QUOTE(Amarok @ 2011 09 12, 20:41)
Man truputį mažesnę cistą rado prieš kelis metus(po to bandžiau gerti kontraceptikus). Dabar ji tokio dydžio kaip pas tave. Mes taip pat bandome susilaukti vaikučio dėja, kol kas pastangos bevaisės. Taip pat lankiausi pas gydytoją, stebėjom ovuliaciją, o vieną dieną ji man pasakė, kad nesiseka man dėl cistos. Davė siuntimą į ligoninę pasikonsultuoti. Ten tapžiūtėjo, padarė kraujo žymėjimą. Viskas normose. Bet įtaria, kad cista endometriozinė..tai gi laukiu savo paskirtos operacijos.. Būčiau dar ilgai nesiryžus, bet bevaisės pastangos jau varo iš proto. Tikiuosi, jog po operacijos žirniukas ilgai nelauks ir užkibs
O kai pati susidūriau su tokia bėda, sužinojau, kad tokių atvejų daugybė, tik niekas apie tai garsiai nešneka.
Tai va, nesijaudink per daug. Žymėjimas atliekamas papildomai informacijai gauti, dar prieš operaciją. Nieko čia baisaus. Aš taip pat buvau išsigandusi, kai man tokų tyrimą paskyrė. Lauk vizito pas gydytoją. JUk dag atvejų būna, kai po mm cistų neberanda(bet ta ne taisyklė

)
Tai gi aukščiau nosį ir mąstyk blaiviai
aciu uz pasidalinima patirtim...o kokie tavo skaiciukai tyrimo buvo?
sakai kad lauki operacijos? o jos ilgai laukti reikia? kada tau bus...parasyk veliau kaip seksis, labai idomu kaip einasi tokiu paciu atveju...
QUOTE(une @ 2011 09 12, 21:11)
as savo istorija aprasiau pavasari, tad nesikartosiu, tik pasakysiu, kad irgi ejau is proto, nes nebuvo toks visai nekaltas atvejis...

praejus 2 menesiams po operacijos ant likusios kiausides (nes viena privalejo pasalinti) vel atsirado 3cm cistuke. tiesa, si jau buvo visai kitokio pobudzio. dabar praejus pusei metu laukiuosi kudikelio

(net gydytojams staigmena, kad taip greitai pastojau su viena kiauside) o cista visiskai isnyko
taip kad auksciau galvas

tik butinai butinai nedelskit eiti pas gydytojus! daznai laikas labai svarbus.
Dziaugiuosi uz jus:) Aukite ir stiprekite...
O as irgi lauksiu , ziuresim kaip cia bus po mmm, arba jei reiks po operacijos...