu iš sekimo. Kartais galima tokiu būdu paprašyti to ko negalėtum bendraujant paprastai.

g.gif nesupratau?? ko sekimu galima paprasyti,ko tokio normaliu bendravimu nepasakytum blink.gif ...sekimu i snuki nebent uzsiprasyt galima...o cia tai pliusai bigsmile.gif blyst gerai karta kad daugiau gyvenime nekiltu mintis kita zmogu tokiu budu kontroliuot ph34r.gif
Atsakyti
Na,sakysim,negražu tas sekimas...ale jei Otelo būt turėjęs kokį aparatėlį,gal nebūtų taip liūdnai tai Dezdemonai pasibaigę...
Atsakyti
Idomu, kur dingo musu klausimo savininke.. g.gif kaip jam toliau sekasi? ar pasainaudojo bent vienu patarimu.... g.gif unsure.gif
Atsakyti
Vienok gera kai seka....romantiska...juk rupi jam ka as veikiu wub.gif Vienzo,tai geriau nei dalintis beriu su kita ir dar klausti,kaip ji islaikyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 03 06, 21:42)
Vienzo,tai geriau nei dalintis beriu su kita ir dar klausti,kaip ji islaikyti  tongue.gif

g.gif kaip kaip??? gera apynasri,avizu,sieno ir tvartan umn.gif
Atsakyti
rast aparaciuka irasinejanti garsus ,manau,nera labai malonu.Gal ir kamerike dar kur imontuota biggrin.gif
Atsakyti
Na mano draugas irgi mane sekė - seka.. Įsilaužė į el.paštą, nes dažnai sėdėdavau one.lt, bet būtų paprašęs parodyt, būčiau parodžius, nes nėra ten ką slėpti. Taip pat įdėjęs į kompą sekimo programą, o manau, kad kažkada ir blakę buvo išbandęs. Ir neaišku kiek dar nežinau. Taip pat kažkada seniai per ginčą buvo prasitaręs, kad jei norėtų - kiekvieną mano žingsnį žinotų. Nors šiaip vaidina tokį, kad tipo man neįdomu.

Iš pradžių buvo labai skaudu, galvojau, kaip jis taip galėjo, juk galėjo paklaust, paprašyt parodyt.. Juk tai grynai asmens teisių pažeidimas, nepagarba ir nepasitikėjimas. Bet po to karto aš juo labai nusivyliau, kažkiek atšalau, ir jis man nebetoks svarbus.

O šiaip manau, jei žmogus pats turi ką slėpti, tai tuo ir kitus įtarinėja. Kaip sakant - kiekvienas sprendžia pagal save. Be to prie jo telefono neįmanoma prisiliesti, saugo kaip savo akį.
Atsakyti

Tai vat butent.Kuo pats kvepia, tuo kita tepa.
Atsakyti
Perskaičiau visą temą ir net žagtelėjau- pasirodo, dar ir tokių bajerių būna blink.gif Sakyčiau, kad vyrukas filmų per daug prisižiūrėjo. Tikrai aš jam padryčiau, kaip Peliauckų Jadzė patarė. Pasibaigtų visi norėjimai šnipinėt. Arba atvirkščiai- ''paskambinčiau'' (juk nebūtina daryt tai iš tikrųjų mirksiukas.gif ) draugei ir pradėčiau pasakoti, kaip sunkiai dirbu, kad net laisvalaikiui ir šeimai mažai laiko lieka, kaip man dėl to širdį skauda ir t.t. Gal tada nusiramintų ir pasibaigtų visi pasiklausymai.
Atsakyti
nu man tai kažkas kraupaus, ko tik vyrai nepadaro blink.gif tegul mažiau teliką žiūro laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinute:) @ 2007 03 06, 20:56)
Idomu, kur dingo musu klausimo savininke.. g.gif  kaip jam toliau sekasi? ar pasainaudojo bent vienu patarimu.... g.gif  unsure.gif

As cia wink.gif
Ne taip seniai, konflikto metu, prasitariau vyrui, kad radau ta aparaciuka.. Nors tiesa sakant, po to karto kai radau, daugiau toje vietoje jo jau nebebuvo - ta nezinau, gal cia buvo "vienkartine akcija" g.gif Gal jis ta aparaciuka buvo is kokio draugo pasiskolines...
Bet prie gero tokie dalykai nepriveda - stovim dabar abu ant skirybu slenkscio verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Gaila kaip verysad.gif Bet tikrai čia kažkokie ženklai, kai nėr pasitikėjimo, nieko gero...
Atsakyti