nesupratau?? ko sekimu galima paprasyti,ko tokio normaliu bendravimu nepasakytum ...sekimu i snuki nebent uzsiprasyt galima...o cia tai pliusai blyst gerai karta kad daugiau gyvenime nekiltu mintis kita zmogu tokiu budu kontroliuot
Na mano draugas irgi mane sekė - seka.. Įsilaužė į el.paštą, nes dažnai sėdėdavau one.lt, bet būtų paprašęs parodyt, būčiau parodžius, nes nėra ten ką slėpti. Taip pat įdėjęs į kompą sekimo programą, o manau, kad kažkada ir blakę buvo išbandęs. Ir neaišku kiek dar nežinau. Taip pat kažkada seniai per ginčą buvo prasitaręs, kad jei norėtų - kiekvieną mano žingsnį žinotų. Nors šiaip vaidina tokį, kad tipo man neįdomu.
Iš pradžių buvo labai skaudu, galvojau, kaip jis taip galėjo, juk galėjo paklaust, paprašyt parodyt.. Juk tai grynai asmens teisių pažeidimas, nepagarba ir nepasitikėjimas. Bet po to karto aš juo labai nusivyliau, kažkiek atšalau, ir jis man nebetoks svarbus.
O šiaip manau, jei žmogus pats turi ką slėpti, tai tuo ir kitus įtarinėja. Kaip sakant - kiekvienas sprendžia pagal save. Be to prie jo telefono neįmanoma prisiliesti, saugo kaip savo akį.
Perskaičiau visą temą ir net žagtelėjau- pasirodo, dar ir tokių bajerių būna Sakyčiau, kad vyrukas filmų per daug prisižiūrėjo. Tikrai aš jam padryčiau, kaip Peliauckų Jadzė patarė. Pasibaigtų visi norėjimai šnipinėt. Arba atvirkščiai- ''paskambinčiau'' (juk nebūtina daryt tai iš tikrųjų ) draugei ir pradėčiau pasakoti, kaip sunkiai dirbu, kad net laisvalaikiui ir šeimai mažai laiko lieka, kaip man dėl to širdį skauda ir t.t. Gal tada nusiramintų ir pasibaigtų visi pasiklausymai.
As cia
Ne taip seniai, konflikto metu, prasitariau vyrui, kad radau ta aparaciuka.. Nors tiesa sakant, po to karto kai radau, daugiau toje vietoje jo jau nebebuvo - ta nezinau, gal cia buvo "vienkartine akcija" Gal jis ta aparaciuka buvo is kokio draugo pasiskolines...
Bet prie gero tokie dalykai nepriveda - stovim dabar abu ant skirybu slenkscio