olialiaa su tavim vis labiau panašumšų turiu

mano irgi nosies pertvara kreiva ,reik operuoti ... Lor gydytoja tai net nežinau ką pasakyti ,vis eidavau kad man gydytų

ji tesugebėdavo pasakyti nežinau ,nežinau kas tau yra ,neįsivaizduoju ... ar pinigų norėjo ar kokio velnio, bet iš principo nieko nedaviau ... išsireikalavau siuntimo į kauną ...padarė visus alerginius tyrimus ,beveik nieko nerado ...Kita gyd. pasakė ,kad pertvara kreiva gal todėl ...nu bet poto medikais šiek tiek nusivyliau ir nutariau niekur neiti o pati save stebėti ir gydytis

pastebėjau ,kad turiu ir aš tą šalčio alergiją...jeigu tik išeinu į lauk nosis bėga ,be nosinaičių nė žingsnio,taip visus metus net vasarą jeigu vėsėsnė diena tas pats o jeigu karšta tada jau gerai.Nu dar nuo dulkių bėga nosis ,tai jau namus valyti tvarkyti dažnai senai pripratau ,bet jeigu pas ką kitą į svečius nueinam ir kur dulkės tai čiaudulys,varvanti nosis.Čiulpiu Homeopatinius iš pradžių dar lyg pagerėjimą jutau o dabar nieko vėl

tai būtų tikrai įdomu ,ką tu naudoji.Dėl sinupreto naudojau ir aš jį >Man tai laikinas dalykas baigus naudoti vėl išnaujo.
O grįžtant prie temos vis dar balso stygos užlinkusios ...neprašneku ...šiandien visą dieną miegu...pabundu visa išprakaitavusi .... baisus galvos skausmas ,kuris nepraeina .