Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas

QUOTE(Atėjūnė @ 2009 02 12, 10:07)
Šiemet  doh.gif  unsure.gif
turiu ir nuolatinę slogą ,žiemą,pavasarį,vasarą,rudenį  doh.gif  kaip sloga gydotės?

Tai gal alerginė.Mano vyrui taip buvo, o priežastis persikėlė darbovietė į naujas patalpas, o ten nauji baldai, skleidžiantys kažkokį įdomų kvapą.tai kaip užpuolė sloga, praeidavo per atostogas ir dabar persikėlė į kitą kabinetą ir baigia užmiršti nosines. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 02 12, 09:07)
Šiemet  doh.gif  unsure.gif
turiu ir nuolatinę slogą ,žiemą,pavasarį,vasarą,rudenį  doh.gif  kaip sloga gydotės?

ojoj.. man taip buvo uzpraeitais metais. rudeni sirgau i menesi po 2 kartus. kiekviena menesi biuletenis.. baisu.
su sloga man tas pats - nosis bega net vasara jei kur pavesy esu. daktare pasake kad tai salcio alerrgija. ir is tikruju, man gera kai yra sausa ir karsta.
siuo metu - gal jau menesi geriu sinupret homeopatinius(kadangi sinusitas megsta prisikabint) ir lasinu kazkokius brangius lasiukus - kazkas kazkam patare, pabande ir patiko. pavadinimo neprisimenu, tik zinau kad baisiai brangus. galeisu pasiziuret ir parasyt pavadinima. purks tik karta i diena, grieztai laikantis rezimo. kol kas dar nieko nejauciu, gal pajausiu kai baigsiu visa.
del slogos tai ko tik nedariau. ir 2 kursus i drusku kambari perejau, ir sildziau ir lasinau ir....
nors svarbiausia kad neturiu alergijos nei ziedadulkem, nei katem. tik va salciui..nuolat bega nosis. daktare dar sake, kad cia del to kad mano nosies pertvara yra kreiva. riekia operuoti.
Atsakyti
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 02 11, 23:25)
Baisu tos ligos...man tai balso stygos silpna mano vieta...nepasneku visa gerklė išpūliavosijau tiesiog burdava o neraudona  doh.gif  irgi ryt seiles sunku ir kalbėti išvis neįmanoma  doh.gif  doh.gif  pašnibždom dar dar išeinaa kažkiek  doh.gif  doh.gif

ir mano silpna vieta ir tarsi pribure man santariskese ,kad saugociau gerkle ir prasau .Koset nekoseju,bet krutine uzimta ir gerkle griauzia ir zinok ,nuo ko cia ir kas.

o praeita savaite buvau pas LOR poliklinikoj,tai isvis cirkai -as neprasneku,gerkle raudona,ausi skauda,nosis nesustoja varvet,o ji man sako pas jus GERL,ar jus laikotes dietos.Tada 15 minuciu pasakojo ,ka as turiu valgyt,o kai paklausiau ,kad gal ji mano ,kad mano sitos ligos nuo skrandzio,tai ji sako nezinau,gal ir persalot biski.Nu po tokiu gyd.tik nusisaut lieka ,taip ji man nieko ir neparase nuo tiesiogines ligos. Tai jau galvot pradedu,gal sergu gripu todel ,kad su skrandziu problemu turiu,gal reikia skrandi dabar gydyt o ne sloga ir gerkle doh.gif
Atsakyti
nu siaubas , man tai gydytoja jau nieko gerklei nepataria nei slogai TIK naminius budus kaip druska su vandeniu ir pns , o sloga jau menuo nepraeina
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 02 12, 15:23)
nu siaubas , man tai gydytoja jau nieko gerklei nepataria nei slogai TIK naminius budus kaip  druska su vandeniu ir pns , o sloga jau menuo nepraeina

tai tik sloga butu nieko,bet kad visa sona skauda,ausi,aplink akis,nosis tos puses uzsikimsus,net miegot nakti negalejau ant to sono.Kad tik koks sinusitas neprisikabintu.tai irgeriu sinupretus,sinabsilus,bo galvos nepasuku.
Atsakyti
olialiaa su tavim vis labiau panašumšų turiu biggrin.gif mano irgi nosies pertvara kreiva ,reik operuoti ... Lor gydytoja tai net nežinau ką pasakyti ,vis eidavau kad man gydytų biggrin.gif ji tesugebėdavo pasakyti nežinau ,nežinau kas tau yra ,neįsivaizduoju ... ar pinigų norėjo ar kokio velnio, bet iš principo nieko nedaviau ... išsireikalavau siuntimo į kauną ...padarė visus alerginius tyrimus ,beveik nieko nerado ...Kita gyd. pasakė ,kad pertvara kreiva gal todėl ...nu bet poto medikais šiek tiek nusivyliau ir nutariau niekur neiti o pati save stebėti ir gydytis biggrin.gif pastebėjau ,kad turiu ir aš tą šalčio alergiją...jeigu tik išeinu į lauk nosis bėga ,be nosinaičių nė žingsnio,taip visus metus net vasarą jeigu vėsėsnė diena tas pats o jeigu karšta tada jau gerai.Nu dar nuo dulkių bėga nosis ,tai jau namus valyti tvarkyti dažnai senai pripratau ,bet jeigu pas ką kitą į svečius nueinam ir kur dulkės tai čiaudulys,varvanti nosis.Čiulpiu Homeopatinius iš pradžių dar lyg pagerėjimą jutau o dabar nieko vėl verysad.gif tai būtų tikrai įdomu ,ką tu naudoji.Dėl sinupreto naudojau ir aš jį >Man tai laikinas dalykas baigus naudoti vėl išnaujo.
O grįžtant prie temos vis dar balso stygos užlinkusios ...neprašneku ...šiandien visą dieną miegu...pabundu visa išprakaitavusi .... baisus galvos skausmas ,kuris nepraeina .
Atsakyti
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 02 12, 13:36)
olialiaa su tavim vis labiau panašumšų turiu  biggrin.gif  mano irgi nosies pertvara kreiva ,reik operuoti ... Lor gydytoja tai net nežinau ką pasakyti ,vis eidavau kad man gydytų  biggrin.gif  ji tesugebėdavo pasakyti nežinau ,nežinau kas tau yra ,neįsivaizduoju ... ar pinigų norėjo ar kokio velnio, bet iš principo nieko nedaviau ... išsireikalavau siuntimo į kauną ...padarė visus alerginius tyrimus ,beveik nieko nerado ...Kita gyd. pasakė ,kad pertvara kreiva gal todėl ...nu bet poto medikais šiek tiek nusivyliau ir nutariau niekur neiti o pati save stebėti ir gydytis  biggrin.gif  pastebėjau ,kad  turiu ir aš tą šalčio alergiją...jeigu tik išeinu į lauk nosis bėga ,be nosinaičių nė žingsnio,taip visus metus net vasarą jeigu vėsėsnė diena tas pats o jeigu karšta tada jau gerai.Nu dar nuo dulkių bėga nosis ,tai jau namus valyti tvarkyti dažnai senai pripratau ,bet jeigu pas ką kitą į svečius nueinam ir kur dulkės tai čiaudulys,varvanti nosis.Čiulpiu Homeopatinius iš pradžių dar lyg pagerėjimą jutau o dabar nieko vėl  verysad.gif  tai būtų tikrai įdomu ,ką tu naudoji.Dėl sinupreto naudojau ir aš jį >Man tai laikinas dalykas baigus naudoti vėl išnaujo.
O grįžtant prie temos vis dar balso stygos užlinkusios ...neprašneku ...šiandien visą dieną miegu...pabundu visa išprakaitavusi  .... baisus galvos skausmas ,kuris nepraeina .

jo as db irgi(jau metai kokie) be serveteliu niekur. perku didziausiais pakais ir man ju uztenka menesiui ..geda net pasakyt... blink.gif o dabar po buvusio persalimo dar nauja problema atsirado - nosi uzgula naktim, ir po nakties .
o del dulkiu - tai jo, man irgi alergija jom. niekam kitam nera.
o sinupret net nzn ar padeda - seip ji labai ilgai riekia naudot. nes tokie dalykai greit nepadeda. tad ir menesi ir du galima....
Atsakyti
su servetėlėm man tas pats blush2.gif rankinė amžinai du pakai jų blush2.gif
o man jau ta sloga 5-ti metai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 02 12, 17:17)
su servetėlėm man tas pats  blush2.gif rankinė amžinai du pakai jų  blush2.gif
o man jau ta sloga 5-ti metai  verysad.gif

nesmagu verysad.gif

stai tu lasiuku pavadinimas - NASONEX.
Atsakyti

Purškus aš tą Nazonexa nieko tuo laiku nepadėjo schmoll.gif dar yra spintelė reiktų vėl pabandyti.O tau neesubėga tie purškalai į gerklę viskas? biggrin.gif blush2.gif nes man amžinai...Sinupreto aš ir dabar nusipirksiu gal kiek palengvins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėjūnė: 12 vasario 2009 - 18:21
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 02 12, 18:20)
Purškus aš tą Nazonexa nieko tuo laiku nepadėjo  schmoll.gif dar yra spintelė reiktų vėl  pabandyti.O tau neesubėga tie purškalai į gerklę viskas?  biggrin.gif  blush2.gif  nes man amžinai...Sinupreto aš ir dabar nusipirksiu gal kiek palengvins

ane?
na as pabandysiu visa supurkst.
jei guliu tada subega, o jei seditn , stovint- tai ne, normaliai.
Atsakyti
jaučiuosi siaubingai,jau galvos skausmas tragiškas,kaip jųs ligoniukės
Atsakyti