Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras mane seka

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 03 02, 13:50)
Pvz. maunies kokį andaroką i dejuoji: "Jes...Jes...Ooooo. jes....oi, kaip gerai...truputį aukščiau...va taip...aha...liuks...puikiai...Paskui sakai..."O dabar pabandysim išbandysim liemenuką i šilkines pančiakas...va taip...ooo...pasirodo dar ir taip mažna...mmmm....gerai..."

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jadzyt as tau bucki ir medali.... yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 03 02, 13:50)
Pritariu. Geriausia taktika - šoping end faking, kai saka. O tai raiškia, kad prasineši pro krautuves, grįžti su tarbom, atsitoji prieg aparačiuka i pradedi viskų mieruotis, išliedama savadžiugesį. Pvz. maunies kokį andaroką i dejuoji: "Jes...Jes...Ooooo. jes....oi, kaip gerai...truputį aukščiau...va taip...aha...liuks...puikiai...Paskui sakai..."O dabar pabandysim išbandysim liemenuką i šilkines pančiakas...va taip...ooo...pasirodo dar ir taip mažna...mmmm....gerai..." I visa šitą spektaklią pabaigoj, atsisėdi susirenki kvitus i gariai perskaitai kur kų pirkai i už kokį sumų...nu...apytiksliai...Ba diedas musėt iki to nedaklausis...neištrivos...wink.gif

Ale, žiūrau, tu, Peliauckų Jadze, konkreti bobela esi. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Absurdiška situacija. Aš tai atvirai pasikalbėčiau, nes tai ligota kažkaip - sekti...
Atsakyti
QUOTE(Infinita @ 2007 03 03, 13:17)
Absurdiška situacija. Aš tai atvirai pasikalbėčiau, nes tai ligota kažkaip - sekti...

Tai kad jie sunkiai tarpusavy tomis temomis kalbasi, kaip autorė minėjo.
Autorei: Vyras jaučiasi antram plane, prastesnis, todėl nieko nuostabaus, kad pradėjo įtarinėti, bet tai neturėtų išaugti į liguistą nepasitikėjimą. Gal nuo to kilo ir kitos "vyriškos problemos" reiktų čia psihologo, jeigu kartu nerasite bendro kontakto.
Atsakyti
Pritariu. Geriausia taktika - šoping end faking, kai saka. O tai raiškia, kad prasineši pro krautuves, grįžti su tarbom, atsitoji prieg aparačiuka i pradedi viskų mieruotis, išliedama savadžiugesį. Pvz. maunies kokį andaroką i dejuoji: "Jes...Jes...Ooooo. jes....oi, kaip gerai...truputį aukščiau...va taip...aha...liuks...puikiai...Paskui sakai..."O dabar pabandysim išbandysim liemenuką i šilkines pančiakas...va taip...ooo...pasirodo dar ir taip mažna...mmmm....gerai..." I visa šitą spektaklią pabaigoj, atsisėdi susirenki kvitus i gariai perskaitai kur kų pirkai i už kokį sumų...nu...apytiksliai...Ba diedas musėt iki to nedaklausis...neištrivos...

Nu, pavarot mergyckos lotuliukas.gif thumbup.gif saunuoles, toks isradingumas clap.gif
Atsakyti

As manu kitaip - jei man taip vyras padarytu tai pirmiausiai as juo suabejociau, nes yra sakoma - vagis, uzrakina savo duris 5 spynom, o neistikimam atrodo kad visos moterys neistikimos. Nenoriu nuliudinti, cia tik mano nuomone ir as suabejociau savo vyru tokiu atveju verysad.gif
Atsakyti
Buvo ir man kazkas panasaus, tik ne aparaciukas namie, bet konkretus sekimas su kuo, kur ir ka veikiau, ka buvau apsirengus ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Papasakosiu, kaip buvo mano vienam pažįstamui: buvo vedęs, žmona nedirbo-vaiką 2-3 metų augino, formą palaikė-ėjo į fitneso klubą. Kilo vyrui kai kokių įtarimų, taigi įstatė pasiklausymo įrangą į telefoną ir užpelengavo, kad ta vietoj fitneso duodasi su kahaliu. Ko pasekoje žmona paliko vyrą ir išėjo gyventi pas kahalį, nes ten buvo sena meilė. Kyla klausimas kam tekėjo už nemylimo ir dar vaiką pasidarė doh.gif . Taigi kartais pasiklausymo priemonės ir padeda: žmona tęsė laimingą gyvenimą , o vyrui nukrito ragai.
Atsakyti
Yra ir pliusu iš sekimo. Kartais galima tokiu būdu paprašyti to ko negalėtum bendraujant paprastai. Nors vistiek sekimas labai bjaurus vyriškas hobbi.
Atsakyti
Jau tik nepradekit sakyt kad moteriskes nesiokioja ir nelaksto paskui slapstydamosi pakampemis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(misius @ 2007 03 06, 10:18)
Jau tik nepradekit sakyt kad moteriskes nesiokioja ir nelaksto paskui slapstydamosi pakampemis  doh.gif

na dar neteko tokiu sutikti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(misius @ 2007 03 06, 10:18)
Jau tik nepradekit sakyt kad moteriskes nesiokioja ir nelaksto paskui slapstydamosi pakampemis  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mažiau serialų patarčiau žiūrėt hihihi.gif
Nors ... visur pasitaiko nukrypimų nuo normos mastau.gif
Atsakyti