Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos ant kiaušidžių

[quote=tikius,2011 09 10, 15:11]
[quote=sviliuke,2011 09 10, 03:02]
[/
Nepergyvenk tu del to tyrimo, ji daro beveik visada, kai randa cistas...ir man dare, skaiciukas buvo 8, norma berods iki 35.
[/quote]
Na turiu atsakyma - 24,2 U/ml...na maziau nei 35, bet tame lapelyje raso kad virs 21 yra padidintas... verysad.gif
Bijau...vizitas pas gine tik po mmm...po 1,5savaites....
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 09 12, 18:35)
Na turiu atsakyma - 24,2 U/ml...na maziau nei 35, bet tame lapelyje raso kad virs 21 yra padidintas... verysad.gif
Bijau...vizitas pas gine tik po mmm...po 1,5savaites....

Viskas bus gerai, nesijaudinkite taip 4u.gif Pažįstu moterį, kuriai buvo nustatytas rodiklis beveik 300, o atlikus biopsiją - vėžinių ląstelių nerado. Taigi, užrašė priešvėžinę stadiją, nors pagal kraują atrodė, kad jau bus labai liūdna...
Atsakyti
QUOTE(Santaika @ 2011 09 12, 17:51)
Viskas bus gerai, nesijaudinkite taip  4u.gif Pažįstu moterį, kuriai buvo nustatytas rodiklis beveik 300, o atlikus biopsiją - vėžinių ląstelių nerado. Taigi, užrašė priešvėžinę stadiją, nors pagal kraują atrodė, kad jau bus labai liūdna...

Aciu...na lauksiu vizito...Bandau mastyt logiskai, bet baime daro savo, kai kudikio planavimas virsta i kazkokia didziule baime atsiradus negerumams kuriu niekad nebuvo... Tikiuosi viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 09 12, 19:08)
Aciu...na lauksiu vizito...Bandau mastyt logiskai, bet baime daro savo, kai kudikio planavimas virsta i kazkokia didziule baime atsiradus negerumams kuriu niekad nebuvo... Tikiuosi viskas bus gerai...

Man truputį mažesnę cistą rado prieš kelis metus(po to bandžiau gerti kontraceptikus). Dabar ji tokio dydžio kaip pas tave. Mes taip pat bandome susilaukti vaikučio dėja, kol kas pastangos bevaisės. Taip pat lankiausi pas gydytoją, stebėjom ovuliaciją, o vieną dieną ji man pasakė, kad nesiseka man dėl cistos. Davė siuntimą į ligoninę pasikonsultuoti. Ten tapžiūtėjo, padarė kraujo žymėjimą. Viskas normose. Bet įtaria, kad cista endometriozinė..tai gi laukiu savo paskirtos operacijos.. Būčiau dar ilgai nesiryžus, bet bevaisės pastangos jau varo iš proto. Tikiuosi, jog po operacijos žirniukas ilgai nelauks ir užkibs wink.gif
O kai pati susidūriau su tokia bėda, sužinojau, kad tokių atvejų daugybė, tik niekas apie tai garsiai nešneka.
Tai va, nesijaudink per daug. Žymėjimas atliekamas papildomai informacijai gauti, dar prieš operaciją. Nieko čia baisaus. Aš taip pat buvau išsigandusi, kai man tokų tyrimą paskyrė. Lauk vizito pas gydytoją. JUk dag atvejų būna, kai po mm cistų neberanda(bet ta ne taisyklė schmoll.gif )
Tai gi aukščiau nosį ir mąstyk blaiviai 4u.gif
Atsakyti
as savo istorija aprasiau pavasari, tad nesikartosiu, tik pasakysiu, kad irgi ejau is proto, nes nebuvo toks visai nekaltas atvejis... unsure.gif praejus 2 menesiams po operacijos ant likusios kiausides (nes viena privalejo pasalinti) vel atsirado 3cm cistuke. tiesa, si jau buvo visai kitokio pobudzio. dabar praejus pusei metu laukiuosi kudikelio wub.gif (net gydytojams staigmena, kad taip greitai pastojau su viena kiauside) o cista visiskai isnyko rolleyes.gif

taip kad auksciau galvas wink.gif tik butinai butinai nedelskit eiti pas gydytojus! daznai laikas labai svarbus.
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 09 12, 20:41)
Man truputį mažesnę cistą rado prieš kelis metus(po to bandžiau gerti kontraceptikus). Dabar ji tokio dydžio kaip pas tave. Mes taip pat bandome susilaukti vaikučio dėja, kol kas pastangos bevaisės. Taip pat lankiausi pas gydytoją, stebėjom ovuliaciją, o vieną dieną ji man pasakė, kad nesiseka man dėl cistos. Davė siuntimą į ligoninę pasikonsultuoti. Ten tapžiūtėjo, padarė kraujo žymėjimą. Viskas normose. Bet įtaria, kad cista endometriozinė..tai gi laukiu savo paskirtos operacijos.. Būčiau dar ilgai nesiryžus, bet bevaisės pastangos jau varo iš proto. Tikiuosi, jog po operacijos žirniukas ilgai nelauks ir užkibs wink.gif
O kai pati susidūriau su tokia bėda, sužinojau, kad tokių atvejų daugybė, tik niekas apie tai garsiai nešneka.
Tai va, nesijaudink per daug. Žymėjimas atliekamas papildomai informacijai gauti, dar prieš operaciją. Nieko čia baisaus. Aš taip pat buvau išsigandusi, kai man tokų tyrimą paskyrė. Lauk vizito pas gydytoją. JUk dag atvejų būna, kai po mm cistų neberanda(bet ta ne taisyklė  schmoll.gif )
Tai gi aukščiau nosį ir mąstyk blaiviai  4u.gif

aciu uz pasidalinima patirtim...o kokie tavo skaiciukai tyrimo buvo?
sakai kad lauki operacijos? o jos ilgai laukti reikia? kada tau bus...parasyk veliau kaip seksis, labai idomu kaip einasi tokiu paciu atveju...

QUOTE(une @ 2011 09 12, 21:11)
as savo istorija aprasiau pavasari, tad nesikartosiu, tik pasakysiu, kad  irgi ejau is proto, nes nebuvo toks visai nekaltas atvejis... unsure.gif  praejus 2 menesiams po operacijos ant likusios kiausides (nes viena privalejo pasalinti) vel atsirado 3cm cistuke. tiesa, si jau buvo visai kitokio pobudzio. dabar praejus pusei metu laukiuosi kudikelio  wub.gif (net gydytojams staigmena, kad taip greitai pastojau su viena kiauside)  o cista visiskai isnyko  rolleyes.gif

taip kad auksciau  galvas wink.gif tik butinai butinai nedelskit eiti pas gydytojus! daznai  laikas labai svarbus.

Dziaugiuosi uz jus:) Aukite ir stiprekite...
O as irgi lauksiu , ziuresim kaip cia bus po mmm, arba jei reiks po operacijos...
Atsakyti
Skaičiukus iškart gavo dydytoja. Sesutė man jų nedavė, leido suprasti, kad paskui prisigalvoja pacientės visko. Per daug ir neprašiau. Gydytoja man iškarto pasakė, kad kraujo tyrimas geras. Operacijai prieš mėnesį mauždaug užrašė. Bus 23d. Dar ryt lėksiu paskutiniai apžiūrai prieš LP.
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 09 14, 21:58)
Skaičiukus iškart gavo dydytoja. Sesutė man jų nedavė, leido suprasti, kad paskui prisigalvoja pacientės visko. Per daug ir neprašiau. Gydytoja man iškarto pasakė, kad kraujo tyrimas geras. Operacijai prieš mėnesį mauždaug užrašė. Bus 23d. Dar ryt lėksiu paskutiniai apžiūrai prieš LP.

O kurioj ligoninej darys jei tu vilniete?
Linkiu sekmes, lauksiu kaip jausies po visko.
As laukiu vizito po mmm pas gine,eisiu 20d ,pakomentuos tyrimus, paziures kaip ta cista.
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 09 16, 18:01)
O kurioj ligoninej darys jei tu vilniete?
Linkiu sekmes, lauksiu kaip jausies po visko.
As laukiu vizito po mmm pas gine,eisiu 20d ,pakomentuos tyrimus, paziures kaip ta cista.

Vakar buvau paskutinėj konsultacijoj prieš LP..ta zaraza niekur neišnyko, operacija bus verysad.gif
nelabai aš jos noriu bet reikia. doh.gif
Darys LP Lazdynų greitosios pagalbos ligoninėj. Būtinai parašysiu kaip kas.
O tau palinkėsiu, jog įvyktų mažas stebuklas ir nuėjus pas gydytoją, ji jokių cistų pas tave nerastų mirksiukas.gif
Na ką..po savaitėlės prisiduosiu remontui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 09 16, 22:40)
Vakar buvau paskutinėj konsultacijoj prieš LP..ta zaraza niekur neišnyko, operacija bus  verysad.gif
nelabai aš jos noriu bet reikia.  doh.gif
Darys LP Lazdynų greitosios pagalbos ligoninėj. Būtinai parašysiu kaip kas.
O tau palinkėsiu, jog įvyktų mažas stebuklas ir nuėjus pas gydytoją, ji jokių cistų pas tave nerastų  mirksiukas.gif
Na ką..po savaitėlės prisiduosiu remontui  doh.gif

Na ka, neisnyko, tai tures sutvarkyt operacijos metu...Linkiu dideles sekmes:) Kad viska sutvarkytu ir paskui greitai zirniukas atkeliautu pas jus:)
O kodel butent lazdynu ligoninej?pati pasirinkai?
O manes matyt laukia tas pats...rytoj jau vizitas pas gine, apziures kaip ta cista bjaurybe...bet as vistiek kasdien jauciu durima sone...matyt nepasisalino ji... verysad.gif Parasysiu kas kaip, tu irgi duok zinot.Sekmes.
Atsakyti
Vasario mėn gale gine surado cistą, kovo mėn tam reikalui naikinti skyrė gerti kontraceptikus, šiandien lankiausi pas gyd, pažiūrėt ar ji dingo, ir ačiū die jos nebėra thumbup.gif daugiau gerti kt kaip ir nenorėčiau, bet bijau, kad vėl ji neatsinaujintų, gyd pataria dar gerti kt, bet pusmetį dar, kaip jūs manot? g.gif

Visoms pozityvių minčių 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 09 19, 18:48)
Na ka, neisnyko, tai tures sutvarkyt operacijos metu...Linkiu dideles sekmes:) Kad viska sutvarkytu ir paskui greitai zirniukas atkeliautu pas jus:)
O kodel butent lazdynu ligoninej?pati pasirinkai?
O manes matyt laukia tas pats...rytoj jau vizitas pas gine, apziures kaip ta cista bjaurybe...bet as vistiek kasdien jauciu durima sone...matyt nepasisalino ji... verysad.gif  Parasysiu kas kaip, tu irgi duok zinot.Sekmes.

Man ten abraziją darė, tai noriu pas tą pačią gydytoją ir lp darytis..kvailai skamba, bet truputį drąsiau jaučiuosi, kai žinau kas darys ax.gif o dūrimą ir aš jaučiu..tik ne tam šone kur cista biggrin.gif ir taip jau seniai biggrin.gif
Atsakyti