Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas

mano mama nuo vaikystes ipratino prie tokios koses, kai pradeda siausti visokie gripai ir kitos persalimo ligos, tai jau rudeni uztaisau tokia spanguoliu kosyte....
spanguoliu litra sutrini su 10 saukstu medaus ir galvute cesnako (medaus galima ir daugiau, pagal skoni) ir karta per diena suvalgai valgomaji sauksta. mes tai darome vakarais, kad nesmirdetumem mokyklose, darbuose smile.gif
aisku dar probiotikus reiktu pagerti kad organizme butu visu reikalingu geruju bakteriju smile.gif
Atsakyti
Geriausiai man padeda homeopatinis vaistas Influcid, vartoti kaip parasyta ant lapelio. Tik reikia turet kantrybes, kol prades veikti (apie 12 val).
Atsakyti
pasiziurekite si reportaza smile.gif „Gripo virusas protingesnis už mokslą. O už žmogų?" jau pavadinimas intriguoja...
http://www.valstieti...la-.-O-uz-zmogu
Atsakyti
sveikos. 4u.gif man ne gripas bet vistiek sveikata tei ne kokia. didžiulė sloga, kosau, bet daugiausia tik ryte ir vakare ir šiaip visiškai be jėgų.. o ryt naujųjų metų šventė. sad.gif padėkit.. gal turit kokių patarimu, kaip greitai pasveikti?
Atsakyti
laur*, tau turbut issekimas ir jo pasekoje persalimas. Man irgi taip buvo, nuejau pas gydytoja, pasirodo ir persalimas ir virusas. Israse milteliu nuo skausmo, nes raumenis skaudejo taip kad negalejau galvos pasukti. Ir dekatileno nuo gerkles skausmo. Praslankiojau 4 dienas be jegu, paskui atsistate viskas. Paprasciausiai issekus buvau....
Atsakyti
Labukas

Seniau kai sirgdavau tai tik su antibijotikais pasveikdavau. Dabar mūsų šeimoje kas susiję su sveikata daug kas pasikeitė. Prdėjom gyditis natūraliais Tianshi papildais, ir skirtumas akivaizdus.
Kai užpuola gripas geriame kordisepsą ir cinką, jei temp. yra tai ir paracatamoli, dar padeda ir antiliidinė arbata. Ir jokių antibijotikų nereikia.

Kordicepsas stabdo virusų dauginimąsi, Cinkas „žudo“ jau patekusius virusus, todėl abu kartu yra geros imuninės sistemos garantas. Antilipidinė arbata, turi puikų priešuždegiminį poveikį.
Atsakyti
Laba diena,
Mačiau supermamoj, Apropos produktų nuo peršalimo, reklama. Ar bandėt kas ir kokia Jūsų nuomonė?

Atsakyti
Kaip kovojat su šiuo metiniu gripu? kalba kad jis vėl mutavo..
Atsakyti
Kovojam siaip ne taip- citrusinius valgom, liepziedziu ir metu arbateles geriam, nuo kosulio Pertusina geriam ir Neo-bronchol ciulpiam. Lovos rezimas. Kol kas jokiu rezultatu doh.gif bet po 3 d. manau turetu prasidet gerejimas
Atsakyti
na gal pratesiam pasnekesi , as jau sedziu astunta diena apsirisus gerkle tarp nosiniu , vaikstau po namus su respiratorium kad neuzkresciau namiskiu unsure.gif baisi sloga, gerkle jau baigiu issigydyt.
bet klausimas toks , manau kad esu labai silpno imuniteto savinike nes truputi pasalus kojas jau ir gerkle ir sloga kamuoja. kokius vitaminus ar papildus gerti ? kaip sustiprinti imunitea? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2011 09 27, 18:08)

bet klausimas toks , manau kad esu labai silpno imuniteto savinike  nes truputi pasalus kojas jau ir gerkle ir sloga kamuoja.  kokius vitaminus ar papildus gerti ?  kaip sustiprinti imunitea?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Valgyti daug svieziu darzoviu ir vaisiu 4u.gif Is ju lengviausiai organizmas pasisavina tai, ko jam truksta. Nera dar sukurta jokiu vitaminu ar maisto papildu, kad viena tablete pasalintu trukumus. Gali buti, kad gersit vitaminus, kokius brangius ar reklamuojamus, patartus, kad daro stebuklus, bet realiai jus gi nezinote, ko konkreciai truksta JUSU organizmui. Jus leisit pinigus, pumpuosit sintetika, o gal ne vienos dalies organizmas nepasisavins, nes tiesiog jis neras, kas jam reikalinga.
Sveika mityba-tai vienintelis tikras imuniteto stiprintojas. 4u.gif

Pagalba sergant gripu:
1. Arbata su imbieru+citrina+medus.
2. Cesnakas. Vieno neivalgysit, tad susitarkuokit su morkomis, pasidarykit salotas. Ir is morku vitaminu gausit, ir cesnakas-gamtinis antibiotikas.
3. 0,5 litro vandens su druska gerti. Druska-musantis ir dezinfekuojantis produktas. Jo vartoti sveikam gal ir nereikia daug, bet ligos atveju tai nepamainomas "vaistas", neveltui skalaujam gerkle su druska, kai gerkle skauda, kai kosejam, sergam laringitu-inhaliuojam druskos tirpalu, pries operacijas ar po ju, viduriuojant lasinama lasaline su drsukos tirpalu, o sergant gripu greiciau virusas bus iveiktas, jei istengsit isgerti druskinga vandeni(atsargiai-jei sergat inkstu ligomis, toks gydymo budas netinka).
Atsakyti
viskuo kaip ir naudojuosi , tik va kad gerti padruskinta vandeni tai jau naujiena ax.gif reiks isbandyti.
jau pradejau gerti toki bioimunostimuliatoriu paziuresiu ar jis mane gelbes nuo persalimo ar ne ax.gif
Atsakyti